Connect with us

Dâmboviţa

Şi-a incendiat casa şi maşina, după o ceartă cu nevasta!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: mediartv1.freenode.ro)

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Poiana, judeţul Dâmboviţa, supărat nevoie mare pe nevastă, a găsit de cuviinţă să se răzbune într-un mod dur, adică să pună foc propriei locuinţe şi autoturismului din curte. A folosit o brichetă pentru a-şi duce la capăt acest plan nebunesc.

Spun sursele noastre că mânia lui a fost stimulată de o ceartă cu soţia, ce a avut ca intrigă gelozia. Oamenii legii au fost informaţi despre nenorocire de o vecină a incendiatorului. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii, care acţionează şi în aceste momente pentru stingerea incendiului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Anunț de mediu Consiliul Județean Dâmbovița

Publicat

pe

de

Consiliul Județean Dâmbovița anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul „Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița, obiectiv – instalație de tratare deșeuri colectate separat și centru de aport voluntar Șotânga”, propus a fi amplasat în comuna Șotânga, județul Dâmbovița.

Informațiile referitoare la proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, http://apmdb.anpm.ro/ .

Observațiile publicului se primesc, în scris, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița (Calea Ialomiței nr. 1, Târgoviște, cod poștal 130142) sau, electronic, la adresa office@apmdb.anpm.ro.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Viceprimarul municipiului Moreni a fost demis!

Publicat

pe

Consiliul Local Moreni, întrunit în ședință ordinară de lucru, joi – 4 august 2022, l-a eliberat din funcție pe viceprimarul Răzvan Bejan.

Deocamdată, nu a fost ales și succesorul acestuia. CLM Moreni are următoarea configurație politică: PSD – 6 aleși, PNL – 4, Partidul Ecologist – 4 și PRO România – 3.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT