Conectați-vă cu noi

Prahova

Ambulanţă cu pacient, răsturnată în urma impactului cu o maşină care nu i-a acordat prioritate!

Publicat

pe

Sursa foto: https://www.observatorulph.ro

Un grav accident de circulaţie s-a produs astăzi pe Bulevardul Republicii din municipiul Ploieşti. Culmea, în eveniment a fost implicată o ambulanţă care a fost răsturnată în urma impactului cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate. Şoferul ambulanţei, asistentul şi pacientul au fost preluaţi şi transportaţi, evident, la spital!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Tragedie în Bucegi. A căzut de pe Vârful Omu

Publicat

pe

Sursa foto: mariusradu.ro

Nenorocirea s-a produs ieri când, din cauza neatenției, un bărbat de aproximativ 56 – 57 de ani, care cobora de la Vârful Omu, a alunecat şi a căzut în gol, pe Valea Bucşoiului, aproximativ 60-70 de metri.

Prietenii din grup au coborât în vale și au constatat că nu mai prezintă semne compatibile cu viaţa. Imediat s-au pus un mișcare echipele de la Salvamont Bușteni, pentru a începe operațiunea de extragere a trupului turistului din aceea zonă deosebit de accidentată.

Din cauza întunericului, misiunea a fost sistată. Abia astăzi salvamontiștii, care vor fi sprijiniți și de un elicopter, vor recupera corpul bietului om.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Restricții de circulație în Ploiești pentru meciul România-Austria

Publicat

pe

de

Astăzi – 14 octombrie, va fi meci mare pe Stadionul „Ilie Oană” din municipiul Ploiești. Se vor întâlni echipele reprezentative ale României și Austriei, în preliminariile Ligii Națiunilor. Cu această ocazie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, sprijinite de structurile de Poliție Națională, Poliție Locală și Gruparea Mobilă Ploiești, vor asigura măsurile de ordine publică.

„Partida este cotată cu grad mediu de risc și se va desfășura fără spectatori, în conformitate cu prevederile ordinului Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății nr. 1219 din 22.09.2020 și Protocolului U.E.F.A. privind reluarea competițiilor sportive, sezonul 2020-2021.

Precizăm că circulația autovehiculelor va fi restricționată începând cu ora 17:00, pe străzile Alexandru Vlahuță și Stadionului.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine Federației Române de Fotbal care a încheiat un contract cu firma specializată de pază.

Pentru desfășurarea partidei într-un climat de normalitate și siguranță publică facem următoarele precizări tuturor cetățenilor:
– să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică, ce ar putea conduce la manifestări violente;
– să respecte măsurile de protectie sanitară;
– să respecte indicațiile forțelor de ordine în filtrele/barajele constituite în zona stadionului.

Cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul echipajelor de jandarmerie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112”, se precizează într-un comunicat transmis de Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!