Connect with us

Dâmboviţa

Petrecere-surpriză pentru 200 de bătrâni din comuna Glodeni, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

De Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, la Glodeni, 200 de bătrâni au petrecut de minune prin grija reprezentanţilor Asociaţiei „Împreună pentru oameni”. Pensionarii din localitate au putut urmări un spectacol muzical-artistic, s-a dansat, s-au organizat concursuri, s-a socializat şi, evident, s-a stat la masă.

Vârstnicii comunei au fost serviţi chiar de copiii şi de nepoţii lor, ca un gest de respect nemărginit. O iniţiativă lăudabilă, pe care am vrea să o vedem multiplicată în mai multe localităţi ale judeţului.

„A fost ceva nemaipomenit. Nu ne-a mai făcut nimeni o asemenea bucurie. Simţim şi noi că suntem respectaţi, că nu am fost uitaţi. Astfel de manifestări ne mai îndulcesc viaţa. Felicitări celor care s-au gândit la astfel de lucruri. Să le dea Dumnezeu sănătate”, ne-a spus un bătrânel din Glodeni.

Asociaţia „Împreună pentru oameni” a fost înfiinţată în luna mai 2019 şi este coordonată de profesoara Mariana Gheorghe. În luna august, prin grija acestei structuri cu caracter umanitar, 70 de copii provenind din familii cu posibilităţi materiale reduse au mers într-o scurtă vacanţă la mare! Tot sub oblăduirea asociaţiei funcţionează şi grupul folcloric „Mugurelu” din Glodeni, în care activează 60 de copii.

Datorită abnegaţiei şi dăruirii reprezentanţilor de la „Împreună pentru oameni”, comuna Glodeni a intrat în reţeaua naţională privind organizarea de festivaluri cu caracter folcloric. În fiecare an, aici se va organiza o astfel de manifestare folclorică de anvergură naţională.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Ce ați făcut pentru județul Dâmbovița, domnule Guran?

Publicat

pe

Deputatul Radu Popa, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, invitat aseară la România TV, nu a pierdut prilejul de a-l interpela în direct pe deputatul liberal Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, ce a făcut pentru județ, nu neapărat de când îi reprezintă în Parlament pe locuitorii acestui teritoriu, ci, acum, în ultimele zile, când Dâmbovița a fost afectată de furtuni și de reversările de ape.

„Chiar dacă discuția era despre alt subiect, credeti că puteam să tac și să nu îl întreb ce a făcut pentru localitățile din nordul județului Dâmbovița, în special pentru stațiunea Padina-Peștera, atât de afectată de ploile de săptămâna trecută?

Însă, tipul e demonizat de o patologie a minciunii (sau a prostiei) pentru că la întrebările mele repete și insistente legate de lipsa lui de interes pentru situația dramatică a infrastructurii rutiere din zona afectată, el încerca să’mi spună că “a înaintat hârtii și a chemat experți.”

În realitate, la ora la care el scotea panglicile astea pe gaura gurii, guvernul PNL/USR deja alocase banii și ședința de guvern fusese cu două zile înainte. Așa că hârtiile nu mai avea cui să le înainteze iar specialiștii erau pe Radio Erevan”, a scris Radu Popa.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Primar PNL: Premierul Cîțu cumpără voturi în partid cu banii țării!

Publicat

pe

Teodora Anghelescu, primarul comunei Bezdead, din județul Dâmbovița, a avut un discurs dur la adresa premierului Florin Cîțu, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Dâmboviţa.

A spus Teodora Anghelescu că primul ministru folosește banii țării să cumpere voturi în partid, pentru a ajunge președinte al PNL, la congresul din această toamnă.

„Sunt 17 județe care au primit bani pe calamități, noi nu am primit nimic. Este primul an în care nu se întrevede nicio linie de finanțare. Este primul an în care noi, primarii, șomăm”, a explicat edilul de la Bezdead.

Cu toate acestea, a concluzionat Teodora Anghelescu, îl va susține pe Ludovic Orban pentru a continua mandatul de președinte al PNL.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT