Connect with us

Dâmboviţa

Tragedie pe DN 7, la Gura Foii! Doi oameni au murit nevinovaţi!

Publicat

pe

Doi oameni au decedat astăzi, în urma unui groaznic accident de circulaţie petrecut pe DN 7 Bucureşti-Piteşti, pe teritoriul localităţii Gura Foii. La faţa locului au intervenit de urgenţă echipele de descarcerare şi salvare.

Din păcate, trupurle celor doi bărbaţi, şoferul, de de 31 de ani, şi pasagerul de 50 de ani, au fost scoase fără viaţă dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Cauza acestei tragedii, spun surse din Poliţie, ar fi neacordare de prioritate.

Conducătorul auto care s-ar face vinovat pentru aceast teribil eveniment soldat cu pierderi de vieţi omeneşti are 59 de ani şi este din satul Meri, comuna Mogoşani.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Anunț de mediu Consiliul Județean Dâmbovița

Publicat

pe

de

Consiliul Județean Dâmbovița anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul „Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița, obiectiv – instalație de tratare deșeuri colectate separat și centru de aport voluntar Șotânga”, propus a fi amplasat în comuna Șotânga, județul Dâmbovița.

Informațiile referitoare la proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, http://apmdb.anpm.ro/ .

Observațiile publicului se primesc, în scris, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița (Calea Ialomiței nr. 1, Târgoviște, cod poștal 130142) sau, electronic, la adresa office@apmdb.anpm.ro.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Viceprimarul municipiului Moreni a fost demis!

Publicat

pe

Consiliul Local Moreni, întrunit în ședință ordinară de lucru, joi – 4 august 2022, l-a eliberat din funcție pe viceprimarul Răzvan Bejan.

Deocamdată, nu a fost ales și succesorul acestuia. CLM Moreni are următoarea configurație politică: PSD – 6 aleși, PNL – 4, Partidul Ecologist – 4 și PRO România – 3.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT