Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Deputat, către ministrul Transporturilor: Proiectele DN7 şi DN71 se transformă într-un eşec perpetuu!

Publicat

pe

Astăzi – 2 septembrie 2019, în prima zi a noii sesiuni parlamentare, deputata PRO România de Dâmboviţa Oana Vlăducă i-a cerut ministrului Transporturilor să explice de ce sunt întârziate proiectele care vizează DN7 (Bâldana-Titu) şi DN71 (Bâldana-Târgovişte-Sinaia), care se află de mai mulţi ani pe lista de investiţii a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Parlamentara a punctat, din nou, că cele două drumuri sunt căi principale de acces, iar strategia de dezvoltare durabilă a județului Dâmbovița se bazează, în mod fundamental, pe reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii de transport rutier.

„Din păcate, observ că realizarea acestor investiții se transformă într-un eșec perpetuu, o emblemă a neputinței guvernamentale. E de neacceptat ca, de atâția ani, în fiecare sesiune parlamentară, deputați și senatori ai județului să semneze întrebări și interpelări către Ministerul Transporturilor și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe aceste subiecte. Este un blocaj absurd pe care nimeni nu-l poate înțelege. Ca atare, vă întreb și eu, din nou, domnule ministru: care este stadiul celor două proiecte menționate și care sunt motivele întârzierilor acumulate?”, se arată în textul întrebării transmise ministrului Transportului de către deputata PRO România Oana Vlăducă.

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT