Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, în zodia incertitudinii!

Publicat

pe

Aşa cum anticipam, este posibil să nu se organizeze conferinţă de alegeri la PSD Dâmboviţa, în data de 20 septembrie 2019. Marea adunare a social-democraţilor dâmboviţeni ar fi trebuit să se ţină pe 6 septembrie, apoi s-a amânat, din cauze ce ţineau de programul încărcat al doamnei Viorica Dăncilă, pentru 12 septembrie. Nici aceasta nu a fost însă data limită! S-a ajuns la 20 septembrie şi auzim că în CEX s-ar fi cerut încă o amânare.

Sunt destule voci care spun că, fără nicio subtilitate, Viorica Dăncilă i-a făcut aceste favoruri bunei sale prietene Rovana Plumb, dându-i posibilitatea să-şi reconsolideze poziţia în judeţ, să îi recapaciteze pe primari, pe cei indecişi şi, chiar dacă nu va candida, să poată să-şi lase la Dâmboviţa un înlocuitor credincios.

Lupta este una subiectivă. Rovana Plumb nu vrea să accepte că prima poziţie în PSD Dâmboviţa ar putea fi câştigată de tânărul deputat Corneliu Ştefan. Nu poate uita că a înfruntat-o dur şi public. A înghiţit atunci ofensa, dar nu iartă! Tocmai de aceea caută alternative, asta în condiţiile în care va ajunge comisar european. Una ar fi Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa. A două alternativă apărută de curând ar fi Laurenţiu Neculăescu.

Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgovişte, nu ar mai fi agreat şi nu ar mai trebui să primească nicio funcţie de conducere în organizaţie. Asta fiindcă a ieşit din jocul suprem şi l-a impus şi susţinut pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD Târgovişte pe viceprimarul Cătălin Rădulescu. Echipa Rovanei Plumb l-ar fi dorit în această poziţie pe tânărul Andrei Păunescu, care şi-a exprimat ataşamentul faţă de europarlamentara Rovana Plumb.

Am auzit că ar fi ieşit chiar şi un soi de conflict la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Târgovişte pe acest subiect. De menţionat că presa nu a fost invitată la adunarea de alegeri a celei mai mari orgaizaţii PSD din judeţul Dâmboviţa. Aşteptăm să vedem dacă pe 20 septembrie se va organiza conferinţa de alegeri. Motivaţii pentru o amânare până după alegerile prezidenţiale sunt destule. Să vedem cum va acţiona Viorica Dăncilă.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!