Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primarul Daniel Cristian Stan a obţinut un nou mandat de preşedinte al PSD Târgovişte

Publicat

pe

Daniel Cristian Stan şi-a prezentat, ieri – 3 septembrie 2019, în cadrul conferinţei de alegeri a PSD Târgovişte, raportul de activitate pentru perioada 2015-2019, ca preşedinte al organizaţiei. De asemenea, a susținut şi un raport administrativ, cu evidențierea principalelor investiții care au fost realizate în Târgoviște.

A urmat votul pentru desemnarea noii echipe de conducere a PSD Târgovişte, membrii de partid încredinţându-i primarului Daniel Cristian Stan un nou mandat de lider al organizaţiei.

Preşedinte executiv a fost ales Cătălin Rădulescu – viceprimar Târgovişte, secretar executiv este Oprescu Virgil Ciprian, iar vicepreşedinţi au fost desemnaţi: Bugyi Alexandru Cătălin, Dumitru Adrian, Erich Agnes Terezia, Ilie Monica, Ivanovici Traian Daniel, Preda Sergiu şi Prisăcaru Ciprian.

Din Biroul de conducere al PSD Târgovişte mai fac parte şi nouă membri: Boboacă Mihăescu Doina, Dumbravă Ionuţ, Hossu Valentin, Joiţa Ion, Marinescu Iolanda, Nicolaescu Ileana, Oprea Ionuţ, Ponorîcă Ion şi Zăbavă Eduard.

„În postura de președinte reales al Organizației Municipale a PSD Târgoviște, domnul Daniel Cristian Stan a propus un Program de activități pentru următorii patru ani, cu accent pe derularea unor acțiuni susținute și dinamice care să ducă la obținerea unui rezultat foarte bun în competițiile electorale care vor urma anul acesta și anul viitor”, se arată într-un comunicat remis de PSD Târgovişte.

La Conferință au participat 486 de delegați.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT