Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

ANAMAR IMPEX, furnizor de soluţii la cheie în domeniul acţionărilor hidraulice şi pneumatice

Publicat

pe

ANAMAR IMPEX Viforâta, judeţul Dâmboviţa, este o companie dinamică, specializată în integrarea de sisteme hidro-pneumatice, având o bogată experienţă în furnizarea de soluţii la cheie în domeniul acţionărilor hidraulice şi pneumatice.

Dintre clienţii ANAMAR IMPEX enumerăm: Arctic SA, Cromsteel SA, OMV Petrom SA, Saint-Gobain Glass România SRL, Saint-Gobain Construction Products România SRL.

ANAMAR IMPEX execută cabluri şi sisteme de cabluri, atât de ancorare cât şi de ridicare, precum şi sisteme de lanţuri Grade 80 şi Grade 100. De asemenea, comercializează chingi textile pentru ridicare (circulare şi cu urechi), precum şi chingi pentru ancorare.

ANAMAR IMPEX nu oferă numai produse şi servicii de calitate, ci un parteneriat profitabil ce vă ajută să vă dezvoltaţi afacerea!

CONTACT:
Telefon: 0040 245 212 865, 0040 723 654 299, 0040 740 154 069
Fax: 0040 245 212 885
E-mail: office@anamar.ro
Sediul social: Str. Aleea Sinaia, nr. 19, Aninoasa, Judeţul Dambovita, Cod Poştal: 130004

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Termen pentru stingerea litigiului pe cale amiabilă în procesul Volintiru-Plumb

Publicat

pe

de

Nou termen de judecată în dosarul Mihai Volintiru (fost lider PNL Dâmboviţa) – Răzvan Plumb (fiul cel mic al europarlamentarei Rovana Plumb).

Potrivit datelor publicate pe portalul instanţelor, procesul având ca obiect al cauzei „pretenţii”, aflat pe rolul Judecătoriei Sector 2 Bucureşti, a fost amânat până în data de 4 februarie 2020, ora 10:00, pentru „stingerea litigiului pe cale amiabilă”.

Potrivit surselor noastre Volintiru l-ar fi chemat în judecată pe băiatul Rovanei Plumb pentru o datorie neonorată. Reamintim că Mihai Volintiru este finul Rovanei Plumb.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT