Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL Dâmboviţa îi cere Rovanei Plumb demisia de onoare din Parlamentul European

Publicat

pe

Sursa foto: https://www.caleaeuropeana.ro

Liberalii dâmboviţeni au ieşit la atac! Aceştia cer demisia din Parlamentul European a Rovanei Plumb, lidera organizaţiei PSD Dâmboviţa. Susţin reprezentanţii PNL, într-un text postat pe Facebook, că Dâmboviţa şi-a pierdut orice perspectivă de dezvoltare din cauza camariliei din fruntea PSD Dâmboviţa.

„Având astăzi în frunte pe Rovana Plumb, s-a atins culmea neputinței, incompetenței și infatuării pe care, din păcate, județul Dâmbovița este, aidoma unui trist blestem, obligat să deconteze și să suporte.

Să ajungi la Bruxelles în numele României, susținută de un personaj trist și incompetent precum Viorica Dăncilă și să te întorci acasă cu coada între picioare pentru că Europa s-a săturat de matrapazlâcurile tale, ce poate însemna asta pentru România!? Asta înseamnă o imensă rușine pe care țara asta nu o merită.

Pata pe care o aruncă astăzi pe obrazul județului Dâmbovița Rovana Plumb ne face să ne aducem aminte de tot trecutul ei apropiat. Ne aducem aminte de fiul ei, Andrei Plumb, care bântuie prin județ pentru a rezolva problemele dâmbovițenilor sau pentru a «valorifica» banii publici?! Ne aducem aminte că Rovana Plumb a avut funcții înalte la nivel național și nu a realizat nimic pentru județul Dâmbovița. Absolut nimic legat de infrastructura mare și, dacă ne bănuiți de subiectivism, mergeți în Buciumeniul natal și vorbiți cu oamenii.

Astăzi, când Rovana Plumb a aruncat din nou cu noroi pe obrazul României, îi cerem public să-și prezinte demisia din Parlamentul European. Cerem acest gest de onoare într-un moment în care Europa a sancționat-o într-un mod iremediabil și Rovana Plumb trebuie să părăsească definitiv spațiul public”.

Dâmboviţa

44 de participanți la un majorat organizat în Băleni, amendați cu câte 1.000 de lei fiecare

Publicat

pe

Polițiștii din Băleni, județul Dâmbovița, au descins, astăzi, la o sală de evenimente din comună, unde se desfășura ilegal o petrecere de majorat.

Toți cei 44 de participanți au fost sancționați cu câte 1.000 de lei fiecare, iar administratorul localului a primit o amendă în cuantum de 10.000 de lei – informează IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ciprian Prisăcaru este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Membri afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Dâmboviţa au ales astăzi noul președinte al acestui for, în persoana lui Ciprian Prisăcaru – fost viceprimar al municipiului Târgoviște, fost președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgovişte, în prezent director al Complexului Turistic de Natație Târgovişte. Contracandidatul lui Prisăcaru pentru această funcție a fost Ionuț Iugulescu.

„Sunt pregătit, onorat și recunoscător tuturor membrilor afiliați, prezenți într-un număr record și în condiții cu totul speciale la un exercițiu de vot încheiat favorabil!

Vă mulțumesc tuturor și sunt convins că împreună vom face o echipă puternică, unită, valoroasă! Mulțumesc familiei, echipei mele și celor care mi-ați fost alături!

Încrederea acordată mă obligă, motivează și responsabilizează, pentru a reuși în această frumoasă provocare: Asociația Județeană de Fotbal Dâmboviţa. Doamne ajută!”, a scris Ciprian Prisăcaru pe pagina sa de Facebook.

În echipa noului președinte al AJF Dâmbovița se regăsesc: Nicu Croitoru, Ionel Pitaru, Dorin Nistor, George Tzitzeclis, Mircea Petrescu, Augustin Voinea, Cătălin Vremăroiu, Costin Mirescu, Romică Ciobanu, Cosmin Becheanu, Adrian Necșoiu, Mihai Tătăranu, Ionuț Catană și Constantin Badea.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!