Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Ban Barna, candidatul Alianţei USR-PLUS la Prezidenţiale, vine duminică la Târgovişte

Publicat

pe

Sursa foto: www.danbarnapresedinte.ro

Dan Barna este primul candidat la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie care se va întâlni cu dâmboviţenii. Barna se va afla, duminică – 8 septembrie, începând cu ora 11:00, în Târgovişte, unde va discuta cu cetăţenii pe stradă, va susţine o conferinţă de presă şi se va întâlnii cu membrii şi simpatizanţii Alianţei USR-PLUS.

„Dan Barna în funcția de Președinte este cea mai bună garanție că lucrurile pentru care am ieșit în stradă în ultimii ani pot deveni realitate. Este vorba despre transparență în cheltuirea banului public, reforma Justiției, reforma administrației publice, finalizarea autostrăzilor, Fără Penali în funcții publice, spitale curate și școli mai bune. Te așteptăm să-l cunoști pe Dan și să-i dai semnătura ta de susținere! www.danbarnapresedinte.ro„, este mesajul transmis pe Facebook de reprezentanţii Alianţei USR-PLUS.

Cei care nu se pot întâlni duminică cu Dan Barna, însă doresc să-i susţină candidatura la alegerile prezidenţiale, pot merge, de luni până vineri, în tre orele 10:00-16:00, la sediul USD Dâmboviţa, din Târgovişte, Bulevardul Independenţei nr. 26, Bloc 3A, parter – zona caraiman. De asemenea, reprezentanţii USR-PLUS vor fi prezenţi în fiecare seară, de luni până vineri, în zona Pieţei Tricolorului, la intersecţia bulevardelor Independenţei şi Mircea cel bătrân.

„S-a născut o nouă clasă politică care își cere dreptul să salveze România. Și eu sunt reprezentantul ei la alegerile prezidențiale. Candidez la alegerile prezidențiale din noiembrie pentru că România are nevoie acum de o schimbare profundă, acum şi nu peste cinci ani, după ce vechea clasă politică a ratat toate șansele să modernizeze România. Noi vrem să înlocuim o veche clasă politică. Noi vrem să dăm primarii marilor orașe, să dăm președintele României și să guvernăm, din 2020 sau mai repede, dacă vom ajunge la anticipate. România nu mai poate să continue aceeași paradigmă de înțepenire”, a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

PNL Dâmboviţa, prima victorie în faţa PSD, în 30 de ani de democraţie!

Publicat

pe

Liberalii dâmboviţeni au spart gheaţa. Au reuşit să iasă în faţa presei, după primul tur al alegerilor prezidenţiale, înaintea social-democraţilor, rămaşi încă fără azimut. Astăzi, la întâlnirea cu jurnaliştii, au venit Virgil Guran – preşedintele PNL Dâmboviţa, Aurelian Cotinescu – liderul organizaţiei Târgovişte şi Teodora Anghelescu – primăriţa comunei Bezdead.

Evident, tema întâlnirii a reprezentat-o rezultatul primului tur al alegerilor prezidenţiale, comentarii şi impresii pe marginea acestui eveniment consumat în Dâmboviţa, strategiii pentru turul doi.

Liberalii, vădit emoţionaţi, au savurat această victorie, prima adevărată în judeţ în toţi cei 30 de ani de democraţie. Mai mult, în Târgovişte, Klaus Iohannis, candidatul PNL pentu funcţia de preşedinte al României, conform valului pornit în primăvară, la europarlamentare, a avut chiar un scor istoric, obţinând 12.500 de voturi, respectiv un procent de 35%. Viorica Dăncilă, de la PSD, a fost votată de numai 7.789 de târgovişteni, respectiv 22,18%. Pe următoarele locuri s-au aflat Dan Barna şi USR-PLUS, cu 14,65%, Mircea Diaconu cu 12,48% şi Theodor Paleologu cu 7,94%.

După o minimă analiză, Aurelian Cotinescu a concluzionat că partidele de dreapta şi candidaţii lor au adunat peste 60% din voturile târgoviştenilor, în timp ce formaţiunile de stânga au strâns 35%.

Liderul PNL Târgovişte a ţinut să mulţumească tuturor cetăţenilor din municipiul Târgovişte, care au ieşit în număr mare la vot exprimându-şi, democratic, dreptul de a alege. Rezultatul bun obţinut de PNL, a mai spus Cotinescu, se datorează şi activităţii depuse de membrii organizaţiei în această campanie electorală, de comunicarea cu oamenii.

„Rezultatele obţinute în primul tur ne dau speranţa de a avea un scor şi mai bun pe 24 noiembrie. De vineri, începem, de fapt, continuăm campania electorală. Vom fi din nou printre târgovişteni”, a precizat Aurelian Cotinescu.

Citește în continuare

ALEGERI

Învingătorii din turul I al prezidenţialelor au rămas fără glas în Dâmboviţa!

Publicat

pe

Au trecut două zile de la primul tur al alegerilor prezidenţiale şi liderii partidelor câştigătoare din Dâmboviţa, bunii comunicatori ai PNL şi PSD, nu au ieşit, aşa cum ar fi fost normal, la declaraţii, la explicaţii. Interesaţi mai mult de jocurile interne, de calculele partinice, au uitat că mai există presă şi că este normal să mai dea, din când în când, socoteală cetăţeanului pentru ceea ce au întreprins.

Alegerile prezidenţiale reprezintă un eveniment excepţional pentru democraţia românească şi ar fi trebuit să fie tratate ca atare. În anii trecuţi, politicieni erau mai atenţi cu presa, cu alegătorii, şi ieşeau rapid în faţa jurnaliştilor pentru a explica şi a comenta fenomenul electoral, deciziile luate etc. Acum, au uitat.

Delăsarea aceasta nu o percepem decât ca pe o sfidare, ca pe o nepăsare pentru tot ceea ce înseamnă vehicul al democraţiei. Faptul că stau închişi în castelele lor de mucava şi îşi fac calcule, se gândesc doar la poziţiile lor, denotă dezinteres masiv faţă de cetăţean, faţă de democraţie.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web