Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Deputata Carmen Holban a fost realeasă preşedinte al OFSD Târgovişte

Publicat

pe

Ieri – 2 septembrie, a avut la sediul PSD dâmboviţa, conferinţa de alegeri a Organizaţiei de Femei a PSD Târgovişte. Social-democratele prezente la această adunare au decis, în unanimitate, ca structura politică să fie condusă în continuare de deputata Carmen Hollban, care îndeplineşte şi funcţia de preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa.

La eveniment, alături de Carmen Holban, s-au aflat europarlamentara Rovana Plumb – lider al PSD Dâmboviţa, deputata Claudia Gilia – preşedinte al OFSD Dâmboviţa, Elvira Şarapatin – deputat de Gorj, Rodica Boboc – deputat de Vrancea, Rodica Paraschiv – deputat de Prahova şi Maricela Cobuz – deputat de Suceava.

În urma conferinței de alegeri, conducerea OFSD Târgoviște este reprezentată de:
Carmen Hoban – președinte
Ioana Cristea – vicepreședinte
Rodica Nicolae – vicepreședinte
Maria Diculescu – vicepreședinte
Gabriela Pană – vicepreședinte
Cerasela Perijoc – vicepreședinte
Doina Boboacă – vicepreședinte
Mihaela Vulpoi – vicepreședinte
Luminița Gălbenuș – vicepreședinte
Maria Stoicescu – vicepreședinte
Iolanda Marinescu – vicepreședinte
Luchiana Oprea – secretar
Cremona Ionescu – membru
Ileana Nicolaescu – membru
Cristina Stroe – membru
Monica Ilie – membru
Nicoleta Papuc – membru

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Lista unităților de învățământ din Dâmbovița care funcționează după scenariul roșu

Publicat

pe

Foto arhivă

35 de unități de învățământ din județul Dâmbovița funcționează, de astăzi – 19 octombrie 2029, în scenariul roșu (online). De asemenea, 106 sunt incluse în scenariul galben (jumătate la școală, jumătate online).

VEZI LISTA ȘCOLILOR AICI

În scenariul verde, au mai rămas doar 38 de unități de învățământ din Dâmbovița. Și anul școlar nu a început decât de o lună!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Tânăr muncitor a murit sub un mal de pământ la Cojasca

Publicat

pe

Un bărbat care lucra la rețeaua de canalizare în comuna Cojasca, județul Dâmbovița, a fost surprins în timpul activității de un mal de pământ. La fața locului au intervenit pompierii de la Garda Cornești. După mai multe minute de efort, militarii au reușit să extragă de sub maldărul de pământ trupul bărbatului de 32 de ani. Acesta se afla în stare de inconștiență.

Echipajul medical sosit de urgență a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l readuce pe tânărul muncitor la viață. Din păcate, eforturile medicilor au fost zadarnice. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii. Cazul intră și sub jurisdicția ITM, fiind vorba despre un accident de muncă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!