Connect with us

SOCIAL

1 leu pentru pensionarul de rând, peste 100 pentru cei… speciali!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://subversiv.info)

România se transformă pe zi ce trece, din cauza unor legi favorizatoare pentru anumite categorii profesionale, o ţară a contrastelor. Dacă acest proces ireal va continua, vom deveni un stat unde or să trăiască elitele, pline de bani şi de facilităţi, şi săracii care să le slugărească şi care să plătească taxe şi impozite pentru nababi.

Conform unor informaţii date publicităţii recent, pensiile speciale pentru anumite categorii socio-profesionale, vorbim aici doar de foştii magistraţi, cresc cu circa 100 de lei. Veniturile celor 3.828 de astfel de privilegiaţi ajung la o medie lunară de 18.430 de lei. Statul, adică noi, oamenii de rând, plătim pentru prosperitatea fiecărui pensionar de lux 17.689 lei lunar, diferenţa fiind ceea ce li s-ar fi cuvenit în urma contribuţiei proprii!

Cât primeşte pensionarul obişnuit, omul care a muncit toată viaţa în diferite sectoare economice vitale pentru ţară, aproape că nu ne vine să punem pe hârtie. Aceştia încasează în medie o pensie de 1.200 de lei, care le-a crescut, în luna august, cu… 1 leu, faţă de iulie 2019!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Reținută după ce a spart geamul unei agenții de turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

O femeie în vârstă de 46 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan cu concubinul, a lovit cu o geantă, în care avea depozitate mai multe obiecte metalice, geamul unei agenții de turism din municipiul Călărași, provocând spargerea acestuia.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirea infracțiunii de distrugere. Incidentul a avut loc în seara zilei de 9 mai, în jurul orei 21:30 și a fost reclamat la 112 de un tânăr de 19 ani, care a văzut geamul spart.

Citește în continuare

Ialomiţa

Pește transportat fără acte de proveniență, confiscat de polițiștii din Ialomița

Publicat

pe

Polițiștii din Fetești, județul Ialomița, au confiscat 163 de kilograme de caras și șalău, de la un bărbat din Constanța, în vârstă de 34 de ani. Acesta nu a putut prezenta documente de proveniență pentru peștele pe care-l transporta cu mașina.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru încălcarea legislației privind pescuitul și acvacultura, întreaga cantitatea de pește fiind confiscată și predată unei asociații pescărești în vederea luării măsurilor ce se impun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT