Connect with us

POLITIC

Cătălin Ivan: Rovana Plumb e mai periculoasă decât Dragnea. A îngropat toţi preşedinţii PSD!

Publicat

pe

Cătălin Ivan, liderul noului partid Alternativa pentru Demnitatea Naţională, prezent astăzi la Târgovişte, nu a avut cuvinte de laudă pentru fosta tovarăşă social-democrată Rovana Plumb, preşedinta PSD Dâmboviţa. Tânărul politician, fost preşedinte al PSD Sector 1, fost purtător de cuvânt al PSD şi fost europarlamentasr PSD,  o consideră pe europarlamentara Plumb un „Liviu Dragnea cu fustă”. În susţinera afirmaţiilor sale, Cătălin Ivan a venit şi cu exemplificări.

„Liviu Dragnea a reuşit să îngroape politic doi preşedinţi PSD. Rovana Plumb i-a îngropat pe toţi! A fost apropiată de Adrian Năstase şi l-a îngropat. După aceeea, l-a preluat pe Mircea Geoană. L-a rezolvat şi pe acesta. S-a lipit de Victor Ponta, s-a întâmplat fix acelaşi scenariu. După aceea, era ca timbrul de scrisoare de Liviu Dragnea. Nici el nu a avut altă soartă. Din acest punct de vedere, este mai periculoasă decât Liviu Dragnea. Cel puţin cu mai multă experienţă.

Şi, iarăşi o diferenţă între cei doi. Liviu Dragnea, niciodată, niciodată, nu şi-a pus fiul într-o funcţie de conducere politică, deşi l-a îngropat în contracte cu statul şi este poate cel mai bogat tânăr din România. Rovana Plumb îşi pune fiul vicepreşedinte la organizaţia pe care ea o conduce. Dacă ăsta nu este nepotism, nu ştiu care să mai fie nepotismele”, a declarat Cătălin Ivan – preşedintele ADN.

A mai spus fostul europarlamentar că, aşa cum a arătat din 2014, PSD merge spre distrugere.

„Viorica Dăncilă nu contează. Este cea care aruncă ultima lopată de pâmânt. Am tras semnale de alarmă încă de când eram la PSD că tot Ardealul, toate organizaţiile PSD, erau date de Liviu Dragnea PNL-ului, de fapt, celor de la PDL care erau în PNL”.

În schimb, susţine Cătălin Ivan, liberalii trebuiau să mimeze în Parlament că fac o opoziţie reală.

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Ce ați făcut pentru județul Dâmbovița, domnule Guran?

Publicat

pe

Deputatul Radu Popa, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, invitat aseară la România TV, nu a pierdut prilejul de a-l interpela în direct pe deputatul liberal Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, ce a făcut pentru județ, nu neapărat de când îi reprezintă în Parlament pe locuitorii acestui teritoriu, ci, acum, în ultimele zile, când Dâmbovița a fost afectată de furtuni și de reversările de ape.

„Chiar dacă discuția era despre alt subiect, credeti că puteam să tac și să nu îl întreb ce a făcut pentru localitățile din nordul județului Dâmbovița, în special pentru stațiunea Padina-Peștera, atât de afectată de ploile de săptămâna trecută?

Însă, tipul e demonizat de o patologie a minciunii (sau a prostiei) pentru că la întrebările mele repete și insistente legate de lipsa lui de interes pentru situația dramatică a infrastructurii rutiere din zona afectată, el încerca să’mi spună că “a înaintat hârtii și a chemat experți.”

În realitate, la ora la care el scotea panglicile astea pe gaura gurii, guvernul PNL/USR deja alocase banii și ședința de guvern fusese cu două zile înainte. Așa că hârtiile nu mai avea cui să le înainteze iar specialiștii erau pe Radio Erevan”, a scris Radu Popa.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Primar PNL: Premierul Cîțu cumpără voturi în partid cu banii țării!

Publicat

pe

Teodora Anghelescu, primarul comunei Bezdead, din județul Dâmbovița, a avut un discurs dur la adresa premierului Florin Cîțu, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Dâmboviţa.

A spus Teodora Anghelescu că primul ministru folosește banii țării să cumpere voturi în partid, pentru a ajunge președinte al PNL, la congresul din această toamnă.

„Sunt 17 județe care au primit bani pe calamități, noi nu am primit nimic. Este primul an în care nu se întrevede nicio linie de finanțare. Este primul an în care noi, primarii, șomăm”, a explicat edilul de la Bezdead.

Cu toate acestea, a concluzionat Teodora Anghelescu, îl va susține pe Ludovic Orban pentru a continua mandatul de președinte al PNL.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT