Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Expoziţie plastică inedită în faţa Primăriei Târgovişte, de „Zilele Cetăţii” 2019

Publicat

pe

Ciprian Ştefan Olteanu nu şi-a descoperit acum vocaţia de artist. A fost dintotdeauna un artist, numai că, abia acum, şi-a şlefuit acest dar şi îl arată lumii. Operele plastice ale lui Ciprian sunt izvorâte din nimic, din banalul acestei lumi, din frumuseţea pe care noi, ceilalţi, nu o vedem. Trecem pe lângă răgălii, pe lângă cioturi şi buturi, pe lângă pietre cu diferite forme, fără să le privim cu ochii imaginaţiei, fără să le conturăm o reprezentare artistică…

Ciprian este plasticianul care ştie să decodifice mesajele subtile ale naturii şi să ni le transmită nouă, un pic retuşate, pentru a înţelege mai bine rostul, pentru a nu ne pierde în droaie de semnificaţii.

CITEŞTE ŞI: Forme în timp, o expoziţie care-ţi provoacă imaginaţia!

Expoziţia organizată în scuarul Primăriei Târgovişte, cu prilejul „Zilelor Cetăţii”, aduce la vedere piese deosebite, adevărate opere de artă care au doi creatori, natura şi pe Ciprian Ştefan Olteanu.

„Interesul meu este ca oamenii Să îşi bucure sufletul, inima şi ochii. Eu am văzut ceva în aceste lemne. Ei pot vedea altceva. Până la urmă, fiecare om are o latură artistică. Sunt foarte bucuros că particip, ca invitat, la «Zilele Cetăţii». Este un eveniment de suflet pentru toţi târgoviştenii”, ne-a spus Ciprian Ştefan Olteanu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

62 de pacienți COVID-19 pot cere externarea din Spitalul Pucioasa, conform deciziei CCR

Publicat

pe

La Pucioasa, sunt internate 62 de pacienți cu COVID-19, care, în conformitate cu decizia Curții Constituționale a României, pot solicita externarea și tratamentul la domiciliu. Consideră primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, că spitalul ar trebui să fie scos din sistemul de unități medicale tip suport COVID-19.

Spune edilul că sunt sute de bolnavi din zona de nord a județului Dambovita care suferă de diferite afecțiuni și care au nevoie de tratament și supraveghere medicală. Mai mult, nu mai există în acest spital, neajutat până acum de reprezentanții Ministerul Sănătății, materiale de protecție anti coronavirus.

Citește în continuare

ACTUALITATE

TelVerde pentru sesizarea situațiilor de încălcare a normelor de protecție sanitară

Publicat

pe

Ministerul Afacerilor și Internelor a înființat o linie telefonică TelVerde – 0800.800.165, la care cetățenii să poată sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19. În numai două zile, s-au primit deja zeci de apeluri, fiind semnalate în special nereguli privind purtarea măștii de protecție în București și în 13 județe din țară.

„În următoarele două săptămâni, se vor desfășura activități de verificare punctuale atunci când se vor primi sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de limitare a îmbolnăvirilor cu COVID-19, dar și acțiuni cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, precum și la ștranduri, terase și cluburi în aer liber. O atenție deosebită va fi acordată stațiunilor de la mare și de la munte, precum și traseelor de deplasare către acestea. Totodată, printre prioritățile echipelor de verificare va fi și transportul intern și internațional de persoane atât rutier, cât și feroviar. Conducerea MAI a cerut structurilor responsabile să ia măsuri suplimentare mai ales la sfârșit de săptămână”, se precizează într-un comunicat remis de Instituția Prefectului Argeș.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!