Connect with us

ACTUALITATE

Cele mai eficiente 5 modele de cărucioare de transport marfă, folosite pe scară largă în diverse domenii al industriei de depozitare

Publicat

pe

Internetul a dus la dezvoltarea comerțului online de retail și a industriei de logistică și depozitare. Pentru depozite sunt necesare sisteme de transport marfă, anumite tipuri de cărucioare. Iată care sunt cele mai populare și eficiente 5 modele de cărucioare pentru transportul produselor și mișcarea mărfurilor.

1. Cărucior platformă transport marfă

Unul dintre cele mai cunoscute cărucioare este cel cu platformă sau transpalet pliabil. Acesta este folosit pe scară foarte largă, în manipularea mărfurilor pe distanțe scurte, în magazine, fabrici, depozite, centre logistice, mari centre comerciale. Căruciorul cu platformă transport marfă poate avea capacitatea de încărcare foarte mare, chiar și de 300 kg. Are roți direcționale, prevăzute cu sistem de frânare. Este un produs foarte bun pentru transportul produselor dintr-un loc în altul.

2. Containere cărucioare de marfă
Acestea sunt frecvent utilizate în depozite, sunt din metal, sârmă de fier sau oțel, de forma unor cuști mobile, de tip rolling cages. Au diferite forme și dimensiuni, sunt foarte utile pentru stocarea, manipularea și mișcarea mărfurilor în diferite locuri de depozitare.

3. Cărucior mobil pentru transport marfă

Acest sistem de transport este pentru produse mai voluminoase, are rezistență mare, este realizat din fier sau oțel. Sunt foarte bune pentru transportul mărfurilor în diferite depozite.

4. Cărucior industrial pentru transport marfă
Există diferite variante de astfel de cărucioare pe piață, din care fiecare client poate alege ceea ce are nevoie. Acestea diferă prin particularități, care sunt necesare în anumite utilizări. Astfel de cărucioare sunt importante în depozitele de logistică, unde trebuie să se manipuleze și depoziteze o cantitate mare de marfă.

Este foarte important ca aceste cărucioare să fie de calitate, rezistente, să fie realizate din materiale cu o duritate mare, să facă față în orice situație, chiar și pe terenuri care nu sunt perfect plane. De asemenea, roțile cărucioarelor trebuie să fie foarte bine realizate, să tolereze diferite medii, chiar și pe acelea pe care pot fi grăsimi, uleiuri, apă, alte substanțe. Roțile trebuie să fie rezistente și să aibă o capacitate de rulare adecvată. În general, cărucioarele pot avea două roți pivotante și două roți care au sistem de frânare. Acestea sunt folosite pentru manipularea mărfurilor în interiorul depozitelor.

Reclama

Cărucioarele industriale au dimensiuni standard, sunt în general trecute printr-un proces de producție și testare, în conformitate cu standardele cele mai înalte de calitate. Ele trebuie să respecte aceste standarde stricte, pentru a putea fi utilizate la capacitatea lor maximă.

De regulă cărucioarele din metal sunt utilizate pentru încărcături medii și grele, au rolul de a simplifica procesul de muncă din depozite și de a asigura transportul eficient al produselor în multe sectoare de activitate.

Cărucioarele din metal pentru transportul mărfurilor sunt utilizate în diferite domenii: în spitale, sectorul auto, mediul hotelier, aeroporturi, supermarket-uri, fabrici, centre comerciale și multe altele.

5. Cărucior pliabil transport marfă
Acesta poate fi folosit în diverse domenii de activitate, pentru transportul mărfurilor, ambalajelor, cutiilor. Are mânere ergonomice, poate fi manevrat ușor, este echipat cu roți stabile. Poate fi pliat și depozitat în diferite locuri.

Sunt și cărucioare pentru depozite și hale, care pot fi utilizate și acasă, în grădină. Acestea sunt folosite pentru a transporta produse grele, sunt solide, rezistente, ușor de manevrat. Au roți pivotante și se deplasează ușor pe orice suprafață. Sunt prevăzute cu roți puternice, care au o capacitate de rulare bună. Pentru a fi protejate împotriva abraziunii, roțile sunt acoperite cu metal.

În magazinul online LuckyStore.ro puteți găsi diverse modele de cărucioare depozite logistică, dar și anumite repere pentru cărucioarele de transport marfă. Aici sunt comercializate la prețuri mici roll containere pentru transportul mărfurilor dar și containere transport logistic. Clienții care au anumite preferințe, pot solicita orice model de cărucior marfă pliabil la comandă, care va fi executat în funcție de anumite caracteristici.

Reclama

Această firmă Lucky Store Concept SRL este renumită pentru produsele de foarte bună calitate, o parte dintre ele fiind importate, aduse de la cei mai mari furnizori în domeniu, din Uniunea Europeană și China. De asemenea, firma execută și cărucioare pentru transportul mărfurilor după cerințele și schița tehnică a clienților, modele box paleți metalici, comanda minimă fiind de 600 de bucăți. Pentru astfel de servicii, clienții vor contacta consilierii de la firmă prin email și vor specifica exact ceea ce doresc. Pentru mai multe informații, clienții pot suna la numărul de telefon de pe site. (P)

ACTUALITATE

După sintagma „un sfârșit e un început”, Ghergu a revenit la Chindia

Publicat

pe

AFC Chindia, după o rotație aproape completă în eter, fără să obțină mai nimic în palmares decât o bună comunicare în mandatul președintelui Gabriel Boriga, se întoarce pe orbita firească și l-a readus în fruntea clubului pe Marcel Ghergu.

Experiențele manageriale care i-au avut ca protagoniști pe tot soiul de băieți fițoși, cu proptele sus puse, care promiteau marea cu sarea, dar nu ne-am ales decât cu băltoace, s-au gătat odată cu Gabriel Boriga. De fapt, omul de sport Boriga, tare în manageriat baschet, volei, administrație și as în comunicare, în a-ți spune, cu tact, doar ce trebuie, a pregătit terenul pentru întoarcerea în firesc. Care a însemnat Ghergu.

Nu înțelegem care au fost resorturile ce au stat la baza detronării lui Ghergu. Cum zic unii, probabil orgoliile, dorințele, cerințele și, de ce nu, aranjamentele de culise. Cum a zis un mare dramaturg, „totul e bine când se termină cu bine, adică, în cazul AFC Chindia, cu Marcel Ghergu din nou la cârmă. Asta înseamnă că unii au recunoscut că s-a greșit când s-a luat decizia eliminării sale din schemă. Vedem pe mai departe.

Cum a zis Gabi Boriga, „un sfârșit e un început”…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

ACTUALITATE

IPS Nifon a participat, alături de înalți demnitari ai statului, la aniversarea Patriarhului României

Publicat

pe

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, arhiepiscopul Târgoviștei și exarh patriarhal, a participat, ieri – 22 iulie 2024, la Palatul Patriarhal din București, la ceremoniile legate de aniversarea Preafericitului Părinte Daniel – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, cu ocazia împlinirii a 73 de ani de viață și la cel de al XVII-lea an de patriarhat.

La la slujba de Te Deum care a fost oficiată în Catedrala Patriarhală, au fost prezentate mesaje de felicitare din partea autorităților de stat centrale și locale, precum și a altor instituții publice. Îi numim pe Marcel Ciolacu – premierul României și Nicolae Ciucă – președintele Senatului.

De menționat că cea mai notabilă realizare a Patriarhului Românie, un vis de veacuri al românilor, este Catedrala Națională, care a fost sfințită la o sută de ani de la Marea Unire. Părintele Patriarh Daniel a acordat o atenție deosebită predecesorilor, martirilor și sfinților români, în timpul patriarhatului său fiind canonizaţi peste 40 de sfinţi români. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite