Conectați-vă cu noi

POLITIC

Adrian Ţuţuianu, senator: PRO România va vota moţiunea de cenzură

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional, spune că partidul pe care-l reprezintă va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă, care va fi dezbătută în Parlament cel mai probabil la începutul lunii octombrie.

„Am luat măsurile necesare ca toți cei 29 de parlamentari pe care îi are Pro România să fie prezenți la dezbaterea moțiunii și să voteze.

Vom vota pentru moțiune, nu suntem foarte interesați de textul moțiunii, ci suntem interesați ca România să aibă un Guvern mai bun. Vom vota moțiunea, urmând ca apoi să vedem cum se va contura o nouă majoritate parlamentară.

Este nevoie ca acest Guvern să plece, pentru că și-a dovedit limitele, este nevoie ca țara să fie guvernată și partidele politice serioase își asumă inclusiv riscurile unei participări la guvernare”, a spus Ţuţuianu la Radio France International.

Dâmboviţa

Alegerile din 10 ianuarie, prilej de ascuțit săbiile în PSD Dâmbovița!

Publicat

pe

Pe 10 ianuarie 2020, s-a anunţat conferinţă judeţeană de alegeri la PSD Dâmbovița. Spun sursele noastre că, la aceea dată, dacă nu va apărea o altă amânare, şi-a anunţat prezenţa şi Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Deocamdată, oficial, nu au fost date publicităţii numele celor care vor candida pentru funcţia de lider al social-democraţilor dâmboviţeni. Ştim, din interiorul partidului, că, în această competiţie internă, vor intra deputatul Corneliu Ştefan, senatorul Titus Corlăţean şi actuala preşedintă – Rovana Plumb, dacă nu cumva Bucureştiul îi va recomanda să stea deoparte.

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, nu şi-a exprimat încă dorinţa de a candida, deşi a tras numeroase semnale care să arate că o va face. Oprea, spun informatorii noştri din partid, deocamdată, înceacă să-şi fidelize mai mulţi primari, în special pe cei din zona de sud şi de est a judeţului.

Am auzit că, de sărbători, fiindcă tot este excedent bugetar, adică rămâne o căruţă de bani necheltuiţi, CJ Dâmbovița ar fi pregătit vreo patru mii de pachete tip cadouri, pe care să le distribuie, în special către comunele cu edili care îi sunt devotaţi.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Senatorul Țuțuianu, pregătit să-şi scoată biroul în fața Consiliului Județean Dâmbovița!

Publicat

pe

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a dat de înţeles că, de la 1 ianuarie 2020, nu va prelungi contractele de închiriere pentru cabinetele parlamentare ale parlamentarilor PRO România – senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputata Oana Vlăducă.

Auzind acest lucru, fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa a spus că, în cazul în care se va acţiona în acest mod, ca formă de protest, îşi va scoate biroul în faţa sediului Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Senatorul Ţuţuianu va acorda audienţe cetăţenilor în stradă şi, totodată, le va spune ce i s-a întâmplat.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT