Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte, premii în bani pentru cei cinci absolvenţi de 10

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, i-a premiat, astăzi, în prezenţa consilierilor locali, întruniţi în şedinţă ordinară de lucru, pe cei cinci elevi din municipiu care au obţinut media maximă la examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat.

Felicitări, flori, aplauze şi câte un plic cu 2.000 de lei au primit Teodora Antonia Dinu de la Colegiul Naţional „Constantin Carabella”, Maria Yasmina Mănguţa – de la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”, Andrei Teodor Forausberger şi Andrei Horia Bănică – de la Şcoala Gimnazială Coresi, care au obţinut media 10 la Evaluare Naţională, şi Andreea Ramona Stoica, de la Colegiul Naţional „Ienăchiţă Văcărescu”, singura elevă cu 10 pe linie la Bacalaureat.

„În numele administrației locale târgoviștene, în numele meu personal, îi felicit pe acești elevi de 10. Sunt convins că vor avea un viitor extraordinar. Ne mândrim cu ei și sunt sigur că îi vom întâlni și cu alte ocazii, cu alte realizări importante”, a declarat primarul municipiului Târgoviște.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

 1. C.N.C.Cantacizino

  iulie 29, 2019 at 7:50 pm

  Este o gresala in articol.
  Yasmina Manguta este eleva la C.N. Constantin Cantacuzino.

  • Incomod Media

   iulie 31, 2019 at 10:03 am

   Am rectificat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats