Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Parcul Chindia va avea trei mini-grădini medievale. Voteaz-o pe cea mai frumoasă!

Publicat

pe

În Parcul Chindia vom putea admira, începând de duminică – 8 septembrie 2019, trei perimetre peisagistice medievale, rezultat al concursului „Grădinile internaţionale ale Târgoviştei”, organizat cu prilejul „Zilelor Cetăţii” şi ajuns anul acesta la cea de-a III-a ediţie.

Concurenţii înscrişi în competiţie, reprezentând Italia, municipiul Piteşti – judeţul Argeş şi comuna Dragomireşti – judeţul Dâmboviţa, şi-au început creaţiile în această dimineaţă. Fiecare a primit din partea Primăriei Târgovişte un buget de 3.000 de lei cu ajutorul căruia să-şi pună în practică ideile. De asemenea, le sunt asigurate cheltuielile de cazare, masă şi transport.

Concursul se va încheia duminică – 8 septembrie, cu votul publicului şi premierea celei mai frumoase grădini medievale. Câştigătorul va fi exclusiv alegerea vizitatorilor, ne-a spus Maria Ungureanu – inspector de specialitate în cadrul Biroului Protejare Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgovişte.

ACTUALITATE

Fostul senator Valentin Calcan este noul preşedinte al Camerei de Comerţ Dâmboviţa

Publicat

pe

De astăzi – 20 ianuarie 2020, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița are o nouă structură de conducere. Președinte al CCIA Dâmbovița pentru următorii patru ani a fost ales, cu unanimitate de voturi, fostul senator Valentin Calcan – antreprenor în domeniul turismului.

„Obiectivul meu este acela de a transforma Camera într-un Club de Afaceri. Îmi doresc să devină locul unde membrii săi, printr-o simplă strângere de mâini, să poată încheia contracte cu o siguranță mai mare decât cea oferită de asistența marilor case de avocatură”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița” – Valentin Calcan.

Consiliul de Conducere este alcătuit din următorii membri: Caraveteanu Marius, Gabriel Cioaca, Mihail Drugă, Alin Ioniță, Florin Lopătaru, Cristi Pușcaru și Doru Stefan. Un loc de drept în Colegiu îl are şi fostul preşedinte al Camerei – Gelu Rusescu.

CCIA Dâmboviţa va fi reorganizată, urmând să fie înfiinţate patru Secțiuni, în funcție de interesele mediului de afaceri local: Comerț si Servicii; Industrie, Construcții și Transport; Agricultură și Industrie Alimentară; Turism.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fostul şef al PNL Dâmboviţa se judecă cu fiul cel mic al Rovanei Plumb

Publicat

pe

de

Răzvan Plumb (Sursa foto: Facebook)

Pe rolului Judecătoriei Sectorului 2 al Capitalei se află în această perioadă un proces interesant. Cunoscutul om de afaceri Mihai Volintiru, care, la un moment dat, a condus organizația PNL Dâmbovița, se judecă cu fiul cel mic al europarlamentarei Rovana Plumb.

Din datele publicate pe portal.just.ro, Mihai Volintiru are calitatea de reclamant, iar Răzvan Dan Plumb este pârât. Sursele noastre spun că ar fi vorba de o datorie neonorată. Dosarul cu numărul 24038/300/2019 are ca obiect al cauzei pretenții.

Următorul termen de judecată în faţa completului Nr. 7 civil ar fi 21 ianuarie 2020, la ora 10:00. Se aude că, în ședința respectivă, ar fi fost citată ca martor Rovana Plumb.

Nu cunoaştem amănunte cum de ce s-a ajuns în această situaţie. Ştim însă că familiile Volintiru şi Plumb erau în relaţii de strânsă prietenie. VOM REVENI.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT