Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

N-au curent electric de mai bine de 24 de ore şi echipa de intervenţie încă n-a venit!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.cugirinfo.ro/)

Mai multe familii din satul Scheiu de Sus, comuna Ludeşti, ne-au semnalat faptul că nu au curent electric de mai bine de 24 de ore, iar cei de la Electrica, deşi au fost anunţaţi în legătură cu această avarie încă de luni – 28 octombrie, la primele ore ale dimineţii, nu au trimis o echipă de intervenţie la faţa locului nici până la această oră.

„Pur şi simplu îşi bat joc de noi. Am sunat la numărul indicat pe factură pentru derajamente. Am reuşit să intrăm foarte greu în legătură cu cei de la Electrica, după ce ne-a ţinut pe fir robotul timp de vreo jumătate de oră.

După ce i-am lămurit pe unde vine comuna Ludeşti în judeţul Dâmboviţa, ni s-a spus că vor trimite echipa în teren. Asta s-a întâmplat ieri. Apoi, în această dimineaţă, la fel, dar de venit n-a venit nimeni.

Cine ne despăgubeşte pe noi pentru toate produsele care ni s-au stricat în congelatoare? Noi, dacă întârziem plata facturii, imediat suntem debranşaţi. Acum, de ce nu intervin la fel de repede. Pur şi simplu, îşi bat joc”, ne-au spus oamenii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT