Connect with us

POLITIC

Cătălin Ivan: Rovana Plumb e mai periculoasă decât Dragnea. A îngropat toţi preşedinţii PSD!

Publicat

pe

Cătălin Ivan, liderul noului partid Alternativa pentru Demnitatea Naţională, prezent astăzi la Târgovişte, nu a avut cuvinte de laudă pentru fosta tovarăşă social-democrată Rovana Plumb, preşedinta PSD Dâmboviţa. Tânărul politician, fost preşedinte al PSD Sector 1, fost purtător de cuvânt al PSD şi fost europarlamentasr PSD,  o consideră pe europarlamentara Plumb un „Liviu Dragnea cu fustă”. În susţinera afirmaţiilor sale, Cătălin Ivan a venit şi cu exemplificări.

„Liviu Dragnea a reuşit să îngroape politic doi preşedinţi PSD. Rovana Plumb i-a îngropat pe toţi! A fost apropiată de Adrian Năstase şi l-a îngropat. După aceeea, l-a preluat pe Mircea Geoană. L-a rezolvat şi pe acesta. S-a lipit de Victor Ponta, s-a întâmplat fix acelaşi scenariu. După aceea, era ca timbrul de scrisoare de Liviu Dragnea. Nici el nu a avut altă soartă. Din acest punct de vedere, este mai periculoasă decât Liviu Dragnea. Cel puţin cu mai multă experienţă.

Şi, iarăşi o diferenţă între cei doi. Liviu Dragnea, niciodată, niciodată, nu şi-a pus fiul într-o funcţie de conducere politică, deşi l-a îngropat în contracte cu statul şi este poate cel mai bogat tânăr din România. Rovana Plumb îşi pune fiul vicepreşedinte la organizaţia pe care ea o conduce. Dacă ăsta nu este nepotism, nu ştiu care să mai fie nepotismele”, a declarat Cătălin Ivan – preşedintele ADN.

A mai spus fostul europarlamentar că, aşa cum a arătat din 2014, PSD merge spre distrugere.

„Viorica Dăncilă nu contează. Este cea care aruncă ultima lopată de pâmânt. Am tras semnale de alarmă încă de când eram la PSD că tot Ardealul, toate organizaţiile PSD, erau date de Liviu Dragnea PNL-ului, de fapt, celor de la PDL care erau în PNL”.

În schimb, susţine Cătălin Ivan, liberalii trebuiau să mimeze în Parlament că fac o opoziţie reală.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Pe Piedone l-au condamnat nevinovat…

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa este printre puținii politicieni din România care a privit cu suspiciune, ba chiar a criticat condamnarea la 10 ani și 8 luni a primarului Cristian Popescu, zis Piedone, în dosarul Colectiv.

Parlamentarul este alături de părinții, frații și prietenii îndurerați, greu încercați care, acum 5 ani, în acea noapte fatidică, i-au pierdut pe cei dragi, dar nu înțelege de ce edilul a fost judecat? De ce primit o pedeapsă așa de mare? Care a fost vina lui Piedone?

„Împărtășesc durerea familiilor care și-au pierdut copiii la Colectiv. E devastatoare! Cumplită! Teribilă! Ireparabilă! Dar pe Piedone l-au condamnat nevinovat. E trist că o înaltă instanță de judecată din România asta consideră, că un primar e vinovat când arde un club din UAT-ul său. Nu spun că nu există vinovați. Ei sunt administratorii clubului și pompierii care au dat avize.

Dar primarul nu poate verifica mii de locații unde se adună oamenii ca să se distreze, să bea o bere sau să mănânce o ciorbă. E aberant să-i ceri asta! Așa cum e aberant să-l condamni că a semnat autorizația de funcționare, după ce pompierii și celalate instituții cu atribuții în securitatea spațiilor comune deja își dăduseră acordul. Și, totuși, de ce a cerut Klaus Werner Iohanis demisia primului-ministru de atunci pe motiv că tinerii muriseseră într-un club? De ce Ponta era ținta acuzațiilor lansate de șeful CSAT” se întreabă deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

POLITIC

PERPLEX. Casa Isărescu ne recomandă ceai de tei contra crizei economice!

Publicat

pe

Sursa foto: stiripesurse.ro

Nu știu dacă a observat toată lumea. Sunt unii conducători ai neamului, pornind de la simple primării de comună și până hăt, departe, la Banca Națională, unde vreau să fac astăzi capăt de linie, care au uitat care este principala lor menire. Oamenii ăștia nu se mai confundă cu poporul, sunt deja sus, sus, plutesc în alte sfere și sunt susținuți, nu neapărat de votul democratic, ci de calculele partinice sau de alte structuri îmbârligate din țară sau de aiurea. Se cred un soi de semizei indispensabili, stăpâni ai adevărului absolut, corifei ai lui Dumnezeu pe pământ. Nu au treabă decât cu ei sau cu cei din lojele misterioase care le trasează sarcini. Noi, supuși de rând, suntem masa care nu contează. Pământul pe care ară fără frică pentru a semăna orice, după dorințele lor, acești nababi ai interesului.

Revin. Am avut o ușoară durere în suflet, generatoare de lehamite, când l-am auzit pe Mugur Isărescu, înrădăcinatul de mai bine de 30 de ani peste Banca Națională a României, cum recomanda celor care privesc cu teamă spre acest tzunami al crizei economice pe cale să ne radă de pe fața pământului să bea un ceai de tei. Un sfat sfidător și arogant de la un ilustru guvernator care, fie vorba între noi, nu a suferit și nu va suferi vreodată de sărăcie! Pentru un asemenea personaj, viața muritorului de rând reprezintă o cifră, un element banal de statistică. Păi, când stai de 30 de ani în fruntea unei instituții esențiale a statului român, când deții proprietăți și venituri pe care alții nici în cel mai frumos vis nu și le permit, te ia capul. Le recomanzi celor pe care de obicei îi ignori și poate în sinea ta îi și disprețuiești, ceaiuri. Replică amară, domnule Isărescu! Un semn care arată că nu mai sunteți din filmul nostru. Universul în care trăiți acum este diferit de cel al românului de rând.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT