Connect with us

Dâmboviţa

Ordin de restricţie împotriva unui preot, după ce a incendiat maşina nevestei!

Publicat

pe

Foto: Adecărul

Un preot care slujeşte la Buciumeni, judeţul Dâmboviţa, s-a lăsat răpus de vrăjmaş, săvârşind fapte necugetate. Slujitorul Domnului, supărat pe nevastă pentru faptul că a plecat la mare cu fetele, i-a incendiat autoturismul. Cu toate intrevenţiile depuse de pompieri, maşina nu a mai putut fi salvată, fiind mistuită în totalitate de flăcări.

Preotul, în vârstă de 59 de ani, este cercetat de oamenii legii pentru distrugere prin incendiere. Nevasta, de frica bătăii, a solicitat Poliţiei să emită ordin de restricţie. Se pare că, în ultimul timp, certurile dintre cei doi erau tot mai dese. Soţia se separase de acesta şi se mutase la Pucioasa.

Arhiepiscopia Târgoviştei a urmărit cu atenţie acest caz, care nu pune într-o lumină tocmai bună Sfânta Biserică Ortodoxă şi pe cei care o slujesc cu cinste, evlavie şi smerenie. Fapta comisă de preotul de la Buciumeni este deosebit de gravă şi nu poate trece nesancţionată de conducătorii Arhiepiscopiei. În cursul zilei de astăzi, a fost emis un comunicat de presă în care Arhiepiscopia Târgoviştei îşi exprimă regretul pentru astfel de fapte şi prezintă măsurile care au fost luate împotriva preotului furios.

„Arhiepiscopia Târgoviştei a luat act cu mâhnire de situaţia delicată, provocată de preotul Popescu Gabriel, de la Parohia Buciumeni, Protoieria Pucioasa, în seara zilei de 29 august 2019, şi a demarat o cercetare disciplinară internă a împrejurărilor care au condus la distrugerea unor bunuri materiale.

Ca o primă măsură, s-a dispus suspendarea din slujirea clericală a sus-numitului, în conformitate cu prevederile Regulamentului Autorităţilor Canonice, Disciplinare şi al Instanţelor de Judecată ale Bisericii Ortodoxe Române, urmând ca, după finalizarea anchetei, să se aplice sancţiunile de rigoare”, se arată în comunicat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Patru răniți într-un accident rutier la Corbii Mari

Publicat

pe

În această seară, pe DJ 701, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui tractor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca BMW, condus de M.C. de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 29 ani, a doi copii, o fetiță de de 6 ani și un băiețel de 3 ani, pasageri în autoturismul tamponat, dar și a tractoristului.

Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT