Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

ACS Marin Marius Mihai Martial Arts deschide sală de antrenamente în Pucioasa

Publicat

pe

Vineri – 27 septembrie 2019, Asociaţia Club Sportiv Marin Marius Mihai Martia Arts Târgovişte va deschise o sală de antrenamente în oraşul Pucioasa, la Şcoala nr. 4 – Elena Donici Cantacuzino. Evenimentul va începe la ora 18:45.

Se vor organiza cursuri de iniţiere şi performanţă în Wushu Kung Fu, Shanshou – Box chinezesc, arme chinezeşti: Pudao, suliţă, paloș chinezesc, Tai Chi, K1, Kickboxing, Muay Thai, MMA, lupte de stradă, două beţe, arme japoneze: Nunchaku, tonfa, secera, katana, lupta cu cuțitul, Self-Defense.

Relaţii la numărul de telefon 0728.393.649.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Apelul primarului de la Moreni, după 55 de cazuri COVID-19 confirmate într-o singură zi

Publicat

pe

Primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, face apel către cetățeni să trateze cu maximă seriozitate măsurile sanitare de prevenire a infecției cu noul coronavirus și să renunțe la atitudinea „COVID-19 nu există”.

„Din păcate, în localitatea noastră, în ultimele zile, au apărut noi cazuri de COVID-19, iar astăzi au fost confirmate 55 de cazuri noi la Centrul de Recuperare pentru Persoane cu Handicap din Ţuicani. Este o situaţie tristă în ciuda tuturor eforturilor comune depuse de administraţia locală, conducerea centrului şi Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul coronavirus.

De asemenea, vă informez că autorităţile centrale au decis prin Ordin al Ministrului Sănătăţii ca Secţia de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie şi Secţia Naşteri Normale ale Spitalului municipal Moreni să devină unităţi suport COVID-19 – care vor asigura permanent tratarea pacienţilor testaţi pozitiv sau suspecţi SARS-CoV-2.

Încă o dată, fac un apel la toţi cetăţenii că trebuie să înţeleagă că acest virus există şi că trebuie să respecte integral toate măsurile dispuse sau instituite de autorităţi: purtarea măştii de protecţie, dezinfecţia mâinilor, distanţarea socială, limitarea la maxim a ieşirii în spaţii şi zone aglomerate. Protejându-vă pe dumneavoastră, îi protejaţi şi pe cei din jurul dumneavoastră! Fiţi responsabili pentru că de fiecare dintre dumneavoastră depinde sănătatea cetăţenilor municipiului Moreni! Doar astfel putem trece cu bine împreună de această perioadă dificilă pentru noi toţi. Nu este o glumă, nu este o joacă. Să dovedim că suntem conştienţi cu adevărat pentru că altfel ne va fi foarte greu să eradicăm acest virus”, a scris edolul Constantin Dinu pe pagina de Facebook a Primăriei Moreni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alte 54 de persoane din Centrul Țuicani (Moreni) au ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19

Publicat

pe

Situaţie critică la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani (municipiul Moreni), judeţul Dâmboviţa. Încă 54 de persoane, marea majoritatate pacienţi ai acestei instituţii, au ieşit pozitiv la testele pentru coronavirus. Autorităţile nu au decis ce se întâmplă cu aceste persoane care prezintă multe probleme de natură psihică, dacă rămân în centru sau vor fi transferate în unităţi spitaliceşti.

Sursele noastre spun că mai mult ca sigur vor rămâne în centru, supravegheaţi atent, unde dispun de dotările necesare şi de spaţiul adecvat pentru nevoile şi suferinţele lor. Vor ajunge la spital numai pacienţii a căror stare de sănătate se va degrada.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!