Connect with us

ACTUALITATE

N-au curent electric de mai bine de 24 de ore şi echipa de intervenţie încă n-a venit!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.cugirinfo.ro/)

Mai multe familii din satul Scheiu de Sus, comuna Ludeşti, ne-au semnalat faptul că nu au curent electric de mai bine de 24 de ore, iar cei de la Electrica, deşi au fost anunţaţi în legătură cu această avarie încă de luni – 28 octombrie, la primele ore ale dimineţii, nu au trimis o echipă de intervenţie la faţa locului nici până la această oră.

„Pur şi simplu îşi bat joc de noi. Am sunat la numărul indicat pe factură pentru derajamente. Am reuşit să intrăm foarte greu în legătură cu cei de la Electrica, după ce ne-a ţinut pe fir robotul timp de vreo jumătate de oră.

După ce i-am lămurit pe unde vine comuna Ludeşti în judeţul Dâmboviţa, ni s-a spus că vor trimite echipa în teren. Asta s-a întâmplat ieri. Apoi, în această dimineaţă, la fel, dar de venit n-a venit nimeni.

Cine ne despăgubeşte pe noi pentru toate produsele care ni s-au stricat în congelatoare? Noi, dacă întârziem plata facturii, imediat suntem debranşaţi. Acum, de ce nu intervin la fel de repede. Pur şi simplu, îşi bat joc”, ne-au spus oamenii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT