Connect with us

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmboviţa demarează lucrări la Centrul de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniţei

Publicat

pe

Consiliul Judeţean Dâmboviţa urmează să asfalteze curtea Secţiei de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniței şi să demareze lucrări de întreţinere şi reabilitare, ca răspuns la solicitările formulate de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. De asemenea, şefii CJ iau în calcul includerea acestei secţii într-un amplu proiect de modernizare.

În acest sens, ieri – 30 iulie 2019,  preşedintele CJ Dâmboviţa – Alexandru Oprea şi vicepreşedintele Alin Manole au efectuat o vizită de lucru la faţa locului, împreună cu managerul Spitalului Judeţean – Claudiu Dumitrescu  şi directorul de îngrijiri – Rodica Nicolae.

De reţinut faptul că Centrul de la Gura Ocniței este unul dintre cele mai bune centre de recuperare neuro-motorie pentru copii din ţară.

Unitatea beneficiază de un complex recuperator constând din: hidrokinetoterapie în bazine treflo din fibră de sticlă, termoterapie, kinetoterapie și reeducare motorie în cele 5 săli de kinetoterapie, ergoterapie (toată gama de proceduri), psihoterapie, activități recreative. Secția găzduiește pacienți (copii) cu afecțiuni neuromotorii și motorii din aproape toate județele țării, având 200 de paturi (150 pentru pacienți și 50 pentru însoțitoare), iar în prezent aici sunt spitalizați 113 copii.

ADMINISTRAŢIE

Pucioasa: A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru drumul spre Maluri

Publicat

pe

Veste bună, la început de an, pentru locuitorii din cartierul Maluri al orașului Pucioasa. Astăzi – 18 ianuarie 2022, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru lucrările de stabilizare a alunecărilor de teren și reabilitare DC8, în lungime de aproape 4 km.

Este vorba despre o investiție în valoare de 13 milioane de lei, cu termen de finalizare 12 luni – 2 luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuție. Primarul Constantin Ana este convins că aceste dispoziții contractuale vor fi respectate, întrucât firma care a câștigat licitația este una cu referințe foarte bune.

„Drumul ce face legătura între cartierul Maluri și oraș va fi reabilitat integral, cu lucrări importante pentru stabilizarea și consolidarea terasamentului, realizare de șanțuri pentru preluarea apelor pluviale și a izvoarelor din zonă, cu realizarea acceselor laterale și către proprietăți.

Lucrarea va fi finalizată prin asfaltarea în totalitate a drumului, realizându-se o structură rutieră care să răspundă tuturor exigențelor, între cartierul Glodeni Vale și podul către comuna Valea Lungă. Este un proiect în care am investit mult suflet și multe resurse, un proiect la care țin enorm și care devine, începând de astăzi, realitate”, a precizat primarul Constantin Ana.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu, anunț important privind plata taxelor și impozitelor locale

Publicat

pe

de

Primăria orașului Titu, județul Dâmbovița, le reamintește contribuabililor persoane fizice faptul că, potrivit Codului Fiscal, vor beneficia de o bonificație de 10% dacă își plătesc integral, până la data de 31 martie 2022, impozitele datorate pentru anul în curs.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT