Connect with us

Dâmboviţa

Românii vor să schimbe actuala putere, altceva nu mai contează!

Publicat

pe

Deputatul PNL Cezar Preda, hârşit pe scena politică românească, a dovedit în nenumărate rânduri că ştie să anticipeze ce urmează să se întâmple şi cum vor evolua lucrurile. Cu câteva ore înainte de a intra informaţia pe fluxurile de ştiri, ne-a mărturisit că Rovana Plumb va fi nominalizată comisar european, indiferent de proteste, opuneri sau alte calcule de culise. Este propunerea Guvernului României, i s-a acordat susţinere, deci merge mai departe. Nu a ezitat nici o clipă în a da acest verdict şi aşa s-a întâmplat.

Mergând pe aceiaşi linie a pronosticurilor politice, Preda a spus că, în momentul de faţă, este o necunoscută în ceea ce priveşte cine vrea să guverneze România.

„Acum, pe şapte posturi tv, pe zeci de fluxuri de ştiri, apar tot felul de informaţii, aşa, rostogolite ca bulgărele, despre cei care vor astăzi, nu mai vor mâine, echipe peste echipe, coaliţii peste coaliţii, şi lucrurile rămân exact ca înainte de a fi provocată această criză prin ieşirea ALDE de la guvernare”, a precizat Cezar Preda.

Opinia demnitarului liberal este că se impune schimbarea neîntârziată a actualului guvern. Cei care sunt acum la putere trebuie să plece. Asta este dorinţa românilor, ca actuala conducere să dispară. Nu mai contează atunci când poporul vrea musai să te schimbe nici un argument, nici promisiunile, nici ceea ce ai realizat.

„Îi urăsc cu sete şi vor să îi schimbe, aşa că încercările lor de a le spune cetăţenilor ce au făcut ei bun, din punctul meu de vedere, este o greşeală politică. Trebuie să plece! Pe români nu îi mai interesează ce ai făcut! Când s-au pus pe tine, nu îţi mai dau votul”, a spus Cezar Preda.

Concluzionând, cei ce or să vină la putere, eventual în urma unei moţiuni de cenzură, îşi asumă nişte răspunderi mari şi, după cum a susţinut deputatul PNL, nu mai merge la români să arunci în spaţiul public mesaje politice de genul am preluat o moştenire grea, aşa cum se obişnuieşte de vreo 30 de ani încoace. Te înhami la treabă şi gata!

Dâmboviţa

COMUNICAT: Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte

Publicat

pe

de

În această seară, PNL, USR-PLUS și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului: parlamentarii celor trei partide au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie.

USR-PLUS, partid care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, și-a dovedit fățărnicia, mai mult decât oricine.

Este aproape de necrezut cum PNL, USR-PLUS și UDMR nu vor ca românii să afle de ce nu au fost raportați peste 5.300 de morți. Este vorba de 18,2% din totalul celor 29.034 de morți COVID-19 raportați oficial în România.
Din acest moment, cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii. Rușine PNL! Rușine USR-PLUS! Rușine UDMR! Orice golan de alba-neagra are mai mult caracter decât aveți voi!

Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte și, cu premeditare, ascunde adevărul. Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie, așa cum PSD a cerut în nenumărate rânduri? Ce ilegalități protejează? Se tem cumva că românii i-ar alunga cu pietre dacă ar ieși la iveală grozăviile pe care le ascund?

Votul de astăzi adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare, inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.
Fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei de anchetă este un complice ticălos al celor care vor să țină românii în minciună și teroare.

PSD Dâmbovița

Citește în continuare

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT