Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Românii vor să schimbe actuala putere, altceva nu mai contează!

Publicat

pe

Deputatul PNL Cezar Preda, hârşit pe scena politică românească, a dovedit în nenumărate rânduri că ştie să anticipeze ce urmează să se întâmple şi cum vor evolua lucrurile. Cu câteva ore înainte de a intra informaţia pe fluxurile de ştiri, ne-a mărturisit că Rovana Plumb va fi nominalizată comisar european, indiferent de proteste, opuneri sau alte calcule de culise. Este propunerea Guvernului României, i s-a acordat susţinere, deci merge mai departe. Nu a ezitat nici o clipă în a da acest verdict şi aşa s-a întâmplat.

Mergând pe aceiaşi linie a pronosticurilor politice, Preda a spus că, în momentul de faţă, este o necunoscută în ceea ce priveşte cine vrea să guverneze România.

„Acum, pe şapte posturi tv, pe zeci de fluxuri de ştiri, apar tot felul de informaţii, aşa, rostogolite ca bulgărele, despre cei care vor astăzi, nu mai vor mâine, echipe peste echipe, coaliţii peste coaliţii, şi lucrurile rămân exact ca înainte de a fi provocată această criză prin ieşirea ALDE de la guvernare”, a precizat Cezar Preda.

Opinia demnitarului liberal este că se impune schimbarea neîntârziată a actualului guvern. Cei care sunt acum la putere trebuie să plece. Asta este dorinţa românilor, ca actuala conducere să dispară. Nu mai contează atunci când poporul vrea musai să te schimbe nici un argument, nici promisiunile, nici ceea ce ai realizat.

„Îi urăsc cu sete şi vor să îi schimbe, aşa că încercările lor de a le spune cetăţenilor ce au făcut ei bun, din punctul meu de vedere, este o greşeală politică. Trebuie să plece! Pe români nu îi mai interesează ce ai făcut! Când s-au pus pe tine, nu îţi mai dau votul”, a spus Cezar Preda.

Concluzionând, cei ce or să vină la putere, eventual în urma unei moţiuni de cenzură, îşi asumă nişte răspunderi mari şi, după cum a susţinut deputatul PNL, nu mai merge la români să arunci în spaţiul public mesaje politice de genul am preluat o moştenire grea, aşa cum se obişnuieşte de vreo 30 de ani încoace. Te înhami la treabă şi gata!

ALEGERI

Prezidenţiale 2019. Iohannis a câştigat în toate oraşele din judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sursa foto: Libertatea

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Dâmboviţa, judecătorul Narcis Erculescu, a prezentat, astăzi – 11 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, rezultatul votului la scrutinul electoral din primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Aşa cum am anunţat deja, câştigător a fost, ca şi la nivel naţional, candidatul PNL – Klaus Werner Iohannis – cu 35,775 (74.537 voturi), urmat de reprezentanta PSD – Viorica Vasilica Dăncilă – cu 32,49% (67.711 voturi).

Pe locul 3, îl regăsim pe Mircea Diaconu (independent susţinut de PRO România şi ALDE) – cu 10,18% (21.217 voturi), urmat de Dan Barna (USR PLUS) – 9,64% (20.091 voturi) şi Theodor Paleologu (PMP) – cu 4,74% (9.871 voturi).

VEZI AICI REZULTATUL PE LOCALITĂŢI

Urmărind rezulatul votului pe localităţi, constatăm că Iohannis a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019 în toate oraşele din judeţul Dâmboviţa: Târgovişte – 35,55%, Moreni – 40,68%, Fieni – 40,60%, Găeşti – 36,50%, Pucioasa – 39,99%, Răcari – 49,53% şi Titu – 33,65%.

Şi mai remarcăm un lucru: Viorica Dăncilă nu a obţinut un scor peste Iohannis nici măcar la una dintre secţiile din municipiile Târgovişte şi Moreni şi nici în oraşele Găeşti, Pucioasa şi Răcari, iar în Fieni şi Titu nu a câştigat decât în câte două dintre secţiile de votare!

Este un rezultat important, mai ales dacă ne raportăm la faptul că Târgovişte, Moreni, Fieni şi Pucioasa sunt oraşe conduse de primari PSD şi că judeţul Dâmboviţa a fost până acum fief al PSD. După primul tur al prezidenţialelor de anul acesta, este colorat în galben pe harta României.

Sursa foto: Europa FM

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenţie! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comunele Vulcana Băi şi Finta!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: libertatea.ro)

Locuitorii din comunele Vulcana Băi şi Finta, din judeţul Dâmboviţa, vor sta, săptămâna aceasta, câte o zi fără apă potabilă, din cauza unor lucrări programate.

În Vulcana Băi, livrarea apei potabile va fi sistată marţi – 12 noiembrie, între orele 09:00-18:00, iar în comuna Finta – miercuri, 13 noiembrie, între orele 08:00-20:00.

Atenţie! Imediat după reluarea furnizării, se recomandă ca apa să nu fie utilizată în scop potabil până la limpezire. Preventiv, în următoarele 72 de ore este bine ca apa utilizată în scop potabil să fie fiartă timp de 10 minute.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web