Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Fata dispărută din Gura Şuţii, căutată terestru şi din aer, cu drone şi un elicopter

Publicat

pe

Operațiune de amploare pentru căutarea copilei de 11 ani, din Gura Şuţii, care a dispărut ieri, în timp ce se întorcea acasă de la şcoală. Este răscolită toată zona din jurul comunei. Peste 120 de polițiști, cărora li s-au alăturat jandarmi și echipe de voluntari, scotocesc zăvoaiele și câmpurile învecinate localității, respectiv în Nucet, Perşinari, Sălcioara-Ghineşti, Sperieţeni şi Burduca.

Zona este periată și de la înălțime, cu drone și un elicopter. La fața locului s-a instituit un comandament alcătuit din procurori, criminaliști și autorități locale. Adriana Mihaela Fieraru locuia în cartierul de romi aflat la marginea comunei, pe drumul spre Nucet. Familia este disperată. Nu înțelege cine ar fi putut să-i facă rău fetiţei. În sat, se vorbeşte că ar fi fost răpită.

În momentul dispariției, Adriana Mihaela Fieraru era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, bluză cu mânecă lungă de culoare gri, pantofi sport de culoare negru cu roșu. Semnalmente: 1,50 înălțime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui, păr lung, castaniu. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgentă 112.

Ca o coincidență stranie, şi polițiștii bucureșteni desfăşoară acțiuni de căutare a unei minore, tot de 11 ani, care locuia în sectorul 3. Fata a dispărut fără urmă de miercuri, iar părinții cred că a fost răpită.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. Ministrul care întâi vorbește și apoi gândește!

Publicat

pe

Se vede treaba că Ludovic Orban, care va rămâne în istorie ca „premierul pandemiei”, nu vrea în ruptul capului să renunțe la madam Anisie, care se face că dirijează sistemul educațional românesc. Sau poate chiar nu are cu cine să o înlocuiască pe ilustra ministeriasă specialistă în gafe și care și-a câștigat titlul de „madam pepsiglass”.

Cum poți să apari la tv sau prin ziare cu declarații tâmpe, lansate parcă fără să fie filtrate prin sita logicii? A spus doamna Anisie, fiind întrebată de moderator ce vor face cu tableta copiii care nu au curent electric acasă, că Ministerul Educației a realizat un parteneriat cu Televiziunea Română pentru rezolvarea acestei situații. Vor putea lua lecții la televizor. Adică? Păi, doamna ministru, televizorul nu funcționează pe bază de gaz lampant!

Citește în continuare

ACTUALITATE

Butimanu și Glodeni au intrat în scenariul roșu COVID. Vezi incidență cazuri pe fiecare localitate din Dâmbovița!

Publicat

pe

Comunele Butimanu și Glodeni, din județul Dâmbovița, au depășit, astăzi – 20 octombrie 2020, rata de incidență 3/1.000 de locuitori a cazurilor de infectare cu coronavirus. Prin urmare, în următoarele 14 zile, se vor aplica măsurile de prevenire prevăzute de HG 856/14.10.2020, privind prelungirea stării de alertă în România. DETALII AICI.

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență a inclus unitățile de învățământ din cele două unități administrativ-teritoriale în planul roșu de funcționare (online). Aceeași decizie și pentru:
– clasa a IX-a B din cadrul Școlii Gimnaziale Speciale Târgovişte
– clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale Vulcana Pandele
– clasa a III-a B din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 IL Caragiale.

Incidența cazurilor COVID-19 pe fiecare localitate din Dâmbovița. Sursa: Instituția Prefectului

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!