Connect with us

Dâmboviţa

Alexandru Oprea va candida pentru şefia PSD Dâmboviţa, la conferinţa din 6 septembrie

Publicat

pe

A mai apărut un nume în cursa pentru şefia PSD Dâmboviţa. Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean, ne-a informat că intră în competiţia internă din data de 6 septembrie. Bucureştiul nu i-a pus nicio piedică în legătură cu această intenţie, dimpotrivă, i-a salutat decizia.

Mai mult, pentru a-şi întări reuşita politică, Oprea ar fi pregătit pentru teritoriu formulare-tip, pe care reprezentanţii organizaţiilor locale PSD să le completeze, emanând hotărâri de susţinere a candidaturii sale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa în legislatura 2020-2024. Nu se ştie de unde a pornit ideea şi dacă ea a fost îmbrăţişată de conducerea partidului.

Reamintim că primul social-democrat care şi-a anunţat candidatura pentru conducerea filialei PSD Dâmboviţa este deputatul Corneliu Ştefan, creditat cu foarte multe şanse de a fi ales preşedinte.

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Urs semnalat în zona comunei Pucheni, județul Dâmbovița. Află ce au decis autoritățile!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Ca urmare a numeroase sesizări privind apariția unui urs brun în zona comunei Pucheni, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a organizat, astăzi – 11 mai 2021, la sediul primăriei din localitate, o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia a fost adoptat un plan de acțiune care va fi aplicat în perioada următoare.

Măsuri dispuse:
– Monitorizarea situației de către Comitetului Local pentru Situații de Urgență și de informare de îndată a instituțiilor cu atribuții în gestionarea acesteia;
– Prevenire, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase pentru îndepărtarea ursului din zonele locuite sau utilizate de către populație;
– Patrulare de către efectivele de jandarmi și poliție în zona unde a fost semnalată prezența ursului și există pericolul unei posibile agresiuni;
– Informare a cetățenilor cu privire la existența unui potențial pericol determinat de prezența ursului, modul acestora de comportare, restricțiile și obligația de respectare a recomandărilor reprezentanților instituțiilor cu atribuții în gestionarea evenimentelor ( IJJ Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, Primăria Comunei Pucheni).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT