Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Olandezul care a omorât fetiţa din Gura Şuţii, pus oficial sub acuzare!

Publicat

pe

Foto: captură camere de supraveghere

Cetăţeanul olandez bănuit de răpirea şi uciderea unei fetiţe de 11 ani din comuna Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, a fost pus oficial sub acuzare. Bărbatul este cercetat pentru omor, agresiune sexuală şi lipsire de libertate.

Camerelele de luat vederi montate în satul Cătunu, comuna Sălcioara, au surprins autoturismul de teren în care se afla olandezul. Se deplasa dinspre Gura Şuţii spre Produleşti. Criminaliştii au sesizat că în maşină, pe bancheta din faţă, s-ar fi aflat întinsă biata copilă.

CITEŞTE ŞI: Filmul tragediei de la Gura Şuţii. A avut sau nu olandezul complici în judeţ?

Medicii legişti ar fi stabilit că moartea Adrianei Mihaela Fieraru s-a produs prin strangulare. Fetiţa ar fi fost sugrumată cu pantalonii pe care îi purta. Rezultatele necropsiei nu au fost încă date publicităţii.

Trupul acesteia a fost găsit înfăşurat într-o folie de plastic, pe un câmp, într-un tufăriş de lângă un lan de porumb, la circa 3 kilometri distanţă de casă.

În această după-amiază, corpul neînsufleţit al copilei a fost adus acasă pentru a fi înmormântat creştineşte. Întrega comună este răvăşită de durere şi oripilată de groaznica faptă comisă, după toate probabilităţile, de individul din Olanda.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT