Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Poliţiştii vegetau în maşină, în timp ce o copilă umbla sângerând pe stradă!

Publicat

pe

Foto: Digi 24

Unii aşa-zişi oameni ai legii nu au învăţat nimic de pe urma oribilelor tragedii de la Caracal. Mai mult, nu sunt capabili nici măcar să simuleze că ar fi şi ei cât de cât interesaţi de soarta bietului cetăţean contribuabil. Sunt la fel. Aroganţi, reci şi impasibili.

În timp ce indignarea creşte şi poporul îşi arată nemulţumirea faţă de prestaţia reprezentanţilor unor instituţii de forţă, doi poliţişti de la Galaţi stăteau în autoturismul de serviciu, în uniforma statului, şi se uitau impasibili la o copilă care sângera pe stradă. Oamenii le-au cerut sprijinul. Din păcate, nu şi-au mişcat deloc dosul din maşină, să vadă măcar ce s-a întâmplat. E viol, nu e. Care este situaţia…

Subiectul, care a mai pus o cărămidă la neîncrederea în purtătorii de haine ale statului, a ajuns şi în atenţia ministrului interimar de Interne, Mihai Fifor. Acesta a dispus măsuri ferme de verificare imediată a situaţiei de la Galaţi, cerând tragerea la răspundere a celor vinovaţi. A spus Fifor că atitudinea poliţiştilor de la Galaţi este inadmisibilă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Vodafone a donat tablete cu conexiune la internet pentru 40 de şcoli din mediul rural

Publicat

pe

Programul „Şcoala din valiză” a ajuns, în aceste zile, în 40 de noi școli din mediul rural, care vor beneficia acum de resurse pentru educație în format digital în anul șolar 2020/2021. Fundația Vodafone România a dublat suma strânsă din donații și a finalizat recent procesul de achiziție a 1.200 de tablete, pentru elevi din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brașov, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Iași, Mureș, Neamț, Timiș, Vâlcea și Vaslui.

Vodafone România s-a alăturat efortului de a ajuta elevii din zonele rurale să își continue studiile în anul școlar 20/21 și să beneficieze de o experiență educațională completă. Compania oferă internet pentru toate școlile din programul „Școală din valiză”, împreună cu SIM-uri pentru tabletele donate, cu trafic gratuit de date mobile pentru accesarea platformei www.scoaladinvaliza.ro și a altor platforme educaționale, precum www.manual.edu.ro, www.lectii-virtuale.ro, www.profesoronline.ro.

Campania “Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” continuă până pe 15 octombrie 2020, iar donațiile care vor fi strânse vor fi utilizate pentru extinderea programului “Școala din Valiză” către mai mulți elevi și profesori din zonele rurale ale României cărora le lipsesc mijloacele pentru educația digitală.

„Este important ca societatea să înțeleagă că putem realiza lucruri mărețe dacă acționăm împreună, într-un efort comun de a face fapte bune. Având în vedere deficitul de instrumente digitale pentru educație din zonele rurale și nevoia tot mai mare de acces la educația digitală în contextul actual, am decis să extindem această inițiativă. Prin urmare, încurajăm oamenii să ni se alăture în continuare în acest efort și să continue să doneze în perioada aceasta pentru a aduce educația digitală în mai multe școli rurale, pentru mai mulți elevi care au nevoie de sprijin”, a declarat Angela Galeța – director al Fundației Vodafone România.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Plantație de cannabis la Morteni, în județul Dâmbovița

Publicat

pe

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița au efectuat în ultimele zile, împreună cu procurorii DIICOT, percheziții in Dâmbovița, Ilfov, Prahova și București, în localitățile Morteni, Afumați, Popești-Leordeni și Ștefești, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc. Cu acest prilej, au fost puse în aplicare șapte mandate de aducere.

În locațiile vizate, au fost descoperite 250 de kilograme de plante susceptibile a fi cannabis, 335 de sticluțe de ulei de cânepă, 123 de kilograme de semințe de cânepă și o tonă de masă verde, ce a fost sigilată corespunzător.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii mai 2020, cei în cauză ar fi cultivat cânepă cu conținut de THC pe 6 hectare, în localitatea Morteni, fără a deține o autorizație necesară în acest sens. Ulterior, masa vegetală obținută ar fi fost transportată pentru uscare într-o hală din localitatea Afumați.

Plantația ar fi fost înființată în scopul procesării și extragerii uleiului de cânepă pentru folosirea terapeutică, nefiind destinat pieței de consum. Doi bărbați, de 52 și 44 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc, au fost reținuți pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!