Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte, premii în bani pentru cei cinci absolvenţi de 10

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, i-a premiat, astăzi, în prezenţa consilierilor locali, întruniţi în şedinţă ordinară de lucru, pe cei cinci elevi din municipiu care au obţinut media maximă la examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat.

Felicitări, flori, aplauze şi câte un plic cu 2.000 de lei au primit Teodora Antonia Dinu de la Colegiul Naţional „Constantin Carabella”, Maria Yasmina Mănguţa – de la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino”, Andrei Teodor Forausberger şi Andrei Horia Bănică – de la Şcoala Gimnazială Coresi, care au obţinut media 10 la Evaluare Naţională, şi Andreea Ramona Stoica, de la Colegiul Naţional „Ienăchiţă Văcărescu”, singura elevă cu 10 pe linie la Bacalaureat.

„În numele administrației locale târgoviștene, în numele meu personal, îi felicit pe acești elevi de 10. Sunt convins că vor avea un viitor extraordinar. Ne mândrim cu ei și sunt sigur că îi vom întâlni și cu alte ocazii, cu alte realizări importante”, a declarat primarul municipiului Târgoviște.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

 1. C.N.C.Cantacizino

  iulie 29, 2019 at 7:50 pm

  Este o gresala in articol.
  Yasmina Manguta este eleva la C.N. Constantin Cantacuzino.

  • Incomod Media

   iulie 31, 2019 at 10:03 am

   Am rectificat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Noul parc din orașul Titu a prins contur. Punctul forte: amfiteatrul

Publicat

pe

În această perioadă, se derulează în orașul Titu, din județul Dâmbovița, ample lucrări de extindere a spațiilor verzi, mai precis un parc. Proiectul, în valoare de peste 7,8 milioane de lei, este implementat cu fonduri nerambursabile, europene și guvernamentale.

Investiția vizează o suprafață de 30.235 mp și cuprinde: gradene, gazon, arbori și arbuști, flori, pergole, plante agățătoare, garduri vii, mobilier urban, alei, sisteme de iluminat public, parcare și instalații de irigare.

Principala atracție a parcului va fi amfiteatrul a cărui scenă este proiectată pentru a găzdui spectacole și diverse activități formale și informale pe timp de vară, iar în timpul iernii va fi transformată în patinoar în aer liber.

De asemenea, va fi construită o fântână arteziană cu jeturi care tâșnesc direct din pavaj și vor fi montate jardiniere cu locuri de ședere ce vor fi plantate cu exemplare de arbore de mătase, ale cărui flori alb-rozalii vor asigura un decor de lungă durată pe timpul verii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 18 august 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 18.08.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordurilor de colaborare încheiate între A.J.V.P.S. Dâmbovița – gestionar Fond Cinegetic și Consiliul Local Voinești, cu privire la fondul cinegetic aflat pe proprietatea UAT Voinești;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea suspendării activității școlare, pentru anul 2022 – 2023, în unitățile de învățământ: Școala Gimnazială Gemenea Brătulești, str. Principală nr. 356, Școala Primară Izvoarele, Școala Gimnazială Suduleni;
3. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare întocmit de expert evaluator ec. Balan Cristina Iuliana, pentru proprietățile imobiliare teren aferent Bloc 1 și teren situat între Blocul 1 și blocul 2 domeniu privat al UAT Voinești;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării unor imobile – cota parte teren aferent Bloc 1 și teren situat între Blocul 1 și blocul 2 domeniu privat al UAT Voinești;
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexei emise de ADI Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița cu nr. 15690 / 26.07.2022, pentru luna august 2022;
6. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT