Connect with us

ACTUALITATE

Dumnezeu să te odihnească în pace, îngeraş!

Publicat

pe

Moartea violentă a micuţei Adriana Mihaela Fieraru, din Gura Şuţii, ne-a bulversat existenţa, ne-a semănat o durere profundă în suflete. Ne-a făcut să medităm mai mult la ceea ce se întâmplă în societatea românească, la lipsurile şi neregulile din sistemul care are rolul să se ocupe de siguranţa şi de liniştea noastră, a tuturor cetăţenilor.

O fetiţă de 11 ani, nevinovată, a murit ucisă de un străin sadic, care a venit în ţara noastră, în satele noastre modeste, normale, liniştite, să distrugă destine, să curme viitorul unui copil, al unei familii.

În aceste momente cumplite, reprezentanţii Partidei Romilor Pro Europa – Filiala Dâmboviţa, fiecare membru al asociaţiei noastre este alături de părinţii Adrianei Mihaela, de fraţii, rudele şi prietenii ei, de întreaga comunitate de romi din comuna Gura Şuţii.

Dumnezeu să te odihnească în pace, îngeraş! Să fie grijuliu cu sufletul său nevinovat!

Tudorică Răducanu,
Preşedinte Partida Romilor Pro Europa – Filiala Dâmboviţa

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT