Connect with us

Dâmboviţa

Demersurile deputatului Cezar Preda s-au lovit de zidul nepăsării de la Transporturi!

Publicat

pe

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, i-a adus la cunoştinţă ministrului Transporturilor, încă din luna martie, una dintre problemele judeţului, care necesită o rezolvare urgentă, având în vedere că pune în pericol siguranţa traficului rutier. Este vorba despre pasarela peste calea ferată de la Găeşti, aflată într-o stare avansată de degradare. Parlamentarul i-a solicitat şefului de la Transporturi să-i comunice ce măsuri va dispune pentru reabilitarea pasajului în cel mai scurt timp.

Răspunsul ministrului Cuc, deşi evaziv sau poate că tocmai din acest motiv, ne-a pus serios pe gânduri, în sensul că vor mai trece ani buni până ce va fi realizat acest obiectiv de investiţii. S-ar părea că documentaţia de proiectare, întocmită în urma unei expertize tehnice din 2018, s-ar afla la avizaze în Consiliul Tehnico-Economic din cadrul CNAIR SA şi, după „urmarea paşilor legali necesari unui asemenea proiect, urmează să fie atribuit contractul în vederea demarării lucrărilor de reabilitare în cel mai scurt timp posibil”.

Iată o exprimare care ascunde, de fapt, o perioadă ce se va dovedi foarte lungă… Şoferii care circulă pe DN 61, Găeşti-Ghimpaţi-Giurgiu, ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu se prăbuşească pasajul de la Găeşti. Gândiţi-vă numai de câţi ani se vorbeşte despre modernizarea şi lărgirea la patru benzi a DN71, Bâldana-Târgovişte-Sinaia. Au început cumva lucrările şi nu ştim noi? Dimpotrivă, licitaţia pentru desemnarea unui constructor a fost, din nou, retrasă. Pentru a opta oară!

Dâmboviţa

COMUNICAT: Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte

Publicat

pe

de

În această seară, PNL, USR-PLUS și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului: parlamentarii celor trei partide au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie.

USR-PLUS, partid care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, și-a dovedit fățărnicia, mai mult decât oricine.

Este aproape de necrezut cum PNL, USR-PLUS și UDMR nu vor ca românii să afle de ce nu au fost raportați peste 5.300 de morți. Este vorba de 18,2% din totalul celor 29.034 de morți COVID-19 raportați oficial în România.
Din acest moment, cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii. Rușine PNL! Rușine USR-PLUS! Rușine UDMR! Orice golan de alba-neagra are mai mult caracter decât aveți voi!

Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte și, cu premeditare, ascunde adevărul. Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie, așa cum PSD a cerut în nenumărate rânduri? Ce ilegalități protejează? Se tem cumva că românii i-ar alunga cu pietre dacă ar ieși la iveală grozăviile pe care le ascund?

Votul de astăzi adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare, inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.
Fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei de anchetă este un complice ticălos al celor care vor să țină românii în minciună și teroare.

PSD Dâmbovița

Citește în continuare

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT