Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Activităţi gospodăreşti cu urmări grave, din cauza neatenţiei!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Libertatea.ro)

Doi oameni au suferit leziuni din cauza neatenției de care au dat dovada în timpul prestării unor activități gospodăreşti. La Ciocăneşti, un bărbat s-a rănit în zona membrelor superioare și inferioare, în timp ce manevra un flex. La fața locului a sosit un elicopter SMURD pentru a-l transporta rapid la spital.

În comuna Lucieni, un tânăr de 33 de ani s-a accidentat în momentul în care încerca să curețe cardanul de la un utilaj agricol. A fost transportat cu ambulanţa la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: PSD a majorat cu 40% pensiile românilor

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița și președinta femeilor social-democrate din Târgoviște, consideră că votul prin care PSD a reușit să impună în Parlament puterii liberale majorarea pensiilor reprezintă o victorie a democrației, a unității PSD, a dorinței de a se face dreptate românilor. Și lupta nu se oprește aici, după cum susține Carmen Holban într-o declarație politică. PNL, în tot ceea ce întreprinde, dovedește că se gândește foarte puțin sau deloc la nevoile românilor – spune parlamentara.

„În primul rând, am votat ca majorarea pensiilor să fie de 40%, aşa cum era iniţial în Legea pensiilor votată de Parlament, şi nu de 14%, aşa cum au vrut liberalii. Este clar că PNL a mutat banii în puşculiţa electorală ca să cumpere voturi şi traseişti la alegerile locale şi parlamentare. Prin vot însă, PSD a mutat banii înapoi la pensii, alocaţii şi la salariile profesorilor.

Pe lângă majorarea cu 40% a punctului de pensie, PSD mai susţine dublarea alocaţiilor, majorarea salariilor profesorilor, sprijinirea administraţiilor locale ale căror bugete au fost consumate pe cheltuieli anti-COVID, prin acordarea de resurse financiare suplimentare, precum şi acordarea finanţării necesare programului Start-Up Nation.

Liberalii mint cu neruşinare că ar fi afectat bugetul prin mărirea pensiilor, deoarece deficitul nu creşte cu niciun leu. Aceeaşi bani sunt mutaţi în interiorul aceluiaşi buget, neexistând niciun impact financiar negativ suplimentar.

Prin suplimentarea bugetelor autorităţilor locale şi introducerea condiţiei ca banii alocaţi să fie proporţionali cu numărul locuitorilor repartizaţi, PSD combate ticăloşia guvernului Orban, care a favorizat de o manieră revoltătoare primarii liberali, în detrimentul localităţilor cu administraţii conduse de PSD, majoritatea dintre acestea neprimind niciun leu.

În consecinţă, celor cinci milioane de pensionari din România li s-a făcut dreptate de PSD, deoarece ar fi fost anormal ca legile să nu se respecte şi seniorii noştri să trăiască după bunul plac al liberalilor”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Rotary Club Târgovişte a donat 100 de bănci pentru două şcoli din județ

Publicat

pe

Rotary Club Târgovişte dovedeşte că este un aliat de nădejde al comunităţii dâmboviţene. Membrii acestei structuri asociative cu caracter umanitar au reuşit să achiziţioneze 100 de bănci şcolare, pe care le-au donat unor unităţi de învăţământ din Târgovişte şi Măneşti.

O parte din acest mobilier-tip a ajuns la două clase din cadrul Școlii „Tudor Vladimirescu şi cealaltă parte pentru alte două clase din Şcoala Gimnazială Măneşti.

Preşedintele Rotary Club Târgovişte, avocatul Ciprian Iacob, ne asigură că organizaţia pe care o coordonează temporar, conform statutului, va continua să desfăşoare acţiuni de binefacere, de sprijinire a instituţiilor de învăţământ din municipiul Târgovişte şi din judeţul Dâmboviţa.

Membrii Rotary Club Târgovişte sunt în permanenţă conectaţi la nevoile copiilor din Dâmboviţa şi pregătiţi să răspundă apelurilor de sprijin venite din partea unităților de învățământ.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!