Connect with us

ACTUALITATE

Olandezul care a omorât fetiţa din Gura Şuţii, pus oficial sub acuzare!

Publicat

pe

Foto: captură camere de supraveghere

Cetăţeanul olandez bănuit de răpirea şi uciderea unei fetiţe de 11 ani din comuna Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, a fost pus oficial sub acuzare. Bărbatul este cercetat pentru omor, agresiune sexuală şi lipsire de libertate.

Camerelele de luat vederi montate în satul Cătunu, comuna Sălcioara, au surprins autoturismul de teren în care se afla olandezul. Se deplasa dinspre Gura Şuţii spre Produleşti. Criminaliştii au sesizat că în maşină, pe bancheta din faţă, s-ar fi aflat întinsă biata copilă.

CITEŞTE ŞI: Filmul tragediei de la Gura Şuţii. A avut sau nu olandezul complici în judeţ?

Medicii legişti ar fi stabilit că moartea Adrianei Mihaela Fieraru s-a produs prin strangulare. Fetiţa ar fi fost sugrumată cu pantalonii pe care îi purta. Rezultatele necropsiei nu au fost încă date publicităţii.

Trupul acesteia a fost găsit înfăşurat într-o folie de plastic, pe un câmp, într-un tufăriş de lângă un lan de porumb, la circa 3 kilometri distanţă de casă.

În această după-amiază, corpul neînsufleţit al copilei a fost adus acasă pentru a fi înmormântat creştineşte. Întrega comună este răvăşită de durere şi oripilată de groaznica faptă comisă, după toate probabilităţile, de individul din Olanda.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. Minunile sistemului! General, pensionat la 49 de ani fiindcă a călcat pe bec!

Publicat

pe

Nu îmi vine să plâng, deși aș putea, fiindcă trăim în țara tuturor posibilităților. Discriminarea socio-profesională este în floare în România. Țara pare împărțită în două: proști și deștepți. Muritorii de rând, pentru care se aplică legea la conservă, și protejații sistemului – bugetarii de lux. Cei care sunt considerați pavăza țării. Buricul. Beneficiarii facilităților fără număr și fără remușcare.

Am aflat, cu profundă și amețitoare stupoare, că adjunctul șefului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență s-a pensionat. La 49 de ani. Vârsta la care românul de rând se uită înainte cu mâna la frunte, oftează și vede că, până îi vine vremea să încaseze amărâta de pensie, care nu ajunge nici la pantoful unei indemnizații de bugetar de lux, mai are de tras cel puțin 16 ani! Asta dacă Dumnezeu îl ține sănătos.

Mai este ceva demn de reținut. Șeful de la IGSU a ieșit din sistem general. La 49 de ani! Doamne, cât de ușor se adună gradele într-un stat în care democrația începe să aibă miros de apă de ploaie. Ce să îi dorim tânărului pensionar general? Să fie sănătos, să-și poată cheltui pensia de peste 15 mii de lei lunar cu folos. Și încă ceva! Să își găsească un post călduț printr-un minister, ceva, să nu își irosească tinerețea plimbând cățelul prin parc sau jucând șah cu bătrânii în Cișmigiu. Poate se înființează și o asociație a pensionarilor tineri. Până la urmă ei sunt fruncea! Noi, restul, iarba pe care calcă specialii cu pantofii Versace.

PS – Poate ar mai fi stat omul în funcție un an-doi, dar a făcut-o și dumnealui de oaie! Deh! General! Și-a pus șoferul să își asume un accident.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Dâmbovița: Crește tariful pentru apă și canalizare începând cu 1 ianuarie 2023

Publicat

pe

de

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA anunță că, începând cu data de 01.01.2023, tarifele pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare se vor majora în conformitate cu strategia de tarifare aprobată prin Hotărârea nr.380/18.11.2021 a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Dâmbovița”, respectiv 5% – tarif apă și 12% – tarif canalizare, la care se adaugă inflația cumulată pe ultimul an, cât și în termeni reali.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats