Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Românii vor să schimbe actuala putere, altceva nu mai contează!

Publicat

pe

Deputatul PNL Cezar Preda, hârşit pe scena politică românească, a dovedit în nenumărate rânduri că ştie să anticipeze ce urmează să se întâmple şi cum vor evolua lucrurile. Cu câteva ore înainte de a intra informaţia pe fluxurile de ştiri, ne-a mărturisit că Rovana Plumb va fi nominalizată comisar european, indiferent de proteste, opuneri sau alte calcule de culise. Este propunerea Guvernului României, i s-a acordat susţinere, deci merge mai departe. Nu a ezitat nici o clipă în a da acest verdict şi aşa s-a întâmplat.

Mergând pe aceiaşi linie a pronosticurilor politice, Preda a spus că, în momentul de faţă, este o necunoscută în ceea ce priveşte cine vrea să guverneze România.

„Acum, pe şapte posturi tv, pe zeci de fluxuri de ştiri, apar tot felul de informaţii, aşa, rostogolite ca bulgărele, despre cei care vor astăzi, nu mai vor mâine, echipe peste echipe, coaliţii peste coaliţii, şi lucrurile rămân exact ca înainte de a fi provocată această criză prin ieşirea ALDE de la guvernare”, a precizat Cezar Preda.

Opinia demnitarului liberal este că se impune schimbarea neîntârziată a actualului guvern. Cei care sunt acum la putere trebuie să plece. Asta este dorinţa românilor, ca actuala conducere să dispară. Nu mai contează atunci când poporul vrea musai să te schimbe nici un argument, nici promisiunile, nici ceea ce ai realizat.

„Îi urăsc cu sete şi vor să îi schimbe, aşa că încercările lor de a le spune cetăţenilor ce au făcut ei bun, din punctul meu de vedere, este o greşeală politică. Trebuie să plece! Pe români nu îi mai interesează ce ai făcut! Când s-au pus pe tine, nu îţi mai dau votul”, a spus Cezar Preda.

Concluzionând, cei ce or să vină la putere, eventual în urma unei moţiuni de cenzură, îşi asumă nişte răspunderi mari şi, după cum a susţinut deputatul PNL, nu mai merge la români să arunci în spaţiul public mesaje politice de genul am preluat o moştenire grea, aşa cum se obişnuieşte de vreo 30 de ani încoace. Te înhami la treabă şi gata!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Lista unităților de învățământ din Dâmbovița care funcționează după scenariul roșu

Publicat

pe

Foto arhivă

35 de unități de învățământ din județul Dâmbovița funcționează, de astăzi – 19 octombrie 2029, în scenariul roșu (online). De asemenea, 106 sunt incluse în scenariul galben (jumătate la școală, jumătate online).

VEZI LISTA ȘCOLILOR AICI

În scenariul verde, au mai rămas doar 38 de unități de învățământ din Dâmbovița. Și anul școlar nu a început decât de o lună!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Tânăr muncitor a murit sub un mal de pământ la Cojasca

Publicat

pe

Un bărbat care lucra la rețeaua de canalizare în comuna Cojasca, județul Dâmbovița, a fost surprins în timpul activității de un mal de pământ. La fața locului au intervenit pompierii de la Garda Cornești. După mai multe minute de efort, militarii au reușit să extragă de sub maldărul de pământ trupul bărbatului de 32 de ani. Acesta se afla în stare de inconștiență.

Echipajul medical sosit de urgență a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l readuce pe tânărul muncitor la viață. Din păcate, eforturile medicilor au fost zadarnice. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii. Cazul intră și sub jurisdicția ITM, fiind vorba despre un accident de muncă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!