Connect with us

Dâmboviţa

Conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, în zodia incertitudinii!

Publicat

pe

Aşa cum anticipam, este posibil să nu se organizeze conferinţă de alegeri la PSD Dâmboviţa, în data de 20 septembrie 2019. Marea adunare a social-democraţilor dâmboviţeni ar fi trebuit să se ţină pe 6 septembrie, apoi s-a amânat, din cauze ce ţineau de programul încărcat al doamnei Viorica Dăncilă, pentru 12 septembrie. Nici aceasta nu a fost însă data limită! S-a ajuns la 20 septembrie şi auzim că în CEX s-ar fi cerut încă o amânare.

Sunt destule voci care spun că, fără nicio subtilitate, Viorica Dăncilă i-a făcut aceste favoruri bunei sale prietene Rovana Plumb, dându-i posibilitatea să-şi reconsolideze poziţia în judeţ, să îi recapaciteze pe primari, pe cei indecişi şi, chiar dacă nu va candida, să poată să-şi lase la Dâmboviţa un înlocuitor credincios.

Lupta este una subiectivă. Rovana Plumb nu vrea să accepte că prima poziţie în PSD Dâmboviţa ar putea fi câştigată de tânărul deputat Corneliu Ştefan. Nu poate uita că a înfruntat-o dur şi public. A înghiţit atunci ofensa, dar nu iartă! Tocmai de aceea caută alternative, asta în condiţiile în care va ajunge comisar european. Una ar fi Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa. A două alternativă apărută de curând ar fi Laurenţiu Neculăescu.

Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgovişte, nu ar mai fi agreat şi nu ar mai trebui să primească nicio funcţie de conducere în organizaţie. Asta fiindcă a ieşit din jocul suprem şi l-a impus şi susţinut pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD Târgovişte pe viceprimarul Cătălin Rădulescu. Echipa Rovanei Plumb l-ar fi dorit în această poziţie pe tânărul Andrei Păunescu, care şi-a exprimat ataşamentul faţă de europarlamentara Rovana Plumb.

Am auzit că ar fi ieşit chiar şi un soi de conflict la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Târgovişte pe acest subiect. De menţionat că presa nu a fost invitată la adunarea de alegeri a celei mai mari orgaizaţii PSD din judeţul Dâmboviţa. Aşteptăm să vedem dacă pe 20 septembrie se va organiza conferinţa de alegeri. Motivaţii pentru o amânare până după alegerile prezidenţiale sunt destule. Să vedem cum va acţiona Viorica Dăncilă.

Reclama
Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat din Pucioasa, prins în flagrant în timp ce voia să vândă un pistol în Moroeni

Publicat

pe

Un bărbat de 54 de ani, din Pucioasa, a mers în comuna Moroeni, cu gând să comercializeze un pistol pentru care nu poseda documente de deținător legal.

Individul a fost interceptat de polițiști, iar, în urma efectuării controlului corporal și al bagajelor, a fost găsit în geanta pe care o purta asupra sa pistolul încarcat cu 8 cartușe, armă cu potențial letal supusă autorizării.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au demarat cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Centura orașelor Pucioasa și Fieni, în procedură de consultare publică

Publicat

pe

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a inițiat astăzi procedura de consultare publică cu privire la mai multe proiecte de acte normative. Printre documentele aprobate se află și Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenți obiectivului de investiții ”Drum de legătură la drumul național DN 71 pentru asigurarea optimizării traficului rutier și accesibilității în zonele urbane ale orașelor Pucioasa și Fieni“, județul Dâmbovița.

Practic, vorbim de șoseaua de centură ocolitoare a celor două orașe, proiect susținut și promovat de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, necesar pentru afluirea traficului rutier și decongestionarea circulației în cele două localități urbane.

Acest drum va avea o lungime de 15,13 km, se desprinde din DN 71 în apropiere de Halta Scârlența, comuna Brănești, iar ca suprafață desfășurată are o construcție de peste 540.000 mp. Traseul urmărește cursul râului Ialomița pe aproape toată lungimea, cu excepția porțiunii dintre km 7 și km 11, care ocolește comuna Moțăieni, punctul de reintrare în DN 71 fiind la ieșire din orașul Fieni spre Buciumeni.

La capetele traseului sunt prevăzute două noduri rutiere, cu patru brelete, astfel încât să fie asigurate toate relațiile de deplasare. De asemenea, au fost asigurate și două noduri intermediare, unul care va face legătura cu DC 136, în Pucioasa, și altul care va face legătura cu DN 71, în orașul Fieni.

Platforma drumului are o lățime totală de 21,5 m și este compusă dintr-o bandă mediană de 3 m, parte carosabilă de 7 m, benzi de încadrare de câte 1,5 m și acostamente de 3 m. Drumul de ocolire are prevăzute 17 lucrări de artă – 9 pasaje, 7 poduri și o punte pietonală. Vorbim aici de poduri care vor traversa râul Ialomița și de pasaje care vor traversa DN 71, dar și de un pod peste calea ferată. Pe fiecare dintre acestea se vor amplasa rețele de iluminat.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite