Connect with us

SOCIAL

Poliţiştii vegetau în maşină, în timp ce o copilă umbla sângerând pe stradă!

Publicat

pe

Foto: Digi 24

Unii aşa-zişi oameni ai legii nu au învăţat nimic de pe urma oribilelor tragedii de la Caracal. Mai mult, nu sunt capabili nici măcar să simuleze că ar fi şi ei cât de cât interesaţi de soarta bietului cetăţean contribuabil. Sunt la fel. Aroganţi, reci şi impasibili.

În timp ce indignarea creşte şi poporul îşi arată nemulţumirea faţă de prestaţia reprezentanţilor unor instituţii de forţă, doi poliţişti de la Galaţi stăteau în autoturismul de serviciu, în uniforma statului, şi se uitau impasibili la o copilă care sângera pe stradă. Oamenii le-au cerut sprijinul. Din păcate, nu şi-au mişcat deloc dosul din maşină, să vadă măcar ce s-a întâmplat. E viol, nu e. Care este situaţia…

Subiectul, care a mai pus o cărămidă la neîncrederea în purtătorii de haine ale statului, a ajuns şi în atenţia ministrului interimar de Interne, Mihai Fifor. Acesta a dispus măsuri ferme de verificare imediată a situaţiei de la Galaţi, cerând tragerea la răspundere a celor vinovaţi. A spus Fifor că atitudinea poliţiştilor de la Galaţi este inadmisibilă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Deficiențe constatate de ITM Dâmboviţa la angajatorii din industria extractivă de suprafață

Publicat

pe

Inspecția Muncii derulează, pe parcursul anului 2021, o acțiune națională de verificare la angajatorii din industria extractivă de suprafață având ca temă implementarea măsurilor de securitate și sănătate a lucrătorilor. Decizia este motivată de incidența accidentelor de muncă și de gravitatea acestora.

De menționat că cele mai semnificative riscuri care se întâlnesc în acest domeniu sunt cele legate de echipamentele de muncă, incendiile provocate de blocarea benzilor transportoare și a altor utilaje de transport a substanțelor minerale utile, cât și ca urmare a subdimensionării cablurilor de alimentare a instalațiilor cu energie electrică.

„Pe parcursul anului trecut, Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița a efectuat 22 de controale, la angajatorii din industria extractivă. În cadrul acestora, s-au constatat 51 de deficiențe, s-au dispus 51 de măsuri si au fost sanționate 19 societăți, cu 48 de avertismente și 3 amenzi în valoare de 8.500 de lei.

Principalele neconformități constatate de inspectorii de muncă, în cadrul acțiunilor de control sunt: lipsa avizelor ISCIR pentru echipamentele de muncă de ridicare a sarcinilor, lipsa instruirii lucrătorilor privitor la riscurile locului de muncă, neacordarea echipamentelor de protecție corespunzătoare riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională, dar și faptul că nu sunt menținute libere căile de acces și nu sunt stabilite măsuri de protecție împotriva electrocutării prin atingere directă”, precizează Marius Lixandru – inspector șef ITM Dâmboviţa.

Citește în continuare

Prahova

Alertă! Radiații cu cobalt la fosta Rafinărie Astra din Ploiești

Publicat

pe

Sursa foto: playtech.ro

Specialiștii au depistat un nivel crescut al radiațiilor cu cobalt în perimetrul fostei Rafinării Astra din Ploiești. La fața locului, au fost trimise echipaje de la ISU pentru a monitoriza întreaga zona.

Nu s-a transmis niciun mesaj RoAlert până acum, deoarece sursa a fost izolată pe o rază de 80 de metri. Este vorba de o antenă tip paratrăsnet.

Autoritățile prahovene au solicitat Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare să recupereze sursa radiațiilor cu cobalt.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT