Connect with us

Dâmboviţa

Deputata Carmen Holban a fost realeasă preşedinte al OFSD Târgovişte

Publicat

pe

Ieri – 2 septembrie, a avut la sediul PSD dâmboviţa, conferinţa de alegeri a Organizaţiei de Femei a PSD Târgovişte. Social-democratele prezente la această adunare au decis, în unanimitate, ca structura politică să fie condusă în continuare de deputata Carmen Hollban, care îndeplineşte şi funcţia de preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa.

La eveniment, alături de Carmen Holban, s-au aflat europarlamentara Rovana Plumb – lider al PSD Dâmboviţa, deputata Claudia Gilia – preşedinte al OFSD Dâmboviţa, Elvira Şarapatin – deputat de Gorj, Rodica Boboc – deputat de Vrancea, Rodica Paraschiv – deputat de Prahova şi Maricela Cobuz – deputat de Suceava.

În urma conferinței de alegeri, conducerea OFSD Târgoviște este reprezentată de:
Carmen Hoban – președinte
Ioana Cristea – vicepreședinte
Rodica Nicolae – vicepreședinte
Maria Diculescu – vicepreședinte
Gabriela Pană – vicepreședinte
Cerasela Perijoc – vicepreședinte
Doina Boboacă – vicepreședinte
Mihaela Vulpoi – vicepreședinte
Luminița Gălbenuș – vicepreședinte
Maria Stoicescu – vicepreședinte
Iolanda Marinescu – vicepreședinte
Luchiana Oprea – secretar
Cremona Ionescu – membru
Ileana Nicolaescu – membru
Cristina Stroe – membru
Monica Ilie – membru
Nicoleta Papuc – membru

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bătrână din Hulubești, sfâșiată de propriul câine. I-au fost amputate ambele mâini

Publicat

pe

O bătrână de 90 de ani din satul Păișeni, comuna Hulubești, județul Dâmbovița, se zbate între viață și moarte într-un spital din Capitală, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl avea în bătătură. Tanti Ioana, cum îi spuneau vecinii, a ieșit de dimineață din casă, așa cum făcea de obicei, să dea de mâncare dulăului, un metis destul de frumos rezultat probabil dintr-un câine maidanez și ciobănesc german. Îl creștea de mic. Îl adusese un nepot.

Animalul pe care îl ținea legat îi scăpase din lanț. Tanti Ioana ar fi vrut să-l ademenească probabil cu mâncare și să îi pună din nou cureaua pe cap. Patrupedul, furios, s-a înfipt în mâinile bătrânei și aproape că a dezmembrat-o. Un vecin care ieșise în curte să fumeze o țigară a auzit niște gemete suspecte dinspre ograda femeii. Au mers imediat să vadă ce s-a întâmplat. Ușa casei era larg deschisă. Au găsit-o pe biata femeie căzută în curte. Inertă, cu mâinile sfâșiate. Câinele se afla în apropierea ei.

Au fost alertate echipajele de salvare. Până la sosirea lor, vecinii au protejat-o cum au putut de frig. Au acoperit-o cu pături. Medicul sosit la fața locului, după ce a văzut rănile și i-a acordat îngrijiri, a ajuns la concluzia că femeia trebuie trimisă de urgență la un spital din București. A fost solicitat elicopterul SMURD, care a transportat-o în Capitală.

Am aflat că tanti Ioana a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale. Din nefericire, ambele mâini i-au fost amputate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats