Connect with us

Dâmboviţa

Bărbat, lovit mortal de un cimentruc la Fieni!

Publicat

pe

Un bărbat de 53 de ani, din Runcu, angajat al Fabricii de Ciment din Fieni, a decedat azi-noapte în urma unui accident produs se poare în incinta unității. Muncitorul a fost prins între vagonul unui trenuleț de transport calcar și un cimentruc care executa o manevră de mers înapoi.

Poliția efectuează cercetări pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. O anchetă în acest caz va fi efectuată și de Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Cititi mai mult
Reclamă
1 Comment

1 Comment

 1. dan

  13 septembrie 2019 at 9:30

  1. nu este cimentruc , este o remorca cu prelata! Banuiesc ca prelua ciment ambalat la sac. Cimentrucul este un container in care se transporta cimentul vrac!

  2. cand vor intelege cei din presa ca , evenimentele produse in intreprinderi sau cu persoane presupuse a fi in timpul serviciului SUNT CERCETATE CU PRIORITATE DE INSPECTIA MUNCII ( DE REGULA PRIN INTERMEDIUL ITM-urilor) . politia ( de fapt PARCHETUL) este si ea implicata pentru constatrea EVENTUALELOR ASPECTE PENALE! NU CUM S-A PRODUS, NU CE S-A INCALCAT , CINE NU A RESPECTAT, CE SANCTIUNI CONTRAVENTIONALE SE APLICA, NU DACA ESTE ACCIDENT DE MUNCA SAU IN AFARA MUNCII! Exista o ex. privind stabilirea incalcarilor si vinovatiilor – evenimentele produse pe drumurile pubice si legate de circulatia rutiera!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Științe și Arte din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Facultatea de Științe și Arte din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște desfășoară concursul de admitere pentru anul universitar 2024-2025.

Oferta educațională cuprinde programe de licență și master, adresate celor care doresc să urmeze o carieră în domenii de interes actual.

Programele de licență au o durată de studiu de 3 ani și cuprind specializările:

 • Matematică informatică;
 • Fizică;
 • Muzică.

Pentru absolvenții ciclului de licență care sunt dornici să își aprofundeze cunoștințele, le sunt adresate programele de master cu o durată de studiu de 2 ani, ce include specializările:

 • Metode fizico-chimice de analiză pentru controlul calităţii vieţii şi mediului;
 • Matematici fundamentale pentru învățământ;
 • Educație muzicală.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

ACTUALITATE

Asociere între Dâmbovița și Prahova pentru dezvoltarea turismului în Bucegi

Publicat

pe

Aflăm că se conturează o asociere între județele Dâmbovița și Prahova, cu scopul atragerii de fonduri în vederea finanțării proiectelor de dezvoltare a turismului în Bucegi. Asocierea se va face între localitățile Sinaia și Moroeni. Se pare că, în cursul zilei de joi, 18 iulie 2024, aleșii din cadrul Consiliului Județean Prahova au purtat discuții pe această temă.

Asociaţia de dezvoltare intercomunitară va purta denumirea „TURISM în BUCEGI” și va avea sediul la Moroeni. Principalul obiectiv al acestei structuri asociative va fi elaborarea și promovarea proiectelor de investiţii publice de interes zonal sau regional, destinate modernizării şi dezvoltării în domeniul turismului fiind evident vizată și Stațiunea de interes național Padina-Peștera. Din Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară vor face parte președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, și primarii Vlad Oprea de la Sinaia și Laurențiu Moraru de la Moroeni.

Demersurile de înființare a acestei asociații vine ca urmare a unui Proiect de Hotărâre, Nr 59/13.05.2024, privind aprobarea asocierii orașului Sinaia cu județul Prahova, județul Dâmbovita și comuna Moroeni, în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare lntercomunitare „Turism în Bucegi”. Inițiatorul acestui proiect a fost primarul orașului Sinaia – Vlad Oprea.

Obiectivele Asociației de dezvoltare intercomunitară „TURISM în BUCEGI” sunt:

a) Dezvoltarea durabilă a județelor Dâmbovița și Prahova, a orașului Sinaia și a comunei Moroeni în domeniul turismului și ecoturismului, a activităților de sport și agrement;
b) Întocmirea de studii, realizarea, promovarea și implementarea de proiecte în domeniul turismului de interes comun, prin intermediul diferitelor programe operaționale;
c) Conservarea, protejarea, promovarea și valorificarea patrimoniului natural și cultural din unitățile administrativ teritoriale asociate;
d) Elaborarea și actualizarea periodică a strategiei de dezvoltare a zonelor unităților administrativ teritoriale asociate;
e) Identificarea direcțiilor de dezvoltare a turismului în zonele cu potențial din unitățile administrativ teritoriale asociate;
f) Crearea unui cadru de promovare pentru structurile implicate în turism prin promovarea unor campanii în mass-media, prin organizarea și/sau participarea la simpozioane, expoziții;
g) Susținerea și realizarea de materiale de specialitate (publicații, broșuri, pagină web) în vederea promovării potențialului turistic;
h) Realizarea unor proiecte comune cu privire la protecția mediului;
i) Desfășurarea unor activități de amenajare și întreținere a traseelor turistice montane din zonele de interes;
j) Susținerea tuturor activităților care contribuie la realizarea scopurilor asociației prin colaborarea cu alte organizații și instituții în vederea atingerii obiectivelor asociației.
k) Realizarea de parteneriate cu alte entități juridice publice și private în scopul atingerii obiectivelor asociației.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite