Connect with us

ACTUALITATE

Atenţie! Trafic restricţionat în centrul municipiului Târgovişte, pe 10 şi 11 august

Publicat

pe

Bulevardul Libertăţii (Foto: Google Maps)

În contextul manifestărilor prilejuite de sărbătoarea Sfântului Nifon, sâmbătă – 10 august şi duminică – 11 august, în municipiul Târgovişte vor fi instituite o serie de restricţii temporare de circulaţie în zona centrală, după cum urmează:

Sâmbătă – 10 august, începând cu ora 17:30
– Catedrala Mitropolitană (Parcul Mitropoliei) – Bulevardul Libertății – Calea Domnească – strada Stelea (Mânăstirea Stelea) – strada Revoluției, Statuia lui Constantin Brâncoveanu (Centrul vechi) – Bulevardul Libertății – Piața Mihai Viteazul – Catedrala Mitropolitană. Circulația va fi deviată pe rute ocolitoare.

De asemenea, se interzise parcarea autoturismelor pe bulevardul Libertății începând cu data de 10 august a.c., ora 12:00 până în ziua de 11 august a.c., ora 15:00, iar pe strada Revoluției, sâmbătă, 10 august, în intervalul orar 07:00-21:00.

Duminică, 11 august, în intervalul orar 06:00-13:00
– Bulevardul Libertății, strada Revoluției, strada Justiției, strada Stelea și, secvențial, Bulevardul Mircea cel Bătrân, strada Poet Grigore Alexandrescu și strada Mihai Bravu.

Totodată, se interzice parcarea autoturismelor pe bulevardul Libertății (pe segmentul cuprins între Complexul Mondial și Casa de Cultură a Sindicatelor) de sâmbătă, 10 august, începând cu ora 12:00, până duminică, 11 august, la ora 15:00.

ACTUALITATE

Dâmboviţa: 77 de copii și 27 de angajați din învățământ sunt confirmați cu COVID

Publicat

pe

de

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița ne informează că, începând cu data de 17 ianuarie 2022 (semestrul al doilea), toate unitățile de învățământ din județ vor funcționa cu prezență fizică, în funcție de rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

„La apariția a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase / grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei / grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 10 zile începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz.

Măsura suspendării la nivelul clasei / grupei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ.

Preșcolarii / elevii carantinați și cei din grupele / clasele sau unitățile de învățământ preuniversitar / conexe care au cursurile cu prezență fizică suspendate continuă procesul de învățământ în sistem online”.

Evoluția situației epidemiologice din unitățile de învătământ preuniversitar în săptămâna 10 – 14 ianuarie 2022:
– clase cu prezență fizică suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 49 (1.289 preșcolari / elevi);
– preșcolari / elevi confirmați Covid-19: 77
– personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 27

Situația actualizată zilnic a grupelor / claselor / unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ
http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Citește în continuare

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște a depășit 3 cazuri COVID la mia de locuitori

Publicat

pe

Municipiul Târgoviște înregistrează, astăzi – 16 ianuarie 2022, o rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori. Aceeași situație și în alte șapte localități din județul Dâmbovița.

Totodată, în 14 comunități, incidența cazurilor de infectare cu coronavirus se situează între 2 și 3 la mia de locuitori. La polul opus, au mai rămas doar opt comune unde nu a fost raportat niciun caz COVID în ultimele 14 zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT