Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Între demnitari și popor nu ar trebui să fie nicio diferenţă!

Publicat

pe

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmboviţa, creionează, uşor filozofic, folosind figuri de stil, o stare de fapt, o realitate a zilelor noastre, alianţele, asocierile de conjunctură din politică, din administraţie, un puzzle pe care cetăţeanul, uneori, nu îl pricepe şi îl ia ca simplu joc de interes.

„Între demnitari și popor nu ar trebui să fie nicio diferenţă, toți să acţioneze cu gândul la Dumnezeu. Din păcate, ce se întâmplă în zilele acestea în vechea Cetate de Scaun întrece orice imaginație, în contextul anilor 2012 si 2016.

Nesăbuita putere de a stăpâni materia sau banii, în mod diabolic, transformă unele personaje în neoameni, poate, uneori, în milionari de carton sau chiar în oameni de nimic. De ce?

Pentru că cel mai valoros în om este demnitatea. Ce-i mai frumos în om este bărbăţia. Ce-i mai fin în om este inteligenţa sau înțelepciunea. Ce-i mai curat în om este conștiința. Priviți cum banul face ca toate astea să dispară şi unii demnitari, dintre cei care blamau sau erau ei balamaţi, așa cum spunea un mare teolog grec, să se transforme în «animale îndemonizate».

PS: Cine plătește? Cât costă? Cine câştigă? Ce?”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!