Connect with us

Dâmboviţa

Parlamentarii PRO România vor vota moţiunea de cenzură la vedere

Publicat

pe

Senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu consideră că sunt şanse mari ca moţiunea de cenzură să trecă, iar Guvernul Dăncilă să părăsească puterea. Parlamentarul susţine că situaţia politică actuală este asemnănătoare cu cea din 2009, când a picat Guvernul Emil Boc. Atunci au fost desemnaţi doi premieri, Lucian Croitoriu şi Liviu Negoiţă.

Primul, punctează Ţuţuianu, nu a obţinut votul Parlamentului, iar cel de-al doilea „nu a mai intrat în procedură parlamentară pentru că se încheiaseră alegerile prezidenţiale iar toată situaţia politică din România anului respectiv a fost resetată”. Adrian Ţuţuianu este de părere că actualul Cabinet nu mai poate continua în acest mod şi că România trebuie să aibe un guvern mai bun, să beneficieze de o altă soluţie politică.

„Avem nevoie de un guvern restructurat, cu 17-19 ministere, cu un prim-ministru care să aibă experienţa guvernării şi cu rezultate în mandatele anterioare, indiferent unde s-a aflat, în administraţia locală sau centrală. Este nevoie de un prim-ministru cu un program de guvernare revizut, în acord cu situaţia economică, socială şi politică a României”, a spus senatorul Adrian Ţuţuianu.

Cât priveşte votul parlamentarilor PRO România pe moţiunea de cenzură, va fi „pentru” şi la vedere, ca să nu existe dubiu.

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT