Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primarul Daniel Cristian Stan a obţinut un nou mandat de preşedinte al PSD Târgovişte

Publicat

pe

Daniel Cristian Stan şi-a prezentat, ieri – 3 septembrie 2019, în cadrul conferinţei de alegeri a PSD Târgovişte, raportul de activitate pentru perioada 2015-2019, ca preşedinte al organizaţiei. De asemenea, a susținut şi un raport administrativ, cu evidențierea principalelor investiții care au fost realizate în Târgoviște.

A urmat votul pentru desemnarea noii echipe de conducere a PSD Târgovişte, membrii de partid încredinţându-i primarului Daniel Cristian Stan un nou mandat de lider al organizaţiei.

Preşedinte executiv a fost ales Cătălin Rădulescu – viceprimar Târgovişte, secretar executiv este Oprescu Virgil Ciprian, iar vicepreşedinţi au fost desemnaţi: Bugyi Alexandru Cătălin, Dumitru Adrian, Erich Agnes Terezia, Ilie Monica, Ivanovici Traian Daniel, Preda Sergiu şi Prisăcaru Ciprian.

Din Biroul de conducere al PSD Târgovişte mai fac parte şi nouă membri: Boboacă Mihăescu Doina, Dumbravă Ionuţ, Hossu Valentin, Joiţa Ion, Marinescu Iolanda, Nicolaescu Ileana, Oprea Ionuţ, Ponorîcă Ion şi Zăbavă Eduard.

„În postura de președinte reales al Organizației Municipale a PSD Târgoviște, domnul Daniel Cristian Stan a propus un Program de activități pentru următorii patru ani, cu accent pe derularea unor acțiuni susținute și dinamice care să ducă la obținerea unui rezultat foarte bun în competițiile electorale care vor urma anul acesta și anul viitor”, se arată într-un comunicat remis de PSD Târgovişte.

La Conferință au participat 486 de delegați.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Titus Corlățean: Cetățeanul, nu alegerile trebuie să fie prioritatea Guvernului

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean, președintele executiv al PSD Dâmbovița, a declarat aseară, la un post local de televiziune, că partidul pe care îl reprezintă este pregătit de alegeri indiferent dacă scrutinul electoral se va ține pe 6 decembrie, în ianuarie sau în martie.

Candidatul pentru încă un mandat de demnitar în Parlamentul României consideră că problema se află la guvernanți, care nu știu să gestioneze cum trebuie situația de pandemie și care sunt interesați mai mult de păstrarea puterii, a privilegiilor și afacerilor pe care le au decât de soarta românilor.

„Ei nu știu să prioritizeze problemele cu care se confruntă țara. Important pentru orice politician de bună credință este ce facem pentru cetățeni, cum putem ieși din acest coșmar pandemic”.

Concluzia senatorului Corlățean este că președintele țării și premierul Ludovic Orban vor musai alegeri în decembrie pentru a-și conserva puterea, fiindu-le frică că, în eventualitatea unor amânări, le pot pierde pe fondul erodării juste a imaginii.

„Oferta lor este spălați-vă pe mâini, puneți-vă masca și mergeți la alegeri”, a spus Titus Corlățean.

Senatorul PSD a mai mărturisit că nu poate să spună cu siguranță dacă vom avea scrutin electoral pe 6 decembrie.

„Evoluția este una proastă. Nici nu știm ce se va întâmpla peste două săptămâni”, a mai spus demnitarul.

A mai dezvăluit senatorul Titus Corlățean că în cercurile politice, atât ale opoziției cât și ale puterii, se vorbește că după scrutinul electoral din decembrie guvernanții liberali s-ar pregăti să închidă România, să intrăm din nou un starea de urgență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Salariată a Consiliului Județean Dâmboviţa a trecut în neființă

Publicat

pe

de

Îmi exprim profundul regret pentru trecerea în neființă a colegei noastre, Angelica Popa, din cadrul Direcției Economice a Consiliului Județean Dâmbovița, un bun profesionist, un model de înțelepciune, demnitate și modestie.

Doresc să transmit un gând de alinare și sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente grele. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Alexandru Oprea,
Președinte al CJ Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT



error: Conținutul este protejat!!