Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Gabi Boriga, primele declarații ca administrator public al municipiului Târgovişte

Publicat

pe

Astăzi – 3 septembrie 2019, fostul edil al municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, şi-a reînceput activitatea în administrația locală. După câțiva ani de stat în afara vieții publice, Boriga revine pe postul de city manager al oraşului Târgovişte. Este un adevărat câştig pentru echipa primarului Daniel Cristian Stan, care, prin această nominalizare, îşi consolidează poziția şi dă un suflu nou conceptului de administrație, al continuării şi lansării unor proiecte noi pentru comunitate. Nu mai vorbim de câştigul pe care-l va înregistra pe palierul comunicării şi relaționării cu cetățeanul.

Daniel Cristian Stan a profitat de şedința extraordinară de astăzi a Consiliului Local pentru a-l prezenta pe Boriga, în noua sa calitate, aleşilor târgovişteni.

„Îi urez succes lui Gabriel Boriga şi o cât mai lungă activitate la Primăria Târgovişte, în slujba comunității locale, pentru ca municipiul să-şi atingă obiectivele investiționale pe care le are. Cred că venirea lui Gabi este un lucru pozitiv pentru activitatea administrației publice a municipiului Târgovişte”, a fost mesajul primarului Daniel Cristian Stan când l-a prezentat pe Gabi Boriga.

Noul city manager al oraşului a declarat pentru incomod-media.ro că noua funcție nu înseamnă implicare politică, fiind eminamente administrativă, şi că se va dedica doar proiectelor de dezvoltare ale municipiului Târgovişte.

„Mă simt ca atunci când te întorci acasă. Pentru mine nu este o noutate nici clădirea, nici oamenii şi poate nici calitatea. Sunt aici să ajut Executivul Primăriei, să ajut Consiliul Local, să-i ajut pe angajații Primăriei să facă o treabă mult mai bună pentru târgovişteni, să avem o respectare a graficelor termenelor de execuție la proiectele care sunt în implementare, să facem proiecte noi. Mă alătur unei echipe administrative, să o completez şi să o îmbunătăţesc, pentru că orice om care are puterea să ajute oraşul, să ajute administrația, eu zic că este dator să o facă.

Cred că, prin tot ceea ce am făcut, am demonstrat, mai ales în perioada 2008-2014, că ştiu, vreau şi pot să fac treabă bună pentru Târgovişte. Acum, eforturile, calitățile şi expertiza mea se alătură actualei echipe de conducere a Primăriei Municipiului Târgovişte, primarului, viceprimarilor, Consiliului Local, pentru ca împreună să facem ca lucrurile să meargă şi mai bine.

Uşa mea este deschisă oricărui cetățean al municipiului, indiferent de partidul politic din care face parte. Uşa mea este deschisă tuturor consilierilor locali, tuturor angajaților Primăriei. Cu cei mai mulți mă ştiu, cu alții o să mă cunosc acum. Pe unii o să-i revăd, unora o să le facă plăcere, altora – nu, însă, una peste alta, eu vă spun că actul administrativ îmi doresc să se îmbunătățească şi târgoviştenii să trăiască mai bine în oraşul lor.

Eu nu mai fac politică din 2013, de când a fost acea discuție în PDL, partidul din care făceam parte. M-am retras de atunci şi am rămas independent. Ca dovadă, şi această funcție pe care o ocup acum este eminamente administrativă şi absolut independentă politic. Sincer, în afara politicii mă simt ca peştele în apă”, ne-a declarat Gabi Boriga – de astăzi, city manager al municipiului Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Consiliul Judeţean Dâmboviţa premiază 1.033 de elevi olimpici

Publicat

pe

Cei 1.033 de elevi din Dâmbovița, care au obtinut rezultate bune la fazele județene ale concursurilor și olimpiadelor școlare, desfășurate în anul școlar 2019 – 2020, înainte de instituirea stării de urgență, vor fi premiați de Consiliul Județean, care a alocat, astăzi, din bugetul propriu, suma de 165.000 lei pentru această acțiune.

Precizăm că 455 de elevi s-au clasat pe locurile fruntașe la disciplinele teoretice, iar 578 au obținut performanțe la disciplinele sportive de echipă.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ședință de învestire la Gura Ocniței. „Nimic nu e imposibil, cât timp suntem împreună”

Publicat

pe

Sorin Vasile Ioniță, primarul comunei Gura Ocniței, și-a început ieri, după toate prevederile Codului Administrativ, cel de-al treilea mandat de primar al localității.

La ședința de învestire a edilului și a echipei de consilieri locali a participat Corneliu Ștefan, președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, care a venit însoțit de viitorul deputat PSD de Dâmbovita, Radu Popa – vicepreședinte al PSD Dâmbovița, și de liderul Partidei Romilor Pro Europa, Tudorică Răducanu, nou ales în cadrul Consiliului Local Municipal Târgoviște.

„Sunt conștient de importanța fiecărui membru al Consiliului Local pentru fiecare decizie care are ca scop dezvoltarea comunității noastre. Alegerile locale din data de 27 septembrie au însemnat o victorie a maturității asupra amatorismului, iar asta mi-a demonstrat faptul ca ați ales să mergem împreună pe calea dezvoltării, iar acest lucru mă onorează și îmi dă sperantă că nimic nu e imposibil, atât timp cât suntem împreună”, a fost mesajul pe care l-a adresat concetățenilor săi primarul Sorin Ioniță.

Consiliului Local Gura Ocniței 2020-2024 este alcătuit din 9 aleși PSD, 5 de la PNL și 1 de la PRO România, după cum urmează:
1. Gătej Constantin (PSD)
2. Drăgoi Ovidiu-Marian (PSD)
3. Dumitru Daniel (PSD)
4. Dumitrescu Silviu (PSD)
5. Andreescu Ionuț (PSD)
6. Lungu Gheorghe (PSD)
7. Pietricică Adrian (PSD)
8. Biniuc Vasile (PSD)
9. Micu Sergiu-Vasile (PSD), urmează să fie validat
10. Niță Mihai (PNL)
11. Lambă Gheorghe (PNL)
12. Milescu Nicolae Daniel (PNL)
13. Rizea Ion Florin (PNL)
14. Simion Emil Mihai (PNL)
15. Dumitrescu Anca (PRO România)

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!