Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, în zodia incertitudinii!

Publicat

pe

Aşa cum anticipam, este posibil să nu se organizeze conferinţă de alegeri la PSD Dâmboviţa, în data de 20 septembrie 2019. Marea adunare a social-democraţilor dâmboviţeni ar fi trebuit să se ţină pe 6 septembrie, apoi s-a amânat, din cauze ce ţineau de programul încărcat al doamnei Viorica Dăncilă, pentru 12 septembrie. Nici aceasta nu a fost însă data limită! S-a ajuns la 20 septembrie şi auzim că în CEX s-ar fi cerut încă o amânare.

Sunt destule voci care spun că, fără nicio subtilitate, Viorica Dăncilă i-a făcut aceste favoruri bunei sale prietene Rovana Plumb, dându-i posibilitatea să-şi reconsolideze poziţia în judeţ, să îi recapaciteze pe primari, pe cei indecişi şi, chiar dacă nu va candida, să poată să-şi lase la Dâmboviţa un înlocuitor credincios.

Lupta este una subiectivă. Rovana Plumb nu vrea să accepte că prima poziţie în PSD Dâmboviţa ar putea fi câştigată de tânărul deputat Corneliu Ştefan. Nu poate uita că a înfruntat-o dur şi public. A înghiţit atunci ofensa, dar nu iartă! Tocmai de aceea caută alternative, asta în condiţiile în care va ajunge comisar european. Una ar fi Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa. A două alternativă apărută de curând ar fi Laurenţiu Neculăescu.

Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgovişte, nu ar mai fi agreat şi nu ar mai trebui să primească nicio funcţie de conducere în organizaţie. Asta fiindcă a ieşit din jocul suprem şi l-a impus şi susţinut pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD Târgovişte pe viceprimarul Cătălin Rădulescu. Echipa Rovanei Plumb l-ar fi dorit în această poziţie pe tânărul Andrei Păunescu, care şi-a exprimat ataşamentul faţă de europarlamentara Rovana Plumb.

Am auzit că ar fi ieşit chiar şi un soi de conflict la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Târgovişte pe acest subiect. De menţionat că presa nu a fost invitată la adunarea de alegeri a celei mai mari orgaizaţii PSD din judeţul Dâmboviţa. Aşteptăm să vedem dacă pe 20 septembrie se va organiza conferinţa de alegeri. Motivaţii pentru o amânare până după alegerile prezidenţiale sunt destule. Să vedem cum va acţiona Viorica Dăncilă.

Dâmboviţa

PRO România vrea să pună în valoare zonele de agrement ale Târgoviștei

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, înaintează vertiginos în plan electoral și, împreună cu colaboratorii săi apropiați, cu membrii echipei sale de consilieri, aduce în fața târgoviștenilor proiecte unice, noutăți pe tărâmul socio-administrativ, vine în față cu lucruri care să contribuie pe deplin la dezvoltarea municipiului și care se pot realiza în timp util.

La ultima întâlnire cu presa, alături de Cosmin Bozieru s-a aflat omul de afaceri Adrian Piperea, Account Manager la Telekom România, candidat pentru o funcție de consilier municipal, care a prezentat un amplu și bine elaborat proiect de mobilitate urbană. Practic, reprezentanții PRO România Târgoviște vor să schimbe fața orașului. Pentru atingerea acestui deziderat au nevoie de sprijinul nemijlocit al concetățenilor, sprijin care, în prima fază, se poate manifesta prin votul și încrederea acordată.

Cosmin Bozieru și Adrian Piperea, sub egida „Educație, Infrastructură Sănătoasă, Producție Locală”, doresc să reabiliteze și să modernizeze șanțul Prisecii. De asemenea, se are în vedere reabilitarea și transformarea într-o zonă cu adevărat turistică și de agrement a binecunoscutului și emblematicului șanț al Cetății. Aleșii PRO România doresc să creeze o zonă de agrement în vecinătatea Pădurii Mierea și în jurul lacului Priseaca.

Se mai vrea amenajarea unor trasee de promenadă, piste de bicicletă și a unei zone de agrement pe o lungime de 9,8 km. Acest perimetru dedicat petrecerii timpului liber va dispune de monitorizare video, iluminat stradal inteligent, wi-fi și 24 de toalete inteligente.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Polițiștii din Dâmbovița au împușcat, în legitimă apărare, doi bărbați din Văcărești

Publicat

pe

Echipajul de poliție care a răspuns unui apel la 112, prin care un bărbat din Văcărești, județul Dâmbovița, a sesizat, în această noapte, că are un conflict cu vecinii, a fost nevoit să facă uz de armă, după ce oamenii legii s-au trezit ameninţaţi cu un obiect ascuțit.

Întrucât agresorul nu a respectat somația, unul dintre polițiști a executat foc de arma în urma căruia agresorul a fost vătămat in membrul inferior. În sprijinul bărbatului a venit fratele acestuia, care a sărit asupra politistii cu același obiect ascutit. Și de această dată, a fost utilizat armamentul din dotare, dâmbovițeanul fiind împușcat în zona abdomenului.

În urma evenimentului, cei doi bărbați și agenții de poliție au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!