Connect with us

Dâmboviţa

AJOFM Dâmboviţa pregăteşte o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi

Publicat

pe

Vineri – 18 octombrie 2019, AJOFM Dâmboviţa va organiza la Târgovişte o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi, acţiune care are ca scop facilitarea accesului acestora la joburile disponibile. Evenimentul va fi deschis tuturor categoriilor de şomeri, dar şi persoanelor care vor să-şi schimbe serviciul.

Agenţii economici interesați pot depune ofertele atât direct la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte str T. Vladimirescu nr. 1A, la punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Titu, Băleni, Găești, cât și online pe adresa de e-mail: ajofm@db.anofm.ro.

Locația de desfășurare a bursei locurilor de muncă, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii vor fi anunțate în timp util.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Două accidente rutiere în Dâmbovița, în această dimineață

Publicat

pe

Accident rutier, în această dimineață, pe DN 72, în zona Hanului Dragodana. Potrivit ISU Dâmboviţa, o persoană a fost rănită. Victima a fost transportată la UPU Târgoviște, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SAJ. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor.

ISU Dâmboviţa a acționat, cu puțin timp în urmă, și la un accident rutier petrecut pe DJ 711A, între Mavrodin și Colacu (oraș Răcari). A fost rănită o persoană de 26 de ani, care a primit îngrijiri medicale apoi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Titu.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ajută-l pe Ștefan să lupte cu boala! Are nevoie urgent de 35.000 de euro

Publicat

pe

Un tânăr inginer de autovehicule din comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița, diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic în octombrie 2019, are nevoie de sprijinul semenilor pentru a ajunge la o clinică din Turcia pentru imunoterapie și apoi transplant de celule stem. Aceasta ar putea fi șansa lui Ștefan Cătălin Vlădescu, în vârstă de 26 de ani, să se vindece! Și are nevoie de 35.000 de euro!

Deși a efectuat până acum mai multe cicluri de chimioterapie, boala lui Ștefan a avansat, ajungând acum în stadiul IV, cu metastaze la plămâni și la oase.

Puteți face donații în următoarele conturi:
RO18 RZBR 0000 0600 1996 3154 – CONT LEI
RO39 RZBR 0000 0600 2268 7991 -CONT EURO
(Cătălin Vlădescu)

Duminică – 26 septembrie, de la ora 14:00, la Căminul Cultural „Izvor de Apă Vie” din Vulcana Pandele va avea loc spectacolul caritabil „Împreună pentru Ștefan”. Intrarea costă 30 de lei, bani care vor ajunge la Ștefan. De asemenea, începând de luni – 20 septembrie, se vor putea face donații și la urna amplasată la același cămin cultural.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT