Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Doar 29 de semnături de susţinere pentru Viorica Dăncilă de la o organizaţie comunală PSD!

Publicat

pe

Surprize triste pentru actuala conducere a PSD Dâmboviţa, după campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidatului partidului la funcţia de preşedinte al României Viorica Dăncilă.

Nu credem că s-a mai întâmplat în istoria acestui partid-mamut o asemenea minune, ca o organizaţie locală a social-democraţilor, unde primarul este membru PSD, să adune… 29 de semnături pe lista de susţinere. S-a petrecut acum la Vişineşti!

Alte localităţi aflate în acest top al neimplicării politice sunt Vlădeni, unde s-au strâns 90 de semnături, şi Moţăieni, cu 30 de semnături. Lucrurile arată că în organizaţie, pe fondul conflictelor interne, al unor jocuri de culise, a apărut un soi de delăsare care, dacă nu va fi stopată, va face ca partidul să înregistreze eşecuri electorale în viitor.

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea, coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, a spus că o să analizeze la sânge toate aceste situaţii şi că o să discute cu reprezentanţii fiecăei organizaţii în parte, pentru a intra în ritmul normal pe care l-a avut dintotdeauna PSD.

Cele mai multe semnături de susţinere pentru Viorica Dăncilă au fost strânse de membri PSD Târgovişte, peste 10.000. Urmează Găeşti – cu 1.500 de semnături şi Răzvad – cu 1.200 de semnături. Numărul total de semnături strânse de PSD Dâmboviţa este puţin peste peste 50.000. La acest capitol stau mai bine liberalii dâmboviţeni, care îi bat pentru prima dată la acest capitol, adunând 79.000 de semnături!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Titus Corlățean: Cetățeanul, nu alegerile trebuie să fie prioritatea Guvernului

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean, președintele executiv al PSD Dâmbovița, a declarat aseară, la un post local de televiziune, că partidul pe care îl reprezintă este pregătit de alegeri indiferent dacă scrutinul electoral se va ține pe 6 decembrie, în ianuarie sau în martie.

Candidatul pentru încă un mandat de demnitar în Parlamentul României consideră că problema se află la guvernanți, care nu știu să gestioneze cum trebuie situația de pandemie și care sunt interesați mai mult de păstrarea puterii, a privilegiilor și afacerilor pe care le au decât de soarta românilor.

„Ei nu știu să prioritizeze problemele cu care se confruntă țara. Important pentru orice politician de bună credință este ce facem pentru cetățeni, cum putem ieși din acest coșmar pandemic”.

Concluzia senatorului Corlățean este că președintele țării și premierul Ludovic Orban vor musai alegeri în decembrie pentru a-și conserva puterea, fiindu-le frică că, în eventualitatea unor amânări, le pot pierde pe fondul erodării juste a imaginii.

„Oferta lor este spălați-vă pe mâini, puneți-vă masca și mergeți la alegeri”, a spus Titus Corlățean.

Senatorul PSD a mai mărturisit că nu poate să spună cu siguranță dacă vom avea scrutin electoral pe 6 decembrie.

„Evoluția este una proastă. Nici nu știm ce se va întâmpla peste două săptămâni”, a mai spus demnitarul.

A mai dezvăluit senatorul Titus Corlățean că în cercurile politice, atât ale opoziției cât și ale puterii, se vorbește că după scrutinul electoral din decembrie guvernanții liberali s-ar pregăti să închidă România, să intrăm din nou un starea de urgență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Salariată a Consiliului Județean Dâmboviţa a trecut în neființă

Publicat

pe

de

Îmi exprim profundul regret pentru trecerea în neființă a colegei noastre, Angelica Popa, din cadrul Direcției Economice a Consiliului Județean Dâmbovița, un bun profesionist, un model de înțelepciune, demnitate și modestie.

Doresc să transmit un gând de alinare și sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente grele. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Alexandru Oprea,
Președinte al CJ Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!