Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Directorul amendat răspunde Poliţiei filmând cursele ilegale de maşini! VIDEO

Publicat

pe

Directorul Vlad Pătraşcu, amendat de poliţişti pentru că şi-a arătat indignarea pe Facebook, i-a adresat astăzi, prin intermediul reţelei de socializare, o scrisoare deschisă şefului Poliţiei Rutiere Dâmboviţa. Este, practic, un răspuns public la procesul verbal de sancţionare, pe care l-a primit ieri, 5 august 2019. Textul este însoţit de fotografii şi video sugestive.

„Mesajul nu era insultător la adresa Poliţiei Rutiere, era un îndemn prin care noi, cetăţenii, trebuie să ne descurcăm singuri. (…)

V-am semnalat şi rugat public, pe pagina mea de Facebook, ca, în calitate de inspector şef, să luaţi măsuri de prevenire, prin montarea de dispozitive pe asfalt, să fie redusă viteza de rulare. Nu puteţi spune că nu aţi văzut aceste rugăminţi atâta timp cât îmi urmăriţi pagina de Facebook, acest lucru este adeverit prin amenda primită. (…)

Această amendă este o formă de răzbunare, că am îndrăznit să vă aduc la cunoştinţă că trebuie luată o măsură clară de prevenire a accidentelor pe Aleea Mănăstirii Dealu şi a opri cursele ilegale. (…)

Vă rog să acceptaţi scuzele mele că am fost un cetăţean onest care a încercat să vă arate unele probleme reale şi apoi să îşi arate indignarea vis-a-vis de nepăsarea dumneavoastră”, sunt câteva pasaje din scrisoarea deschisă pe care a adresat-o Vlad Pătraşcu şefului Poliţiei Rutiere Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Doar 70 de dâmboviţeni au fost testaţi pentru COVID-19!

Publicat

pe

FOTO: Profimedia Images

În judeţul Dâmboviţa au fost testate pentru coronavirus doar 70 de persoane – reiese dintr-un răspuns al Direcţiei de Sănătate Publică la solicitarea formulată de liderul USR Târgovişte, Emilian Irimescu, în baza Legii 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public.

În documentul citat se mai precizează că DSP Dâmboviţa dispune de 525 de recoltoare şi că probele prelevate sunt trimise la Institul Matei Balş din Bucureşti, întrucât în judeţ nu există în momentul de faţă un aparat PCR Real Time pentru efectuarea acestor teste.

De asemenea, preşedintele USR Târgovişte a dorit să ştie şi de câte izolete dispun autorităţile din Dâmboviţa. Ei bine, pentru a afla răspunsul la această întrebare, Irimescu a fost îndrumat de cei de la DSP să se adreseze Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, deşi suntem convinşi că deţineau această informaţie, fiindcă, fără doar şi poate, s-au discutat aceste aspecte în cadrul şedinţelor CJSU.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Jurnal de coronavirus. Ingeniozitatea românului în vremuri de criză…

Publicat

pe

Autoritățile, specialiştii, se pare că nu sunt luați total în seamă de cetățeni. Trebuie să ieşi puțin din casă pentru a-ți da seama de această nepăsare. A mijit un pic primăvara şi oamenii, în ciuda vieții, a coronavirusului, au ieşit la soare.

Românul este ingenios. Şade în fața magazinelor la taifas, invocând, fals, că stă la coadă, că respectă ordinea. Privesc din când în când spre stradă, să vadă dacă vine patrula. Alții, la fel de practici, plimbă punga de gunoi, ca motivație de a sta afară. Şi asta în condițiile în care, oameni buni, ieri, în Italia au murit aproape 1000 de persoane!

Într-un cartier târgoviştean, părinții unor copii au instalat în fața blocului o plasă tip balansoar. Micuții se jucau acolo! Nici părculeţele de cartier nu sunt goale. Zăbovesc oamenii.

Primii la nerespectarea legii sunt bătrânii noştri, cei de la care ar trebui, până la urmă, să învățăm ce înseamnă responsabilitatea. Nici în magazine nu sunt prea discip!inați. Se înghesuiesc, nu respectă distanțele recomandate de medici.

Pe şantiere se lucrează. Am văzut muncitori care stau buluc. La glume, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat… Parcă toată lumea aşteaptă să vină răul.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT