Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Căruţaş mort, după ce atelajul său a fost spulberat de maşina condusă de un poliţist!

Publicat

pe

Foto: Cronica de Găeşti

În această dimineaţă, DN 7, Bucureşti-Piteşti, pe teritoriul comunei Gura Foii, s-a produs un grav accident de circulaţie. O căruţă a fost spulberată de un autoturism la volanul căruia se afla un poliţist.

Cei doi ocupanţi ai atelajului, fraţi, din comuna Mogoşani, au fost răniţi grav, fiind transportaţi la spital. Cu tot efortul depus de medici, unul dintre căruţaşi a decedat în această după-amiază.

În comunicatul remis de IPJ Dâmboviţa se menţionează că şoferul autoturismului nu ar fi păstrat o distanţă suficientă în timpul deplasării faţă de atelajul hipo care, de altfel, era neînregistrat şi neechipat corespunzător.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare coroporală din culpă şi ucidere din culpă. Totodată, conducerea IPJ Dâmboviţa a dispus efectuarea de verificări în acest caz de către lucrătorii Biroului Control Intern.

ALEGERI

PMP Dâmbovița îndeamnă alegătorii să meargă la vot pentru Klaus Iohannis

Publicat

pe

Partidul Mişcarea Populară Dâmbovița le mulțumeşte alegătorilor pentru încrederea acordată candidatului PMP Theodor Paleologu în primul tur de scrutin şi îi îndeamnă să meargă şi duminică, 24 noiembrie, la vot pentru Klaus Iohannis.

Este un vot rațional pentru o Românie normală, care să rămână ataşată valorilor euro-atlantice, spune Liliana Nițu – preşedinte PMP Dâmbovița.

“Echipa PMP Dâmbovița îşi va continua demersul de construire a unei organizații mai puternice, pentru a obține rezultate şi mai bune la alegerile locale de anul viitor”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Plângere prealabilă pentru salvarea zonei sălbatice din Parcul Natural Bucegi

Publicat

pe

Trei parlamentari USR, Allen Coliban (senator de Braşov), Mihai Goțiu (senator de Cluj) și Dumitru Lupescu (deputat de Dâmboviţa), au depus, săptămâna aceasta, o plângere prealabilă către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița, Consiliul Local și Primăria Moroieni, pentru salvarea zonei sălbatice de pe platoul Parcului Natural Bucegi.

Practic, se solicită revocarea deciziilor de mediu și a deciziilor de încadrare care au stat la bază eliberării autorizațiilor de construire pentru drum și pentru casele de vacanță din zona Piatra Arsă, precum și a autorizațiilor de construire în sine.

Cu două luni în urmă, cei trei parlamentari s-au adresat şi ministrului Apelor şi Pădurilor, sperând să descâlcească iţele acestei afaceri. De asemenea, în data de 28 septembrie au participat la protestul organizat de activiştii pentru mediu în Munţii Bucegi, sub forma unei drumeţii la Piatra Arsă, menită să atragă atenţia autorităţilor că muntele este al tuturor, nu doar al unora.

Reamintim că Primăria Moroeni a aprobat dezvoltarea unui complex rezidenţial, turistic şi de agrement pe 10 hectare de teren, în apropiere de cabana Piatra Arsă. După izbucnirea scandalului, dezvoltatorul a declarat la Europa Liberă că renunţă la proiect.

Citește în continuare

Promovare electorală

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web