Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Arbitrajul poate constitui o soluţie şi în cazul litigiilor din domeniul afacerilor

Publicat

pe

Asociația de Arbitraj Instituționalizat, condusă de Rodica Vlaicu, a organizat la Târgovişte, în cadrul evenimentelor dedicate „Zilelor Arbitrajului Instituţionalizat”, dezbaterea cu tema „Arbitrajul, o oportunitate pentru mediul de afaceri”.

Evenimentul a reunit oameni de afaceri, reprezentanţi ai instituţiilor publice, practicieni din domeniul juridic şi cadre didactice universitare.

Preşedinta Rodica Vlaicu a precizat, în deschiderea lucrărilor conferinţei, că arbitrajul poate fi o soluţie alternativă la instanţa clasică de judecată şi în disputele din domeniul afacerilor, care pot fi soluţionate astfel rapid, flexibil, confidenţial şi cu costuri reduse.

După susținerea comunicărilor de specialitate au urmat dezbateri cu privire la procedura arbitrală și avantajele acesteia.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ludovic Orban, declaraţii de presă de la Centrul Renault Titu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!