Connect with us

SOCIAL

Poliţiştii vegetau în maşină, în timp ce o copilă umbla sângerând pe stradă!

Publicat

pe

Foto: Digi 24

Unii aşa-zişi oameni ai legii nu au învăţat nimic de pe urma oribilelor tragedii de la Caracal. Mai mult, nu sunt capabili nici măcar să simuleze că ar fi şi ei cât de cât interesaţi de soarta bietului cetăţean contribuabil. Sunt la fel. Aroganţi, reci şi impasibili.

În timp ce indignarea creşte şi poporul îşi arată nemulţumirea faţă de prestaţia reprezentanţilor unor instituţii de forţă, doi poliţişti de la Galaţi stăteau în autoturismul de serviciu, în uniforma statului, şi se uitau impasibili la o copilă care sângera pe stradă. Oamenii le-au cerut sprijinul. Din păcate, nu şi-au mişcat deloc dosul din maşină, să vadă măcar ce s-a întâmplat. E viol, nu e. Care este situaţia…

Subiectul, care a mai pus o cărămidă la neîncrederea în purtătorii de haine ale statului, a ajuns şi în atenţia ministrului interimar de Interne, Mihai Fifor. Acesta a dispus măsuri ferme de verificare imediată a situaţiei de la Galaţi, cerând tragerea la răspundere a celor vinovaţi. A spus Fifor că atitudinea poliţiştilor de la Galaţi este inadmisibilă.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Incendiu pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște

Publicat

pe

Pompierii de la Detașamentul din Târgoviște au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște.

Când cele trei echipaje au ajuns la fața locului, focul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de 50 de mp. După câteva zeci de minute, incendiul a fost stins.

Au fost folosite în această misiune trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Tânăr de 18 ani, arestat pentru lipsire de libertate și violență în familie

Publicat

pe

Un tânăr de 18 ani, din Târgoviște, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiuniilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

Flăcăul, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu iubita sa, o tânără de 21 de ani, s-a supărat așa de tare încât nu a mai lăsat-o pe fată să părăsească apartamentul în care se aflau, ba chiar a și lovit-o.

Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite