Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Rovana Plumb a explodat de mânie din cauza rezoluțiilor adoptate de PSD Voineşti!

Publicat

pe

În această seară, în cadrul Biroului Permanent al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb a înfierat cu mânie cele petrecute ieri, statutar, la conferința de alegeri a social-democraților din Voinești. Se pare că membrilor din conducerea organizației nu le-au convenit deloc rezoluțiile adoptate la propunerea primarului Gabriel Dănuț Sandu, rezoluții validate cu unanimitate de voturi şi în aplauzele participanților.

CITEŞTE ŞI: Rezoluții bombă adoptate de PSD Voineşti. Adrian Țuțuianu cerut înapoi în partid

Claudiu Popa, președintele filialei PSD Voinești, a fost aspru criticat de europarlamentara Rovana Plumb, președinta PSD Dâmbovița. Spun sursele noastre că nimeni din BPJ nu a avut o poziție de susținere a colegilor de la Voineşti.

CITEŞTE ŞI: Primarul de la Voineşti, dezvăluiri despre jocurile de culise din PSD Dâmbovița

„Mulțumesc frumos tuturor membrilor BPJ Dâmbovița pentru atitudinea bazată pe tăcere asupra criticilor aduse organizației PSD Voineşti vizavi de o conferință organizată statutar și corect. Stimați colegi, nu ați înțeles că adversarul nostru politic nu este Adrian Țuțuianu, ci USR și PNL. Dovadă este rezultatul alegerilor europarlamentare din mai 2019. În rest, să auzim numai de bine”, este mesajul adresat de fostul vicepreședinte PSD, Gabriel Dănuț Sandu, colegilor din organizație.

VOM REVENI.

ALEGERI

PMP Dâmbovița îndeamnă alegătorii să meargă la vot pentru Klaus Iohannis

Publicat

pe

Partidul Mişcarea Populară Dâmbovița le mulțumeşte alegătorilor pentru încrederea acordată candidatului PMP Theodor Paleologu în primul tur de scrutin şi îi îndeamnă să meargă şi duminică, 24 noiembrie, la vot pentru Klaus Iohannis.

Este un vot rațional pentru o Românie normală, care să rămână ataşată valorilor euro-atlantice, spune Liliana Nițu – preşedinte PMP Dâmbovița.

“Echipa PMP Dâmbovița îşi va continua demersul de construire a unei organizații mai puternice, pentru a obține rezultate şi mai bune la alegerile locale de anul viitor”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Plângere prealabilă pentru salvarea zonei sălbatice din Parcul Natural Bucegi

Publicat

pe

Trei parlamentari USR, Allen Coliban (senator de Braşov), Mihai Goțiu (senator de Cluj) și Dumitru Lupescu (deputat de Dâmboviţa), au depus, săptămâna aceasta, o plângere prealabilă către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița, Consiliul Local și Primăria Moroieni, pentru salvarea zonei sălbatice de pe platoul Parcului Natural Bucegi.

Practic, se solicită revocarea deciziilor de mediu și a deciziilor de încadrare care au stat la bază eliberării autorizațiilor de construire pentru drum și pentru casele de vacanță din zona Piatra Arsă, precum și a autorizațiilor de construire în sine.

Cu două luni în urmă, cei trei parlamentari s-au adresat şi ministrului Apelor şi Pădurilor, sperând să descâlcească iţele acestei afaceri. De asemenea, în data de 28 septembrie au participat la protestul organizat de activiştii pentru mediu în Munţii Bucegi, sub forma unei drumeţii la Piatra Arsă, menită să atragă atenţia autorităţilor că muntele este al tuturor, nu doar al unora.

Reamintim că Primăria Moroeni a aprobat dezvoltarea unui complex rezidenţial, turistic şi de agrement pe 10 hectare de teren, în apropiere de cabana Piatra Arsă. După izbucnirea scandalului, dezvoltatorul a declarat la Europa Liberă că renunţă la proiect.

Citește în continuare

Promovare electorală

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web