Connect with us

ALEGERI

Theodor Paleologu, candidat PMP: Un om care nu relaționează cu publicul, n-are cum să vadă ce se întâmplă în jur

Publicat

pe

Theodor Paleologu, candidatul Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, l-a taxat pe preşedintele Iohannis, într-un interviu la Puterea Ştirilor, pentru faptul că, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei, a continuat să-şi citească discursul, în timp ce un militar american a leşinat lângă el din cauza oboselii şi a căldurii. Paleologu a spus că „un om care nu relaționează cu publicul deloc, n-are cum să vadă ce se întâmplă în jur”.

„Iohannis citește discursuri proaste scrise de alții, le citește prost și pe alea, ce să mai vadă ce se întâmplă în jur. Eu nu cred că aș fi continuat un discurs citit în timp ce oamenii cădeau în jurul lui Iohannis de oboseală, căldură ș.a.m.d.

Este un episod foarte interesant în faptele apostolilor, când Sfântul Pavel predică în Efes și un tânăr adoarme și cade de pe geam. Sfântul Pavel se duce și îl resuscitează. Uite că a dat dovadă de empatie, i s-a întâmplat și Sfântului Pavel să provoace somnul unui ascultător. Nu că l-aș fi comparat pe Klaus Iohannis cu Sfântul Pavel”, a declarat Theodor Paleologu la Puterea Știrilor.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats