Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Drum expres Constanţa-Tulcea prin judeţul Dâmboviţa? Ce întreabă deputaţii şi ce răspund miniştrii…

Publicat

pe

În cursul acestui an, CNAIR urmează să demareze achiziţia pentru execuţia lucrărilor de intervenţie la pasajul superior pe DN 61, peste calea ferată la Găeşti. Aşa a înţeles ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, să răspundă solicitării deputaţilor USR Dumitru Lupescu (Dâmboviţa), Cătălin Drulă (Timiş) şi Cristian Ghinea (Bucureşti) de a li se prezenta un grafic de timp pentru implementarea măsurilor pe care le are în vedere CNAIR, pe termen scurt, pentru aducerea la condiţii optime de circulaţie a respectivului pod.

Acelaşi stil evaziv ca şi în răspunsul formulat la întrebările puse de Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa. De data asta însă, condimentat şi cu ceva greşeli!

Deputat Dumitru Lupescu – preşedinte USR Dâmboviţa

Demersul comun al celor trei parlamentari USR a vizat nu doar pasarela de la Găeşti, ci şi alte trei obiective de investiţii: centură ocolitoare a oraşului Găeşti, drumul expres Găeşti-Ploieşti şi modernizarea DN 61, între Găeşti şi Ghimpaţi. Şi, ce să vezi?

CITEŞTE TEXTUL INTEGRAL AL INTERPELĂRII

Probabil fiindcă i s-a cerut, negru pe alb, să răspundă „clar şi detaliat”, ministrul Cuc a ajuns să scrie despre faptul că „a fost întocmită documentaţia necesară demarării procedurii de atribuire a contractului de servicii «Elaborare Studiu de fezabilitate şi Proiect tehnic de execuţie pentru Drum Expres Constanţa-Tulcea», în conformitate cu Master Planul General de Transport al României, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie publicat anunţul de participare în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice”.

Oare, chiar trece drumul ăsta expres Constanţa-Tulcea prin judeţul Dâmboviţa şi nu ştim noi?

CITEŞTE TEXTUL INTEGRAL AL RĂSPUNSULUI MINISTRULUI TRANSPORTURILOR

Dâmboviţa

Scrisoarea… scrisorilor la PSD Dâmboviţa!

Publicat

pe

de

Pe 6 septembrie, este conferință de alegeri la PSD Dâmbovița. S-a ajuns aici din cauza animozităţilor care există în partid, tolerate și amplificate de actuala echipă de conducere, din cauza unor indivizi care și-au descoperit brusc veleitățile de politicieni de stânga și consilieri, din cauza găștilor care au sufocat organizatia, din cauza prea multor jocuri de culise.

Și, cu toate astea, social-democrații dâmbovițeni, sau o parte din ei, din categoria „ghiocei”, au trimis zilele acestea la București, direct la președinta Viorica Dăncilă, un gen de scrisoare, în care organizatia, culmea, pregătită pentru alegeri, gata să își desemneze un nou conducător, își exprimă atașamentul, susținerea față de europarlamentara Rovana Plumb, actualul preşedinte al filialei PSD.

Ca într-o ţidulă comunistă, se spune în document că Rovana Plumb merită să ajungă comisar european. Nu contestăm acest lucru. Că doamna Plumb este un politician bun, am văzut. Știe să-și urmeze parcursul dorit, a rezistat pe scena tumultuoasă a politicii sub atâția președinți. A fost un reprezentant loial partidului. Dar, scrisoarea cu pricina e prea de tot. Pare a fi înjghebată de lingușitori de profesie, care s-au executat la comandă.

Aproape că nu știi ce să mai crezi. În PSD Dâmbovița, prin toate ungherele, miroase a diversiune. Am mai aflat ceva interesant! O serie de lideri locali, reprezentanţi ai unor organizaţii locale cu rezultate, nu se regăsesc pe lista delegaţilor la congresul PSD de mâine…

Citește în continuare

Dâmboviţa

Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa se află în plin proces de reorganizare

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, liderul Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, se află în plină campanie de refacere și reconsolidare a filialelor locale ale asociației. Raducanu și-a propus să creeze, în toate localitățile dâmbovițene unde există comunități mai mari sau mai mici de romi, structuri puternice, alcătuite din oameni care să lupte pentru drepturile etniei, oameni capabili să sprijine administrațiile publice locale.

„Este un deziderat pe care mi l-am propus încă de la preluarea funcției de președinte al Partidei Romilor Pro Europa. Trebuie să redevenim puternici şi uniţi, să avem un cuvânt de spus în actul decizional administrativ, să ne putem impune ideile, părerile, să contribuim la bunul mers al comunităților”, ne-a precizat Tudorică Răducanu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!