Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Expoziţie plastică inedită în faţa Primăriei Târgovişte, de „Zilele Cetăţii” 2019

Publicat

pe

Ciprian Ştefan Olteanu nu şi-a descoperit acum vocaţia de artist. A fost dintotdeauna un artist, numai că, abia acum, şi-a şlefuit acest dar şi îl arată lumii. Operele plastice ale lui Ciprian sunt izvorâte din nimic, din banalul acestei lumi, din frumuseţea pe care noi, ceilalţi, nu o vedem. Trecem pe lângă răgălii, pe lângă cioturi şi buturi, pe lângă pietre cu diferite forme, fără să le privim cu ochii imaginaţiei, fără să le conturăm o reprezentare artistică…

Ciprian este plasticianul care ştie să decodifice mesajele subtile ale naturii şi să ni le transmită nouă, un pic retuşate, pentru a înţelege mai bine rostul, pentru a nu ne pierde în droaie de semnificaţii.

CITEŞTE ŞI: Forme în timp, o expoziţie care-ţi provoacă imaginaţia!

Expoziţia organizată în scuarul Primăriei Târgovişte, cu prilejul „Zilelor Cetăţii”, aduce la vedere piese deosebite, adevărate opere de artă care au doi creatori, natura şi pe Ciprian Ştefan Olteanu.

„Interesul meu este ca oamenii Să îşi bucure sufletul, inima şi ochii. Eu am văzut ceva în aceste lemne. Ei pot vedea altceva. Până la urmă, fiecare om are o latură artistică. Sunt foarte bucuros că particip, ca invitat, la «Zilele Cetăţii». Este un eveniment de suflet pentru toţi târgoviştenii”, ne-a spus Ciprian Ştefan Olteanu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Fostul şef al PNL Dâmboviţa se judecă cu fiul cel mic al Rovanei Plumb

Publicat

pe

de

Răzvan Plumb (Sursa foto: Facebook)

Pe rolului Judecătoriei Sectorului 2 al Capitalei se află în această perioadă un proces interesant. Cunoscutul om de afaceri Mihai Volintiru, care, la un moment dat, a condus organizația PNL Dâmbovița, se judecă cu fiul cel mic al europarlamentarei Rovana Plumb.

Din datele publicate pe portal.just.ro, Mihai Volintiru are calitatea de reclamant, iar Răzvan Dan Plumb este pârât. Sursele noastre spun că ar fi vorba de o datorie neonorată. Dosarul cu numărul 24038/300/2019 are ca obiect al cauzei pretenții.

Următorul termen de judecată în faţa completului Nr. 7 civil ar fi 21 ianuarie 2020, la ora 10:00. Se aude că, în ședința respectivă, ar fi fost citată ca martor Rovana Plumb.

Nu cunoaştem amănunte cum de ce s-a ajuns în această situaţie. Ştim însă că familiile Volintiru şi Plumb erau în relaţii de strânsă prietenie. VOM REVENI.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fiul primarului comunei Odobești a fost numit șef al ARR

Publicat

pe

Niculae Alecu - primar comuna Odobeşti

Mihai Alecu, fiul primarului comunei Odobești, județul Dâmbovița, a fost numit șef al Autorității Rutiere Române – structura centrală.

Potrivit Realitatea.net, ministrul Transporturilor, Lucian Nicolae Bode, a semnat ordinul de numire în data de 16 ianuarie 2020.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT