Connect with us

Dâmboviţa

Petrecere-surpriză pentru 200 de bătrâni din comuna Glodeni, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

De Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, la Glodeni, 200 de bătrâni au petrecut de minune prin grija reprezentanţilor Asociaţiei „Împreună pentru oameni”. Pensionarii din localitate au putut urmări un spectacol muzical-artistic, s-a dansat, s-au organizat concursuri, s-a socializat şi, evident, s-a stat la masă.

Vârstnicii comunei au fost serviţi chiar de copiii şi de nepoţii lor, ca un gest de respect nemărginit. O iniţiativă lăudabilă, pe care am vrea să o vedem multiplicată în mai multe localităţi ale judeţului.

„A fost ceva nemaipomenit. Nu ne-a mai făcut nimeni o asemenea bucurie. Simţim şi noi că suntem respectaţi, că nu am fost uitaţi. Astfel de manifestări ne mai îndulcesc viaţa. Felicitări celor care s-au gândit la astfel de lucruri. Să le dea Dumnezeu sănătate”, ne-a spus un bătrânel din Glodeni.

Asociaţia „Împreună pentru oameni” a fost înfiinţată în luna mai 2019 şi este coordonată de profesoara Mariana Gheorghe. În luna august, prin grija acestei structuri cu caracter umanitar, 70 de copii provenind din familii cu posibilităţi materiale reduse au mers într-o scurtă vacanţă la mare! Tot sub oblăduirea asociaţiei funcţionează şi grupul folcloric „Mugurelu” din Glodeni, în care activează 60 de copii.

Datorită abnegaţiei şi dăruirii reprezentanţilor de la „Împreună pentru oameni”, comuna Glodeni a intrat în reţeaua naţională privind organizarea de festivaluri cu caracter folcloric. În fiecare an, aici se va organiza o astfel de manifestare folclorică de anvergură naţională.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Poiana accesează fonduri PNRR pentru conectarea familiilor vulnerabile la apă și canalizare

Publicat

pe

Consiliul Local Poiana, județul Dâmbovița, a aprobat depunerea unui proiect care vizează obținerea de finanțare, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru a sprijini 20 de familii vulnerabile din comună să conectezei la rețelele de apă și canalizare existente.

Potrivit primarului Marian Șerban, valoarea eligibilă a proiectului, corespunzătoare celor 20 de gospodării, este în cuantum de 38.000 euro, fără TVA (186.941 lei) – conform prevederilor Ghidului specific, condiții de accesare a fondurilor europene aferente PNRR.

Proiectul urmează să fie depus în parteneriat cu furnizorul de servicii: Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Moreni: Încep lucrările de modernizare a iluminatului public

Publicat

pe

Încă un proiect al Primăriei Moreni a întrat în linie dreaptă! Edilul Constantin Dinu a semnat, astăzi – 28 noiembrie 2022, contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a iluminatului public, etapa I. Investiția are o valoare de peste 587.000 lei, fără TVA, și este implementată cu fonduri obținute printr-un program al AFM.

„Prin derularea acestui contract se va realiza: implementarea unui sistem de telemanagement la nivel de punct de aprindere, înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat stradale cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic şi luminotehnic, montarea de console de susţinere şi alte lucrări specifice necesare”, precizează primarul Constantin Dinu.

Perioada de implementare este de 6 luni, iar la final se va obține nu doar un sistem de iluminat public mai bun, ci și o economie de energie, concomitent cu scadere emisiilor de gaze cu efect de seră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats