Connect with us

ACTUALITATE

Cum a ajuns minora din Dâmboviţa să plece cu nişte necunoscuţi…

Publicat

pe

Cazul adolescentei din satul Bădeni, comuna Runcu, judeţul Dâmboviţa, trebuie cercetat cu multă atenţie de poliţişti. Facebook-ul a devenit un instrument prin care multe tinere naive cad în capcana proxeneţilor. Totul se desfăşoară în timp, pe fondul creării şi menţinerii la nivel de teorie sentimentală a unei poveşti de dragoste în care, de obicei, adolescentele încep să creadă şi care se consumă prin schimburi de mesaje siropoase, jurăminte, multe minciuni şi fotografii.

Minora de 14 ani, care s-a urcat astăzi, zice ea de bună voie în maşina unor indivizi veniţi după ea pentru a o lua, reţineţi, fără acordul părinţilor, la aniversarea „iubitului” pe care l-a cunoscut şi cu care a întreţinut relaţia în spaţiul virtual, putea foarte bine să devină o victimă a traficanţilor de persoane, a proxeneţilor.

CITEŞTE ŞI: Adolescentă din Dâmboviţa, salvată din mâinile unor tineri pe care i-a cunoscut pe Facebook

Dacă într-adevăr exista dragoste mare, de ce respectivii cetăţeni onorabili, de 37, respectiv 17 ani, nu au contactat familia, nu au solicitat acordul pentru a o lua pe minoră cu ei. Şi nici aşa lucrurile nu ar fi fost în regulă. Care părinte ar fi permis să-i plece copilul cu nişte necunoscuţi? Dar măcar exista o intenţie corectă…

Din informaţiile pe care le avem, în zona Călăraşi acţionează traficanţi de carne vie. Oamenii legii luptă pentru destructurarea acestor celule infracţionale, dar este destul de dificil să le dezintegrezi.

Întâmplarea de la Fieni seamănă foarte bine cu modul de racolare a adolescentelor naive de tip loverboy. Norocul a fost că părinţii au anunţat rapid dispariţia, iar oamenii legii au intervenit la timp, oprind autoturismul în care se afla minora din Bădeni şi cei doi necunoscuţi.

Pe numele bărbaţilor, Poliţia Fieni a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate. A fost totodată sesizată şi Protecţia Copilului, care va trebui să analizeze acest caz şi să dispună în consecinţă.

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT