Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Rotary Club Târgovişte, voluntariat pentru comunitate

Publicat

pe

Aseară – 24 septembrie 2019, s-a aflat la Târgovişte Marian Neagoe, guvernatorul Rotary District 2241 pentru România şi Republica Moldova. Alături de înaltul oaspete, au fost prezenţi preşedintele Rotary Club Târgovişte – Adrian George Bîlcan, vicepreşedinţii Daniela Popa şi Valentin Ştefan şi alţi membri ai organizaţiei.

Discuţiile, desfăşurate la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia, au vizat activitatea Clubului Rotary din Târgovişte, acţiunile care vor fi desfăşurate în perioada următoare pe bază de voluntariat şi diferite programe de educaţie, sănătate şi protecţia mediului. Membrii Rotary Club Târgovişte vor angrena în toate aceste proiecte copii, tineri şi bătrâni deopotrivă.

Sâmbătă – 28 septembrie, la Liceul Tehnlogic din Nucet, sub egida „Dăruieşte un zâmbet la pescuit”, va fi organizat un concurs de pescuit dedicat copiilor. Concurenţi vor fi 52 de elevi proveniţi din familiile cu un nivel scăzut de trai. Micii pescari îşi vor testa abilităţile şi vor fi, totodată, iniţiaţi în acest sport pe malul heleşteului din incinta unităţii de învăţământ liceal.

„Selecţia copiilor o vom realiza cu ajutorul profesorului Doru Gherghe, directorul Liceului din Nucet. Câştigătorii concursului vor fi recompensaţi cu premii şi diplome. Toţi participanţii vor pleca acasă cu un echipament de pescuit complet nou. Sufletul acestei competiţii va fi Victor Ţăruş, expert în tehnicile la fir întins al emisiunii difuzate de Televiziunea Română – Pescar hoinar”, ne-a declarat Adrian George Bîlcan – preşedintele Rotary Club Târgovişte.

Duminică – 29 septembrie, cu ocazia „Zilei Mondiale a Inimii”, Rotary Club, în parteneriat cu Societatea Română de Cardiologie şi Forumul Naţional de Prevenţie, organizează „Promenada inilmilor 2019”.

Proiectul îşi propune să încurajeze populaţia oraşului să facă cât mai multă mişcare în aer liber, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare. În acest sens, va fi amenajat un traseu de circa 2 kilometri care urmează să fie parcurs de toţi participanţii.

„Promenada Inimilor”, ne-a spus Adrian George Bîlcan, nu presupune un concurs de alergare, ci o acţiune de conştientizare a cetăţenilor asupra rolului important pe care îl are mişcarea în viaţa noastră, în menţinerea sănătăţii. Programul va începe la ora 11:00, la intrarea principală a Parcului Chindia din Târgovişte.

ACTUALITATE

Primăria Gura Șuții, anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

de

PRIMĂRIA COMUNEI GURA ȘUȚII anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Realizare șanț betonat, trotuare și podețe cu intrare la fiecare proprietate pe DJ 721 în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dambovița, din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței nr.1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Mănești, anunț de mediu proiect modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani

Publicat

pe

de

ALEXANDRU CONSTANTIN, reprezentant al UAT Mănești, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmboviţa: Nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani, în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot și consultate la APM Dâmboviţa, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, Nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00, precum și la următoarea adresă de internet: http:/apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!