Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Rovana Plumb a explodat de mânie din cauza rezoluțiilor adoptate de PSD Voineşti!

Publicat

pe

În această seară, în cadrul Biroului Permanent al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb a înfierat cu mânie cele petrecute ieri, statutar, la conferința de alegeri a social-democraților din Voinești. Se pare că membrilor din conducerea organizației nu le-au convenit deloc rezoluțiile adoptate la propunerea primarului Gabriel Dănuț Sandu, rezoluții validate cu unanimitate de voturi şi în aplauzele participanților.

CITEŞTE ŞI: Rezoluții bombă adoptate de PSD Voineşti. Adrian Țuțuianu cerut înapoi în partid

Claudiu Popa, președintele filialei PSD Voinești, a fost aspru criticat de europarlamentara Rovana Plumb, președinta PSD Dâmbovița. Spun sursele noastre că nimeni din BPJ nu a avut o poziție de susținere a colegilor de la Voineşti.

CITEŞTE ŞI: Primarul de la Voineşti, dezvăluiri despre jocurile de culise din PSD Dâmbovița

„Mulțumesc frumos tuturor membrilor BPJ Dâmbovița pentru atitudinea bazată pe tăcere asupra criticilor aduse organizației PSD Voineşti vizavi de o conferință organizată statutar și corect. Stimați colegi, nu ați înțeles că adversarul nostru politic nu este Adrian Țuțuianu, ci USR și PNL. Dovadă este rezultatul alegerilor europarlamentare din mai 2019. În rest, să auzim numai de bine”, este mesajul adresat de fostul vicepreședinte PSD, Gabriel Dănuț Sandu, colegilor din organizație.

VOM REVENI.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!