Connect with us

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmboviţa demarează lucrări la Centrul de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniţei

Publicat

pe

Consiliul Judeţean Dâmboviţa urmează să asfalteze curtea Secţiei de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniței şi să demareze lucrări de întreţinere şi reabilitare, ca răspuns la solicitările formulate de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. De asemenea, şefii CJ iau în calcul includerea acestei secţii într-un amplu proiect de modernizare.

În acest sens, ieri – 30 iulie 2019,  preşedintele CJ Dâmboviţa – Alexandru Oprea şi vicepreşedintele Alin Manole au efectuat o vizită de lucru la faţa locului, împreună cu managerul Spitalului Judeţean – Claudiu Dumitrescu  şi directorul de îngrijiri – Rodica Nicolae.

De reţinut faptul că Centrul de la Gura Ocniței este unul dintre cele mai bune centre de recuperare neuro-motorie pentru copii din ţară.

Unitatea beneficiază de un complex recuperator constând din: hidrokinetoterapie în bazine treflo din fibră de sticlă, termoterapie, kinetoterapie și reeducare motorie în cele 5 săli de kinetoterapie, ergoterapie (toată gama de proceduri), psihoterapie, activități recreative. Secția găzduiește pacienți (copii) cu afecțiuni neuromotorii și motorii din aproape toate județele țării, având 200 de paturi (150 pentru pacienți și 50 pentru însoțitoare), iar în prezent aici sunt spitalizați 113 copii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Poiana accesează fonduri PNRR pentru conectarea familiilor vulnerabile la apă și canalizare

Publicat

pe

Consiliul Local Poiana, județul Dâmbovița, a aprobat depunerea unui proiect care vizează obținerea de finanțare, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru a sprijini 20 de familii vulnerabile din comună să conectezei la rețelele de apă și canalizare existente.

Potrivit primarului Marian Șerban, valoarea eligibilă a proiectului, corespunzătoare celor 20 de gospodării, este în cuantum de 38.000 euro, fără TVA (186.941 lei) – conform prevederilor Ghidului specific, condiții de accesare a fondurilor europene aferente PNRR.

Proiectul urmează să fie depus în parteneriat cu furnizorul de servicii: Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Moreni: Încep lucrările de modernizare a iluminatului public

Publicat

pe

Încă un proiect al Primăriei Moreni a întrat în linie dreaptă! Edilul Constantin Dinu a semnat, astăzi – 28 noiembrie 2022, contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a iluminatului public, etapa I. Investiția are o valoare de peste 587.000 lei, fără TVA, și este implementată cu fonduri obținute printr-un program al AFM.

„Prin derularea acestui contract se va realiza: implementarea unui sistem de telemanagement la nivel de punct de aprindere, înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat stradale cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic şi luminotehnic, montarea de console de susţinere şi alte lucrări specifice necesare”, precizează primarul Constantin Dinu.

Perioada de implementare este de 6 luni, iar la final se va obține nu doar un sistem de iluminat public mai bun, ci și o economie de energie, concomitent cu scadere emisiilor de gaze cu efect de seră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats