Connect with us

Dâmboviţa

Deputat PNL: Preşedintele Iohannis va lua al doilea mandat de şef al statului!

Publicat

pe

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, este convins că preşedintele Klaus Iohannis va câştiga alegerile din această toamnă şi afirmă că cel de-al doilea mandat al şeful statului va fi cu totul şi cu totul diferit de primul.

„În orice stat serios, când are o clasă politică responsabilă, preşedintele are două mandate atunci când nu a făcut gafe enorme. Aşa se întâmplă peste tot în lume, în ţările prezidenţiale sau semiprezidenţiale. Domnul preşedinte Iohannis are, şi din acest punct de vedere, un avantaj mental. Ca preşedinte, Klaus Iohannis nu a făcut gafe majore, în ceea ce priveşte politica noastră externă, în ceea ce priveşte… Din punctul meu de vedere, nu a făcut deloc gafe.

Acest al doilea mandat nu va semăna deloc cu primul. Sunt ferm convins că, în al doilea mandat, preşedintele Iohannis va fi cu totul şi cu totul altfel implicat. Va fi mult mai implicat. Mult! S-a convins că o schimbare de atitudine prezidenţială nu are succes rămânând exact în cămaşa preşedintelui constituţional actual. Deci, preşedintele Iohannis va fi cu totul diferit. Şi pentru noi, susţinătorii lui, şi pentru adversarii politici”, a precizat deputatul Cezar Preda.

Parlamentarul PNL a făcut, de asemenea, o analiză acidă în ceea ce priveşte accederea la guvernare. Spune Cezar Preda că, în România, cel mai uşor este să ajungi la guvernare, de unde se pleacă la fel de repede.

„Ăsta este românul. I-ai intrat la suflet negativ şi ai plecat! Nu mai contează ce ai făcut. Ţineţi minte «Guvernul zero», după Colectiv? Au luat ăştia 46% (Nota redacţiei: PSD), pentru că românul a zis nu vă vrem şi nu ne-au vrut! Şi, acum, nu-i mai vor pe ei! Nu-i nimic, ne vor pe noi! În 2024, în funcţie de ce facem noi, o să vedem dacă stăm 4 sau 8 ani la guvernare. Este incedibil pentru mine, ca politician mai vechi, acest vot negativ pe care românii îl dau cu sete de fiecare dată când doresc să schimbe puterea”, a spus Cezar Preda.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Munca în echipă dă rezultate în Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Din dorința de a veni în sprijinul firmelor care își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni, directorul Gabriel Purcaru a organizat, astăzi – 18 ianuarie 2022, o întâlnire între reprezentanții acestora și conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmboviţa.

În cadrul discuțiilor privind nevoia de ocupare a locurilor de muncă vacante, angajatorii au primit informații complete cu privire la beneficiile pe care le acordă statul pentru recrutarea forței de muncă pe categorii de vârstă.

De asemenea, a fost avansată ideea unui parteneriat între Parcul Industrial Moreni și AJOFM Dâmboviţa, în vederea organizării unor cursuri de calificare în diferite meserii. În acest fel, firmele nu vor mai fi nevoite să cheltuiască fonduri pentru pregătirea personalului.

Reamintim faptul că Parcul Industrial Moreni este una dintre cele mai mari unități economice de acest tip din România, cu o suprafață de 252.000 mp și un grad de ocupare de 100%. La începutul acestei luni, societatea a achiziționat un imobil de 1.000 mp și 2.400 mp de teren aferent construcției, spații care au fost deja închiriate către două firme. Totodată, sunt aproape de finalizare procedurile de preluare a unei suprafețe de 18.000 mp de la Primăria Moreni, unde vor fi ridicate noi hale de producție.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Pucioasa: A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru drumul spre Maluri

Publicat

pe

Veste bună, la început de an, pentru locuitorii din cartierul Maluri al orașului Pucioasa. Astăzi – 18 ianuarie 2022, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru lucrările de stabilizare a alunecărilor de teren și reabilitare DC8, în lungime de aproape 4 km.

Este vorba despre o investiție în valoare de 13 milioane de lei, cu termen de finalizare 12 luni – 2 luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuție. Primarul Constantin Ana este convins că aceste dispoziții contractuale vor fi respectate, întrucât firma care a câștigat licitația este una cu referințe foarte bune.

„Drumul ce face legătura între cartierul Maluri și oraș va fi reabilitat integral, cu lucrări importante pentru stabilizarea și consolidarea terasamentului, realizare de șanțuri pentru preluarea apelor pluviale și a izvoarelor din zonă, cu realizarea acceselor laterale și către proprietăți.

Lucrarea va fi finalizată prin asfaltarea în totalitate a drumului, realizându-se o structură rutieră care să răspundă tuturor exigențelor, între cartierul Glodeni Vale și podul către comuna Valea Lungă. Este un proiect în care am investit mult suflet și multe resurse, un proiect la care țin enorm și care devine, începând de astăzi, realitate”, a precizat primarul Constantin Ana.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT