Conectați-vă cu noi

SOCIAL

1 leu pentru pensionarul de rând, peste 100 pentru cei… speciali!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://subversiv.info)

România se transformă pe zi ce trece, din cauza unor legi favorizatoare pentru anumite categorii profesionale, o ţară a contrastelor. Dacă acest proces ireal va continua, vom deveni un stat unde or să trăiască elitele, pline de bani şi de facilităţi, şi săracii care să le slugărească şi care să plătească taxe şi impozite pentru nababi.

Conform unor informaţii date publicităţii recent, pensiile speciale pentru anumite categorii socio-profesionale, vorbim aici doar de foştii magistraţi, cresc cu circa 100 de lei. Veniturile celor 3.828 de astfel de privilegiaţi ajung la o medie lunară de 18.430 de lei. Statul, adică noi, oamenii de rând, plătim pentru prosperitatea fiecărui pensionar de lux 17.689 lei lunar, diferenţa fiind ceea ce li s-ar fi cuvenit în urma contribuţiei proprii!

Cât primeşte pensionarul obişnuit, omul care a muncit toată viaţa în diferite sectoare economice vitale pentru ţară, aproape că nu ne vine să punem pe hârtie. Aceştia încasează în medie o pensie de 1.200 de lei, care le-a crescut, în luna august, cu… 1 leu, faţă de iulie 2019!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Sinucidere, în direct pe Facebook! În Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găeşti

Vasi, un tânăr de 28 de ani, din comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, şi-a pus capăt zilelor în direct pe Facebook.

Bărbatul ar fi spus, săptămâna trecută, la un priveghi că are în plan să se omoare şi că foarte mulţi oameni vor asista – scrie Cronica de Găeşti.

Dâmboviţeanul a avut mai multe tentative de suicid, dar a dat greş de fiecare dată. Acum, şi-a dus planul la capăt, spânzurându-se cu un şiret.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bărbat din Pietroşiţa, găsit mort într-o zonă împădurită de lângă Fieni!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://10tv.md)

Familia unui bărbat de 39 de ani, din comuna Pietroşiţa, judeţul Dâmboviţa, s-a pus în mişcare când a văzut că omul, plecat de acasă în urmă cu câteva zile, nu s-a mai întors şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă.

Tânărul s-a urcat în căruţă, şi-a pus alături drujba şi alte instrumente de tăit lemn şi a pornit spre pădure. Asta s-a întâmplat pe 20 februarie. Ieri, poliţiştii au intrat în alertă şi au pornit căutările.

Din păcate, bietul om a fost găsit mort într-o zonă împădurită din apropierea islazului de la Fieni. Din primele date, se pare că decesul a survenit ca urmare a unei leziuni produse de un copac pe care l-a tăiat şi care, în cădere, l-a lovit cu putere.

Trupul bărbatului din Pietroşita a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală. În urma autopsiei se va stabili cu exactitate cauzele care au provocat moartea tăietorului de lemne.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT