Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Învăţătoarea Mioara Mitroi de la Poiana a fost condusă astăzi pe ultimul drum

Publicat

pe

Moartea prematură a învăţătoarei Mioara Mitroi, răpusă de o cumplită boală care a măcinat-o rapid şi ireversibil, a îndoliat un întreg judeţ, pe toţi cei care o cunoşteau şi îi apreciau calităţile umane şi didactice, spiritul de luptătoare.

Astăzi – 5 septembrie 2019, învăţătoarea Mioara Mitroi, din comuna Poiana, a fost condusă pe ultimul drum. La ceremonialul de înmormântare au participat peste o mie de oameni, colegi, cadre didactice, inspectori şcolari, foşti elevi. Suntem şi noi alături de soţul acesteia, Nicolae Mitroi, directorul Şcolii Primare din Poiana în aceste clipe cumplite.

Dispariţia dascălului dedicat educaţiei şi oamenilor a adus tristeţe şi printre reprezentanţii administraţiei publice locale. Primarul Marian Şerban a postat pe Facebook un mesaj de regret şi compasiune într-o zi extrem de tristă pentru întreaga comunitate de la Poiana.

„Sunt momente în viata unui om, clipe apăsătoare, crude, reci, de nesuportat, când vezi câ totul este trecător, că liniștea, fericirea, speranța îți curg printre degete, precum firele de nisip și nu ai cum să le oprești. Nu poți opri roata dură a destinului.

Trecerea la cele veșnice a învățătoarei Mioara Mitroi, prietena și consăteanca mea de-o viață, reprezintă o astfel de cumpănă dificilă, sfâșietoare. Mioara Mitroi a fost pentru comunitatea noastră, pentru generațiile de copii pe care i-a crescut, format, educat, un model de viață. Plină de exuberanță, mereu optimistă, cu multă dăruire pentru școală, pentru profesiunea sa. Iubitoare de oameni, mereu deschisă comunicării, mereu pregătită să îi sfătuiască pe cei aflați la nevoie.

Învățătoarea Mioara Mitroi era o luptătoare. Mereu pusă în slujba dreptății, a normalității, a stării de bine. Din păcate, o boală cruntă a răpit-o prematur, brutal, dintre noi, lăsând în urmă un gol imens. Învățătoarea noastră ne va lipsi. Și zâmbetul ei, și vocea, și curajul, și ambiția, și dorința ei de a clădi binele și speranța…

Dumnezeu să o odihnească în pace”!

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!