Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Deputat PNL: Preşedintele Iohannis va lua al doilea mandat de şef al statului!

Publicat

pe

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, este convins că preşedintele Klaus Iohannis va câştiga alegerile din această toamnă şi afirmă că cel de-al doilea mandat al şeful statului va fi cu totul şi cu totul diferit de primul.

„În orice stat serios, când are o clasă politică responsabilă, preşedintele are două mandate atunci când nu a făcut gafe enorme. Aşa se întâmplă peste tot în lume, în ţările prezidenţiale sau semiprezidenţiale. Domnul preşedinte Iohannis are, şi din acest punct de vedere, un avantaj mental. Ca preşedinte, Klaus Iohannis nu a făcut gafe majore, în ceea ce priveşte politica noastră externă, în ceea ce priveşte… Din punctul meu de vedere, nu a făcut deloc gafe.

Acest al doilea mandat nu va semăna deloc cu primul. Sunt ferm convins că, în al doilea mandat, preşedintele Iohannis va fi cu totul şi cu totul altfel implicat. Va fi mult mai implicat. Mult! S-a convins că o schimbare de atitudine prezidenţială nu are succes rămânând exact în cămaşa preşedintelui constituţional actual. Deci, preşedintele Iohannis va fi cu totul diferit. Şi pentru noi, susţinătorii lui, şi pentru adversarii politici”, a precizat deputatul Cezar Preda.

Parlamentarul PNL a făcut, de asemenea, o analiză acidă în ceea ce priveşte accederea la guvernare. Spune Cezar Preda că, în România, cel mai uşor este să ajungi la guvernare, de unde se pleacă la fel de repede.

„Ăsta este românul. I-ai intrat la suflet negativ şi ai plecat! Nu mai contează ce ai făcut. Ţineţi minte «Guvernul zero», după Colectiv? Au luat ăştia 46% (Nota redacţiei: PSD), pentru că românul a zis nu vă vrem şi nu ne-au vrut! Şi, acum, nu-i mai vor pe ei! Nu-i nimic, ne vor pe noi! În 2024, în funcţie de ce facem noi, o să vedem dacă stăm 4 sau 8 ani la guvernare. Este incedibil pentru mine, ca politician mai vechi, acest vot negativ pe care românii îl dau cu sete de fiecare dată când doresc să schimbe puterea”, a spus Cezar Preda.

ACTUALITATE

Mulţumim! O campanie îndemn la solidaritate, respect şi conlucrare în lupta cu COVID-19!

Publicat

pe

La iniţiativa conducerii PSD Dâmboviţa, începând de astăzi, 5 aprilie 2020, se va declanşa o campanie de prezentare în spaţiul public a celor care stau pe baricade în aceste zile crâncene pentru întreaga ţară – medici, farmacişti, asistenţi medicali, infirmieri, persoanalul de la Serviciul de Ambulanţă, de la ISU Dâmboviţa, poliţişti, jandarmi, primari, administratori de firme, vânzători din magazine.

Social-democraţii vor să-i facă cunoscuţi opiniei publice, bineînţeles cu ajutorul mijloacelor de comunicare mediatice, pe toţi cei care, prin implicarea lor, contribuie la mersul oarecum firesc al lucrurilor în această perioadă critică, la prevenirea infectării cu noul coronavirus şi la tratarea cazurilor de COVID-19.

Este un gest care, dincolo de faptul că a fost iniţiat de un partid politic, trebuie să ne îndemne la solidaritate, la respect şi la conlucrare în lupta împotriva acestui virus ucigaş.

„În fiecare zi, o să aducem în fața dumneavoastră medici și farmaciști dâmbovițeni, oameni de pe ambulanțe, personal MAI, vânzători din magazine, administratori de restaurante, șoferi de aprovizionare, cei care au făcut donații diverselor instituții dâmbovițene, reprezentanții autorităților locale, reprezentanții mass-mediei locale și nu în ultimul rând dâmbovițeni implicați in acesta luptă”, a precizat deputatul Corneliu Ştefan – preşedintele PSD Dâmboviţa.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Cum se desfăşoară activitatea cu publicul la Primăria Titu pe perioada stării de urgenţă

Publicat

pe

de

În cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, Primăria Titu a limitat, până la încetarea stării de urgenţă, audienţele şi activităţile care implică interacţiunea cu publicul.

Transmiterea solicitarilor urgente şi a documentelor se realizează prin utilizarea următoarelor căi de comunicare alternativă:
– Email: primariatitu@yahoo.com
– Fax: 0245.651.097
– Prin poştă, la adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu, Nr. 1, Oras Titu, cod postal: 135500

Cetățenii care nu au posibilitatea accesării online sau fax pentru rezolvarea solicitărilor se pot prezenta și la sediul Primăriei respectând prevederile ordonanțelor militare în vigoare. Programul de lucru al Primăriei Titu rămâne 08:00-16:00.

Depunerea fizica a documentelor/ diverselor solicitari/ cereri/ reclamatii/ sesizari/ sau obtinerea de informatii suplimentare, respectiv ridicarea documentelor de catre persoanele fizice si juridice se va face prin posta, prin e-mail sau fax, urmand ca acestea sa fie retransmise ulterior, dupa rezolvare, pe aceleasi cai de comunicare catre contribubilul solicitant. Declaratiile fiscale pot fi descarcate de pe site-ul Primariei Orasului Titu – primariatitu.ro

Plata taxelor si impozitelor se va efectua online prin Ghiseul.ro , cu bonificatie de 10%, in cazul persoanelor fizice, pana 30 iunie 2020, inclusiv conf. OUG nr. 29/2020.

Documente solicitate pentru:

1) ELIBERARE CERTIFICATE FISCALE

a) PENTRU VANZARE BUNURI, IN COPIE:
C.I/ B.I PROPRIETAR
TITLU DE PROPIETATE/CONTRACT VANZARE-CUMPARARE/CERT. MOSTENITOR
CADASTRU / SCHITA CADASTRALA PRELIMINARA

b) PENTRU SUCCESIUNE, IN COPIE:
C.I/ B.I MOSTENITORI
TITLU DE PROPIETATE/CONTRACT VANZARE-CUMPARARE/ CERT.MOSTENITOR
ANEXA 24
CERTIFICAT DECES

c) pentru RADIERE MIJLOC TRANSPORT, IN COPIE:
C.I/ B.I PROPRIETAR
CARTE MIJLOC TRANSPORT
DOVADA PLATA IMPOZIT INTEGRAL
IN CAZUL UTILAJELOR INREGISTRATE IN EVIDENTA PRIMARIEI, SE RETURNEAZA PLACUTELE SI CERTIFICATUL DE INSCRIERE ,ulterior.

d) PENTRU O.C.P.I, IN COPIE
C.I/ B.I PROPRIETAR
TITLU DE PROPIETATE/CONTRACT VANZARE-CUMPARARE/CERT.MOSTENITOR
SCHITA CADASTRALA PRELIMINARA

e) PENTRU CONTRACTE AUTO/COMODAT, IN COPIE
C.I/ B.I PROPRIETAR
TITLU DE PROPIETATE/CONTRACT VANZARE-CUMPARARE/CERT.MOSTENITOR
CARTE MIJLOC TRANSPORT

f) PENTRU DOSAR PUBLICARE VANZARE TEREN EXTRAVILAN, IN COPIE:
C.I/ B.I PROPRIETAR
TITLU DE PROPIETATE/CONTRACT VANZARE-CUMPARARE/CERT.MOSTENITOR
CADASTRU

2) INREGISTRAREA SI SCOATEREA DIN EVIDENTA A MIJLOACELOR DE TRANSPORT:

COPIE CI/CUI PROPRIETAR, NOUL PROPRIETAR (in cazul scoaterii din evidenta)
CONTRACT VANZARE CUMPARARE SI FACTURA, FISA INMATRICULARE AUTO
COPIE CARTE IDENTITATE AUTO

Pentru mai multe amanunte, cetatenii Orasului Titu, sunt rugati sa contacteze Serviciul Registratura la numărul de telefon: 0245.651.095, solicitand Compartimentul/Biroul în cauza.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT