Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Românii vor să schimbe actuala putere, altceva nu mai contează!

Publicat

pe

Deputatul PNL Cezar Preda, hârşit pe scena politică românească, a dovedit în nenumărate rânduri că ştie să anticipeze ce urmează să se întâmple şi cum vor evolua lucrurile. Cu câteva ore înainte de a intra informaţia pe fluxurile de ştiri, ne-a mărturisit că Rovana Plumb va fi nominalizată comisar european, indiferent de proteste, opuneri sau alte calcule de culise. Este propunerea Guvernului României, i s-a acordat susţinere, deci merge mai departe. Nu a ezitat nici o clipă în a da acest verdict şi aşa s-a întâmplat.

Mergând pe aceiaşi linie a pronosticurilor politice, Preda a spus că, în momentul de faţă, este o necunoscută în ceea ce priveşte cine vrea să guverneze România.

„Acum, pe şapte posturi tv, pe zeci de fluxuri de ştiri, apar tot felul de informaţii, aşa, rostogolite ca bulgărele, despre cei care vor astăzi, nu mai vor mâine, echipe peste echipe, coaliţii peste coaliţii, şi lucrurile rămân exact ca înainte de a fi provocată această criză prin ieşirea ALDE de la guvernare”, a precizat Cezar Preda.

Opinia demnitarului liberal este că se impune schimbarea neîntârziată a actualului guvern. Cei care sunt acum la putere trebuie să plece. Asta este dorinţa românilor, ca actuala conducere să dispară. Nu mai contează atunci când poporul vrea musai să te schimbe nici un argument, nici promisiunile, nici ceea ce ai realizat.

„Îi urăsc cu sete şi vor să îi schimbe, aşa că încercările lor de a le spune cetăţenilor ce au făcut ei bun, din punctul meu de vedere, este o greşeală politică. Trebuie să plece! Pe români nu îi mai interesează ce ai făcut! Când s-au pus pe tine, nu îţi mai dau votul”, a spus Cezar Preda.

Concluzionând, cei ce or să vină la putere, eventual în urma unei moţiuni de cenzură, îşi asumă nişte răspunderi mari şi, după cum a susţinut deputatul PNL, nu mai merge la români să arunci în spaţiul public mesaje politice de genul am preluat o moştenire grea, aşa cum se obişnuieşte de vreo 30 de ani încoace. Te înhami la treabă şi gata!

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!