Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Măsuri organizatorice pentru reuşita Festivalului „Padina Folk”, 15-16 august 2019

Publicat

pe

În inima munţilor Bucegi, sunt în toi pregătirile pentru Festivalul „Padina Folk”. Organizatorii, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Centrul Judeţeasn de Cultură, aşteaptă să participe la acest eveniment artistic câteva mii de iubitori de muzică folk, dar şi de natură.

Astăzi, conducerea CJ Dâmboviţa i-a convocat, chiar la locul de desfăşurare a manifestării cultural-artistice, adică în zona telecabinei Babele-Peştera, pe reprezentanţii instituţiilor care se vor ocupa ca lucrurile să decurgă în condiţii decente.

La întâlnire, alături de preşedintele Alexandru Oprea şi vicepreşedintele Alin Manole, au fost prezenți reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Crucii Roşii Dâmbovița, ai Serviciului Public Salvamont, ai Direcției Generale Infrastructură Locală dincadrul CJD, ai SC Supercom SA, ai Serviciului de Pază al CJD, pe primarul comunei Moroeni – Laurenţiu Moraru și conducerea Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, respectiv managerul Ionuț Lăscaie și directorul adjunct Camelia Varga.

CITEŞTE ŞI: Nu rata Festivalul Padina Folk! Experienţă unică, artişti îndrăgiţi, peisaj superb!

Cei prezenţi au spus că se vor implica cu seriozitate pentru asigurarea unui climat de linişte şi ordine publică în cele două zile de festival, pentru menţinerea unui trafic rutier civilizat, pentru prevenirea ambuteiajelor şi accidentelor de circulaţie, pentru asigurarea, în perimetrul destinat publicului spectator, a unor spaţii de alimentaţie publică şi a tuturor facilităţilor necesare din punct de vedere igenico-sanitar.

”Am avut, alături de reprezentanții instituțiilor implicate în organizarea manifestării denumite generic „Padina Folk”, un comandament la fața locului, chiar aici, unde vom organiza evenimentul, în zilele de 15 și 16 august. Am stabilit ultimele detalii, legate de desfășurarea festivalului. Am delimitat zonele de campare, zonele care vor fi destinate celor care vor dori să comercializeze produse alimentare, și, de asemenea, zona în care vor avea acces spectatorii care vor urmări cele două concerte. De asemenea, împreună cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, am stabilit modalitatea în care se va face accesul către această zonă.

Fac un apel la public, la cetățenii din Dâmboviţa, precum și la cei din alte județe, să respecte indicațiile pe care le vom da, atât prin intermediul mass-media, dar mai ales prin intermediul voluntarilor, al agenților de la ordine publică, al colegilor noștri de la Serviciul Public de Pază și al personalului care va fi implicat în organizarea acestui eveniment. Sper să avem timp frumos, oamenii să se bucure de soare, de munte și de clipele plăcute petrecute aici”, a precizat Alexandru Oprea – preşedintele CJ Dâmboviţa.

ACTUALITATE

70.000 lei lunar, cea mai mare pensie specială în România!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: libertatea.ro)

Într-un stat de drept, într-o țară în care toate valorile sunt respectate, pensiile speciale reprezintă o adevărată mizerie, o discriminare crasa față de omul de rând.

Deputatul PNL Florin Roman a dezvăluit care este cuantumul celei mai mari pensii speciale din România. Suma primită lunar de un fost comandant de penitenciar se ridică la 70.000 de lei! Asta în condițiile în care, oameni buni, sunt români care trăiesc cu doar 700 de lei pe lună!

Eliminarea acestor gheşefturi bugetare nu este un moft, ci o necesitate urgentă, un mod prin care guvernanții, indiferent cine sunt ei, demonstrează că au respect faţă de milioanele de români care nu pricep cum s-a ajuns la asemenea derapaje discriminatorii!

Citește în continuare

ACTUALITATE

Opt români au decedat din cauza gripei şi a complicaţiilor apărute

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.zi-de-zi.ro)

Gripa îi sperie deja pe români. În spitalele din ţară au fost instituite măsuri severe, în special în ceea ce privește programul de vizită. Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică a comunicat faptul ca opt persoane au decedat din cauza gripei și a complicațiilor medicale apărute. Victimele sunt din Argeș, Hunedoara, Dâmbovița, Prahova, Sibiu și Bistrița-Năsăud.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT