Connect with us

POLITIC

PSD, vot pentru Kovesi în schimbul numirii Rovanei Plumb comisar european?

Publicat

pe

Sursa foto: https://www.caleaeuropeana.ro

Premierul Viorica Dăncilă luptă din răsputeri pentru a o instala pe buna sa prietenă Rovana Plumb, preşedinta PSD Dâmboviţa, în funcţia de comisar european. Victor Ponta, liderul PRO România, a scris astăzi pe pagina sa de Facebook că şefa PSD este pregătită să o susţină pe Kovesi ca procuror european, pentru a primi la schimb poziţia de comisar european pentru Rovana Plumb!

„Înţeleg de la oameni bine informaţi de la Bruxelles că doamna Viorica Vasilica Dăncilă a propus partenerilor europeni un «târg»: să dea mandat reprezentantului Guvernului să voteze pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de Procuror European şi să obţină, în schimb, votul parlamentarilor PPE şi Renew Europe pentru propunerea de comisar europen a Rovanei Plumb!

Înţeleg negocierile ca un instrument normal în politică. Nu pot însă să nu mă amuz gândidu-mă la toţi reprezentanţii şi jurnaliştii PSD-işti, care se dădeau de ceasul morţii luptând contra numirii lui Kovesi, şi la ceilalţi luptători – Cioloş şi Rareş Bogdan, care ziceai că o mănâncă de vie pe Rovana Plumb când ajunge în Parlamentul European”, a scris Victor Ponta.

Dâmboviţa

COMUNICAT: Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte

Publicat

pe

de

În această seară, PNL, USR-PLUS și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului: parlamentarii celor trei partide au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie.

USR-PLUS, partid care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, și-a dovedit fățărnicia, mai mult decât oricine.

Este aproape de necrezut cum PNL, USR-PLUS și UDMR nu vor ca românii să afle de ce nu au fost raportați peste 5.300 de morți. Este vorba de 18,2% din totalul celor 29.034 de morți COVID-19 raportați oficial în România.
Din acest moment, cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii. Rușine PNL! Rușine USR-PLUS! Rușine UDMR! Orice golan de alba-neagra are mai mult caracter decât aveți voi!

Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte și, cu premeditare, ascunde adevărul. Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie, așa cum PSD a cerut în nenumărate rânduri? Ce ilegalități protejează? Se tem cumva că românii i-ar alunga cu pietre dacă ar ieși la iveală grozăviile pe care le ascund?

Votul de astăzi adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare, inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.
Fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei de anchetă este un complice ticălos al celor care vor să țină românii în minciună și teroare.

PSD Dâmbovița

Citește în continuare

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT