Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Căruţaş mort, după ce atelajul său a fost spulberat de maşina condusă de un poliţist!

Publicat

pe

Foto: Cronica de Găeşti

În această dimineaţă, DN 7, Bucureşti-Piteşti, pe teritoriul comunei Gura Foii, s-a produs un grav accident de circulaţie. O căruţă a fost spulberată de un autoturism la volanul căruia se afla un poliţist.

Cei doi ocupanţi ai atelajului, fraţi, din comuna Mogoşani, au fost răniţi grav, fiind transportaţi la spital. Cu tot efortul depus de medici, unul dintre căruţaşi a decedat în această după-amiază.

În comunicatul remis de IPJ Dâmboviţa se menţionează că şoferul autoturismului nu ar fi păstrat o distanţă suficientă în timpul deplasării faţă de atelajul hipo care, de altfel, era neînregistrat şi neechipat corespunzător.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare coroporală din culpă şi ucidere din culpă. Totodată, conducerea IPJ Dâmboviţa a dispus efectuarea de verificări în acest caz de către lucrătorii Biroului Control Intern.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!