Connect with us

Prahova

O persoană în spital şi o casă distrusă, după ce a explodat o butelie GPL!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: botosaninews.ro)

O explozie puternică a stricat, aseară, în jurul orei 21:15, liniştea locuitorilor din satul Valea Poienii, comuna Valea Călugărească. Evenimentul s-a produs din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie GPL – ne informează ISU Prahova.

Suflul exploziei a pulverizat geamurile locuinţei şi a afectat structura de rezistenţă de la două camere. De asemenea, casa a fost cuprinsă de flăcări, iar un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost transportat la spital cu arsuri de gradul III pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Consilierii de la Ploiești au respins eșalonarea datoriei pe care Chindia Târgoviște o are către Stadionul „Ilie Oană”

Publicat

pe

Sursa foto: observatorulph.ro

Chindia Târgoviște are ceva probleme cu datoriile. Misiunea lui Gabriel Boriga, deocamdată, și nu se știe cât va rezista, nu este aceea de a face performanță, ci de a corecta greșelile altora care și-au luat picioarele la spinare, și să plătească la datorii.

La Ploiești, aleșii municipali au avut în lucru, la ultima ședință de Consiliu Local, un Proiect de Hotărâre introdus suplimentar ce viza încheierea unui protocol de eșalonare la plată a datoriei pe care Chindia Târgoviște o are de plătit pentru închirierea Stadionului Ilie Oană pentru disputarea meciurilor și pentru antrenamente în perioada în care stadionul Eugen Popescu din Târgoviște s-a afla în lucrări de modernizare.

În proiect se prevedea eșalonarea sumei de 188.914 lei privind debitul principal până la data de 13.06 2023, plus majorările aferente în sumă de 28.040,86 de lei. Eșalonarea conform proiectului ar fi trebuit să se facă pe o perioadă de 4 luni, începând cu aprilie 2024, în patru rate lunare. Primele trei rate de câte 54.238 lei fiecare, iar ultima în sumă de 54.240,86 lei.

Reprezentanții CSM Ploiești prezenți la ședință i-au informat pe aleși că la instanțele de judecată s-a aflat un proces privind recuperarea datoriilor. Le-au mai comunicat consilierilor și faptul că AFC Chindia Târgoviște a achitat, deja, o primă rată. Din păcate, Proiectul de hotărâre privind protocolul de eșalonare a datoriei Chindiei a fost respins, cu un vot pentru, 13 abțineri și două voturi împotrivă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

O importantă companie din Turcia va investi la Ploiești

Publicat

pe

Sursa foto: Borusan Boru

Municipiul Ploiești, aflat la câțiva pași de județul Dâmbovița, se dezvoltă economic într-un ritm alert. Avantaj mare au prahovenii cu rețeaua de drumuri și căi ferate care străbat județul, bine puse la punct și care fac legătura rapid, în condiții de trafic bun, cu zone importante ale țării: Moldova, Transilvania, prin Brașov, Galați, Brăila, și, nu în ultimul rând, cu Bucureștiul. Sistemul de autostrăzi care duce spre Capitală se află într-o continuă dezvoltare. De aici și atracția pentru o serie de investitori puternici.

Mai nou, la Ploiești, va construi capacități de producție cel mai mare fabricant de țevi din Turcia – Borusan Tube Products SA. Pentru început, am aflat că vor fi create 57 de locuri de muncă. Firma turcă a cumpărat deja o suprafață de 23.000 mp teren în apropiere de Ploiești, pe care va demara construcția fabricii de țevi.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite